Hírek

 

Tóth István Az Év Feltörekvő Portfoliómenedzsere

2024. április 19.

Díjeső zúdult a tizenegyedik alkalommal kiírt Privátbankár.hu Klasszis díjátadón az OTP Alapkezelőre: mi érdemeltük ki a tavaly a legnagyobb bővülést regisztráló piaci szereplőnek járó első díjat, emellett első helyezett lett egy portfóliómenedzserünk és két alapunk is.

Megvédte tavalyi elsőségét Az Év Óvatos Vegyes Alapja kategóriában az OTP Prémium Trend Klasszikus Alap, amely a tizenegyedik alkalommal kiírt Privátbankár.hu Klasszis díjátadón is aranyérmes lett. Hasonló elismerésben részesült az OTP Quality Alap is: ez Az Év Hazai Részvénybefektető Alapja kategóriában lett az első.

Az Év Feltörekvő Portfoliómenedzsere elismerést a 2013 óta nálunk dolgozó Tóth István érdemelte ki. A többek között az OTP Sigma, az OTP Tőkegarantált Rövid Kötvény és az OTP Prémium Pénzpiaci Alapokat kezelő szenior portfoliómenedzser szakterülete a hazai és nemzetközi kötvénypiacok.

Az OTP Alapkezelő érdemelte ki Az Év Feltörekvő Alapkezelője elismerést, amely annak a piaci szereplőnek jár, amelyik a legnagyobb növekedést érte el a kezelt vagyonban.

 

Alapkezelő vásárlásával erősít a szerb tőkepiacon az OTP Csoport

2023. július 12.

Elsőként a privát banki ügyfelek profitálhatnak a tranzakcióból.

Egy jelenleg alacsony termékpenetrációjú, ellenben komoly növekedési potenciált hordozó pénzügyi szegmensben, a befektetési alapok piacán sző további nagyratörő terveket Szerbiában az OTP Csoport. Ezek megvalósításához az OTP Bank Nyrt. két leányvállalata, az OTP Alapkezelő és a szerb piacon a lakossági és vállalati hitelek terén piacvezető OTP Banka Srbija közösen vásárolta meg a ljubljanai székhelyű ILIRIKA csoport vagyonkezelési szolgáltatásokat nyújtó szerbiai leánycégét, az ILIRIKA DZU-t.

Az OTP Alapkezelő Zrt. és az OTP Banka Srbija közösen vette meg a Szerbia mellett több országban is jelenlévő (Szlovéniában és Észak-Macedóniában), a tőzsdei brókertevékenységen és vagyonkezelésen túl vállalatfinanszírozási és M&A (Mergers & Acquisitions, azaz felvásárlások és összeolvadások) tanácsadási szolgáltatásokat is nyújtó ILIRIKA csoport szerb leánycégét, a 2007-ben alapított ILIRIKA DZU-t.

„Az OTP Csoport mindig is stratégiai fontosságúnak tartotta a jelenlétet a szerbiai piacon, ezzel a tranzakcióval pedig a helyi tőkepiacon is aktív szereplővé válunk”közölte Bánfi Attila, az OTP Alapkezelő Igazgatóságának elnöke, aki hozzátette: a szerb tőkepiaci szabályozás értelmében csak akkor lehet befektetési jegyeket kínálni az ügyfeleknek, ha a vagyonkezelő társaság Szerbiában működik. „Ennek a feltételnek szerettünk volna eleget tenni, mert a befektetési alapok eddig hiányoztak az OTP Banka Srbija termékpalettájáról” – folytatta Bánfi Attila. „Egy működő vagyonkezelő megvásárlása több, mint ígéretes termékfejlesztési szempontból” – tette hozzá Turner Tibor, az OTP Alapkezelő általános vezérigazgató-helyettese, aki szerint ehhez a piaci körülmények is ideálisak, mivel a szerb befektetési alapok piaca fokozatosan bővül: jelenleg 5-600 millió eurónál jár a kezelt vagyon mértéke, ami jelentős eredmény annak fényében, hogy három éve ennek csak a felét érte el.

A 30 éves pénz- és tőkepiaci tapasztalattal rendelkező OTP Alapkezelő Zrt. folyamatos szakmai és operatív támogatást nyújt az új vállalatnak, amely OTP Invest néven működik tovább a jövőben. „Nagy hangsúlyt kap a csoportszintű belső és külső tudásmegosztás, illetve oktatás, amely a 154 bankfiókkal rendelkező OTP Banka Srbijára is kiterjed, hiszen erős és meghatározó lakossági értékesítési hálózata révén – beleértve a privát banki fiókokat is – az OTP Banka Srbijára az OTP Invest alapjainak fő forgalmazója lesz” – szögezte le Bánfi Attila.

Az OTP Banka Srbija az 2023 első negyedévének végén kimutatott 6,91 milliárd eurós teljes eszközállománnyal (2023. Q1) Szerbia egyik vezető bankja, miután sikeresen végrehajtotta a helyi piacon valaha látott legösszetettebb fúziót, a Vojvodjanska banka és a Société Générale Serbia integrációját. A lakossági és vállalati hitelekben piaci részesedés alapján az első Szerbiában, az eszközök és megtakarítások tekintetében pedig a második legnagyobb bank. Nagy hagyományokkal rendelkezik a letétkezelésben: hétből hat szerb nyugdíjpénztár az OTP Csoport tagbankját választotta letétkezelőnek, az összesen 18 befektetési alapból pedig 11 döntött hasonlóképpen.

Köztük az ILIRIKA is, amely – hamarosan OTP Invest néven – első körben a OTP szerb privát banki ügyfélkörének teszi hozzáférhetővé befektetési alapjait, azonban fokozatosan bővíti majd a csatornakínálatot, a lakossági szegmens felé is kiterjesztve az instrumentumokat. Ebben óriási szerep hárul az OTP Bank szerb leánybankjára, amelynek lakossági bankpiacon betöltött domináns pozíciója egyben aspirációs célként is szolgál az OTP Invest számára: Bánfi Attila 5 éves távon tartja elképzelhetőnek, hogy a befektetési piacon is meghatározó tényezővé váljanak, amihez jó kiindulási alap a jelenleg még alacsony piaci penetráció. Hozzátette: „termékeinket és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a régiót az uniós átlagnál gyorsabb növekedéshez segítsük hozzá. Hiszünk a kelet-közép-európai térség jövőjében, és aktívan hozzá kívánunk járulni a fejlődéshez.”

Az OTP szerb bankja kiemelkedően erős szereplő a helyi privát banki piacon is. A szegmensben folyamatos termék- és szolgáltatás fejlesztéssel erősíti a bank a pozícióját, az OTP Bank Global Markets Igazgatóságának csoportszintű szakmai irányítása mellett. Az akvizíció támogatja a csoport szintű privát banki és befektetés szolgáltatási stratégiát, melynek keretében az OTP Csoport tovább bővíti a tőkepiaci termékek és szolgáltatások körét a leányvállalatai körében is.

Az OTP Csoportról

Az OTP Csoport a kelet-közép-európai régió egyik leggyorsabban növekvő és egyik vezető pénzügyi csoportja, amely kiemelkedő nyereségességgel, szilárd tőke- és likviditási pozícióval rendelkezik. A csoport a kelet-közép-európai régió és a közép-ázsiai régió immár 12 országában több mint 41 000 munkavállalóval több mint 17,5 millió ügyfélnek nyújt univerzális pénzügyi szolgáltatásokat. A bankszektor legaktívabb konszolidátoraként a kelet-közép-európai régióban, a Csoport a 2000-es évek eleje óta 23 bankot vásárolt meg és integrált sikeresen. Jelenleg a bank Magyarország mellett piacvezető pozíciót tölt be a bolgár, szerb, montenegrói és a szlovén hitelpiacokon. Az OTP Csoport székhelye Magyarországon található, diverzifikált és átlátható tulajdonosi struktúrával rendelkezik. A bankcsoportot 1995 óta jegyzik a Budapesti Értéktőzsdén.

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, befektetési ajánlásnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetési vagy pénzügyi elemzésnek, befektetésre való ösztönzésnek, a benne foglalt adatok tájékoztató jellegűek és célja kizárólag a figyelem felkeltése.

 

A 2023. június 30-ig megszerzett befektetési jegyek hozama mentesül a 13% szociális hozzájárulási adó alól!

2023. június 14.

A 2023. május 31-én kihirdetett 205/2023. (V. 31.) kormányrendelet irányadó rendelkezései alapján a befektetési jegyeken elért hozamot 2023. július 1-től 13% szociális hozzájárulási adó terheli. A 2023. július 1. előtt vásárolt befektetési jegyek esetében a befektetők mentesülnek a szociális hozzájárulási adó megfizetése alól, amennyiben a befektetési jegyek a befektetők értékpapírszámláin 2023. június 30. napjáig jóváírásra kerülnek. Ennek feltétele, hogy T napos elszámolású befektetési jegyek esetében legkésőbb 2023. június 30-án, T+3 napos elszámolású befektetési jegyek esetében legkésőbb 2023. június 27-én, T+4 napos elszámolású befektetési jegyek esetében pedig legkésőbb 2023. június 26-án banki forgalmazási időben a befektetési jegy vételi megbízás a forgalmazókhoz beérkezzen, illetve a forgalmazók a megbízást rögzítsék.

Felhívjuk a Tisztelt Befektetők figyelmét, hogy a kormányrendelet jelenlegi értelmezése szerint a tartós befektetési számlán (TBSZ) és a nyugdíj-előtakarékossági szerződések kapcsán a tartási időn alapuló kedvező adókövetkezményeket 2023. július 1. után is élvezhetik a befektető magánszemélyek, és amennyiben személyi jövedelemadó mentesen jogosultak a megtakarítás összegére, akkor szociális hozzájárulási adó fizetési kötelezettségük sem keletkezik.

Változások az OTP Orosz Részvény Alap forgalmazásában

2023. március 23.

Az OTP Orosz Részvény Alap befektetési jegyeinek folyamatos forgalmazását az OTP Alapkezelő az orosz-ukrán geopolitikai és az ebből fakadó tőkepiaci helyzet miatt 2022. március 1-én felfüggesztette, majd a Magyar Nemzeti Bank 2022. március 24-én kelt határozatával a felfüggesztés időtartamát legfeljebb 2023. március 30. napjáig meghosszabbította. Az Alapkezelő a Kbftv 128. §-a alapján úgy döntött, hogy az Alap illikviddé vált eszközeit az Alapon belül elkülöníti, ezáltal lehetővé téve az Alap befektetési jegyei folyamatos forgalmazásának újraindítását. A likvid és illikvid eszközök elkülönítése során az illikviddé vált eszközöket megtestesítő befektetési jegyek új illikvid sorozatokban kerülnek elkülönítésre. A likvid és illikvid eszközök szétválasztása 2023. március 24-i értéknappal valósul meg. A változásokról itt tájékozódhat részletesen.

A Millásreggeli vendége volt Szabó József befektetési igazgató

2023. március 23.

Milyen azonnali és középtávú hatást gyakorolhat a piaci környezetre az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed március 22-i 25 bázispontos kamatemelése? Mire számíthatnak a hazai pénzpiaci és kötvényalapok befektetői?
A radiocafé98 hallgatói március 23-án a Millásreggeliben Szabó Józsefet, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatóját hallhatták, aki a nemzetközi kamatkilátások mellett a magyarországiakra is kitért. A beszélgetés felvétele itt érhető el.

 

Lezárult az OTP Energiatrend Alap és az OTP Megatrend Alap befektetési jegyeinek jegyzése

2023. február 15.

2023. február 3-án lezárult az OTP Alapkezelő két új tőke- és hozamvédett alapjának jegyzési időszaka. A két alapba összesen több, mint 4,6 milliárd forint tőke érkezett.
Az OTP Alapkezelő benyújtotta az OTP Energiatrend Alap és az OTP Megatrend Alap nyilvántartásba vételi kérelmét a Magyar Nemzeti Bank számára, az alapok futamideje az MNB határozatának kézhezvételét, illetve a befektetési jegyek keletkeztetését követően indulhat

 

Öt év után visszatértek a tőke- és hozamvédett alapok: már jegyezhetők az OTP Energiatrend Alap és az OTP Megatrend Alap befektetési jegyei

2023. január 9.

Az OTP Energiatrend Alap a jövő energiaiparába nyújt befektetési lehetőséget 3 éves futamidőre, 10% rögzített hozammal, ami éves szinten számítva 3,23% fix hozamot jelent.Az OTP Megatrend Alap pedig az átalakuló élelmiszergazdaság meghatározó globális nagyvállalatainak részvényeiből kínál teljesítményrészesedést 5 éves futamidőre, 20% rögzített hozammal, amely éves 3,72% fix hozamnak felel meg. Az új alapok befektetési jegyei 2023. január 9. és 2023. február 3. között vételi jutalék nélkül, névérték alatt, napi diszkont árfolyamon jegyezhetők az OTP Bank értékpapír forgalmazással foglalkozó fiókjaiban, az OTPdirekt internetes és telefonos szolgáltatásán keresztül, valamint az OTPdirekt Bróker felületén.

 

Módosul a sikerdíjas alapok díjszámítási módszere

2021. december 31.

Az ESMA (European Securities and Markets Authority) 34-39-992 számú irányelve és a Magyar Nemzeti Bank 11/2021. (VII.1.) számú a befektetési alapkezelők által alkalmazott sikerdíjakról szóló ajánlásának megfelelően módosul a sikerdíjas alapok díjszámítási módszere. Az érintett alapok Tájékoztatóinak és Kezelési Szabályzatainak változásáról honlapunkon az Aktuális/Közlemények menüpont alatt tájékozódhat. A sikerdíj számításának modelljét érintő módosítással kapcsolatban további információk:

A sikerdíj számításának modelljét érintő módosítással kapcsolatban az Alapkezelő felhívja a befektetők figyelmét arra, hogy e módosítás közzétételének és hatályba lépésének időpontja közötti 30 napos időszakban (a továbbiakban: „átmeneti időszak”) a sikerdíj kiszámítása és elhatárolása a jelenleg hatályos (módosítás előtti) sikerdíj-modell alapján történik, ugyanakkor az Alapkezelő vállalja, hogy az átmeneti időszakra elhatárolt sikerdíjat 2022. december végén felülvizsgálja a módosított sikerdíj-modell alapján, és amennyiben a módosított sikerdíj-modell a befektetők számára kedvezőbb eredményre vezet (vagyis alacsonyabb mértékű sikerdíjat eredményez), úgy az Alapkezelő az átmeneti időszakra is csak a módosított sikerdíj-modell alapján számított (alacsonyabb mértékű) sikerdíjat érvényesíti az Alappal szemben.
Az Alapkezelő kifejezetten felhívja a befektetők figyelmét arra, hogy mivel az átmeneti időszak alatt elhatárolt sikerdíjak 2022. év végén kerülnek felülvizsgálatra, a felülvizsgálat esetleges kedvező eredménye (az alacsonyabb összegű sikerdíj érvényesítése) kizárólag azokat a befektetőket érinti, akik a felülvizsgálat időpontjáig megtartják a befektetési jegyeiket. A befektetési jegyeiket a felülvizsgálat előtt visszaváltó befektetőket az átmeneti időszakban elhatárolt sikerdíj felülvizsgálata nem fogja érinteni, még akkor sem, ha annak eredményeként az Alappal szemben ténylegesen érvényesített sikerdíj összege alacsonyabb lesz, mint az elhatárolt sikerdíj összege.
A befektetők tájékoztatása érdekében a felülvizsgálat végrehajtásáig a jelenlegi sikerdíj-modellt és a módosított sikerdíj modellt tartalmazó kezelési szabályzat is elérhető lesz az Alapkezelő honlapján.

 

Új elnök az OTP Alapkezelő Zrt. Igazgatóságának élén

2021. október 6.

Az OTP Alapkezelő Zrt. közgyűlése 2021. október 5-én Bánfi Attilát a Társaság Igazgatóságának tagjává, majd az Igazgatóság elnökévé választotta. Bánfi Attila több, mint 20 éves hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik pénz- és tőkepiaci, befektetés-szolgáltatási és vagyonkezelési területen. A szakember közel 10 éve csatlakozott az OTP Bankhoz, jelenleg az OTP Private Bankinget is magába foglaló, csoportszinten működő OTP Global Markets Igazgatóság ügyvezetője. Új megbízatásának célja, hogy az OTP Csoport regionális jelenléte az OTP Alapkezelő termékeinek csoportszintű kiterjesztésével tovább erősödjön, és a szorosabb együttműködésből az ügyfelek szélesebb körű kiszolgálást és termékkört érjenek el.

Bánfi Attila 2006-2011 között a jelenlegi Intesa Sanpaolo csoportban vezette a szerb Banca Intesa Beograd treasury-jét, majd 3 évig az ukrán leánybank Investment Banking üzletágát. Ezt követően a doktori cím megszerzése után csatlakozott az OTP Bankhoz. Kezdetben a magyarországi treasury üzletág irányításáért felelt, majd 2019 januárjában átvette a Regionális Treasury Igazgatóság ügyvezető igazgatói pozícióját, amely terület intenzív építkezést követően átalakult, és az ezt kifejező névváltás után OTP Global Markets Igazgatóság néven folytatja kibővített tevékenységét. Az OTP Global Markets Igazgatóság csoportszinten irányítja többek között az OTP Private Bankinget, a befektetési szolgáltatási tevékenységet, a kibocsátási és letétkezelési területet, az intézményi kapcsolattartást, a diszkrecionális portfóliókezelést, valamint a markets (korábbi treasury) üzletágat is.

Az OTP Global Markets, építve az OTP Csoport regionális jelenlétére, nemzetközi pénz- és tőkepiaci szolgáltatások széles spektrumát, valamint letétkezelési, befektetési és kiegészítő szolgáltatásokat kínál csoportszinten 11 országban. Az OTP Global Markets víziója, hogy azokban az országokban, ahol az OTP Csoport jelen van, a pénzintézet ügyfelei mindenhol ugyan azzal a magas szintű kiszolgálási modellel találkozzanak, azonos kiemelkedő színvonalú szolgáltatást kapjanak helyszíntől függetlenül, teljeskörű termékkör elérésével. Bánfi Attila az új megbízatása mellett a Budapesti Értéktőzsde Igazgatóságának és az oroszországi OJSC OTP Bank Igazgatóságának is tagja.


Árfolyamok

Kérjük, kattintson az alapcsoport nevére, majd válassza ki a megtekinteni kívánt alap nevét!

×
Pénzpiaci Alapok
OTP Prémium Pénzpiaci Alap
×
Pénzpiaci Alapok
OTP Prémium Pénzpiaci Alap "I"
×
Kötvény Alapok
OTP Dollár Rövid Kötvény Alap
×
Kötvény Alapok
OTP Dollár Rövid Kötvény Alap "I"
×
Kötvény Alapok
OTP EMEA Kötvény Alap "A"
×
Kötvény Alapok
OTP EMEA Kötvény Alap "I"
×
Kötvény Alapok
OTP Euró Rövid Kötvény Alap
×
Kötvény Alapok
OTP Euró Rövid Kötvény Alap "I"
×
Kötvény Alapok
OTP Maxima Kötvény Alap "A"
×
Kötvény Alapok
OTP Maxima Kötvény Alap "B"
×
Kötvény Alapok
OTP Meta Globális Kötvény Alap "A"
×
Kötvény Alapok
OTP Meta Globális Kötvény Alap "I"
×
Kötvény Alapok
OTP Optima Tőkegarantált Kötvény Alap "A"
×
Kötvény Alapok
OTP Optima Tőkegarantált Kötvény Alap "B"
×
Kötvény Alapok
OTP Stratégiai Euró Kötvény Alap "A"
×
Kötvény Alapok
OTP Stratégiai Euró Kötvény Alap "B"
×
Kötvény Alapok
OTP Tőkegarantált Rövid Kötvény Alap
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2025 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2025 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2030 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2030 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2035 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2035 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2040 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2040 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2045 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2045 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2050 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2050 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Multi-Asset Konzervatív Alapok Alapja "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Multi-Asset Kiegyensúlyozott Alapok Alapja "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Multi-Asset Dinamikus Alapok Alapja "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Paletta Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Paletta Alap "I"
×
Részvény Alapok
OTP Afrika Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Afrika Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Afrika Részvény Alap "C"
×
Részvény Alapok
OTP Ázsiai Részvény Alapok Alapja "A"
×
Részvény Alapok
OTP Ázsiai Részvény Alapok Alapja "B"
×
Részvény Alapok
BUX ETF Alap
×
Részvény Alapok
OTP CETOP Indexkövető UCITS ETF Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Fundman Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Fundman Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Fundman Részvény Alap "C"
×
Részvény Alapok
OTP Klímaváltozás Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Klímaváltozás Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Közép-Európai Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Közép-Európai Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Közép-Európai Részvény Alap "I"
×
Részvény Alapok
OTP Nyugat-Európai Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Nyugat-Európai Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Nyugat-Európai Részvény Alap "I"
×
Részvény Alapok
OTP Omega Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Omega Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "C"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "IL A"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "IL B"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "IL C"
×
Részvény Alapok
OTP Planéta Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Planéta Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Quality Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Quality Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Török Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Török Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Török Részvény Alap "C"
×
Részvény Alapok
OTP Trend Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Trend Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP USA Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP USA Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP USA Részvény Alap "C"
×
Árupiaci Alapok
OTP Terra Árupiaci Alap "A"
×
Árupiaci Alapok
OTP Terra Árupiaci Alap "B"
×
Árupiaci Alapok
OTP Terra Árupiaci Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Abszolút Hozam Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Abszolút Hozam Származtatott Alap "B"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Abszolút Hozam Euró Alap
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP EMDA Euró Alapba Fektető Alap „A”
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP EMDA Euró Alapba Fektető Alap „B”
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP EMDA Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP EMDA Származtatott Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Föld Kincsei Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Föld Kincsei Származtatott Alap "B"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Föld Kincsei Származtatott Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Sigma Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Sigma Származtatott Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Spectra Alapba Fektető Alap
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Supra Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Supra Származtatott Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Supra Dollár Alap
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Supra Euró Alap
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Új Európa Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Új Európa Származtatott Alap "B"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Új Európa Származtatott Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Új Európa Euró
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Aktív Klasszikus Alap
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Euró Alap
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Kiegyensúlyozott Alap
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Klasszikus Alap
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Növekedési Alap
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Származtatott Alapok Alapja
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Származtatott Euró Alapok Alapja
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Trend Klasszikus Alap
×
Tőkevédett Alapok
OTP Energiatrend Hozamvédett Zártvégű Alap "A"
×
Tőkevédett Alapok
OTP Megatrend Hozamvédett Zártvégű Alap "A"
×
Tőkevédett Alapok
OTP Megatrend II. Hozamvédett Zártvégű Alap "A"
×
Tőkevédett Alapok
OTP Ökotrend Hozamvédett Zártvégű Alap "A"

2010. augusztus 10-től a több sorozatban kibocsátott alapok („A”, „B”, „C”, „I” sorozatok) közzétett nettó eszközértéke (vagyona) a sorozatok összesített nettó eszközértékét (vagyonát) jelenti.

*Zártvégű alapok esetében a befektetési jegyek adásvétele a tőzsdei adásvétel során elérhető vételi vagy eladási árfolyamon történik, mely az aktuális kereslettől és kínálattól függően eltérhet az alap befektetési jegyeinek mindenkori értékét tükröző napi árfolyamától. Az aktuális tőzsdei árról a BÉT honlapja nyújt tájékoztatást.


Alap gyorskereső

Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben első kézből szeretne értesülni új befektetési alapjainkról vagy a meglévő alapok havi teljesítményéről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!