Portfolió menedzsereink

boér levente

Befektetési igazgató

A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomázott 2006-ban befektetés-elemző és kockázatkezelő főszakirányon, illetve alkalmazott statisztika mellékszakirányon. 2006-ban sikeresen megszerezte a Tőzsdei Szakvizsgát, majd 2009-ben a CFA minősítést. Egyetemi évei alatt elnyerte a Goldman Sachs Global Leaders, valamint a GE Scholarship ösztöndíjakat. 2005-től gyakornok az OTP Alapkezelőnél, majd 2006-tól portfolió menedzser, 2018-tól befektetési igazgató. Szakterülete a globális feltörekvő részvénypiacok. Az OTP Ázsiai Ingatlan Alapok Alapja, az OTP Fundman, az OTP Orosz Részvény, az OTP Planéta, az OTP Török Részvény, az OTP Paletta, az OTP Új-Európa, az OTP Céldátum Alapok, az OTP Prémium Alapcsalád, valamint az OTP Supra Alap kezelője.


BÜKI ANDRÁS

Befektetési igazgató

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán végzett 1999-ben, 2005-ben megszerezte a CFA oklevelet is. 2000 és 2001 között a Merrill Lynch bécsi irodájának, majd 2001 és 2006 között a Magyar Nemzeti Banknak a munkatársa, devizatartalék kezelés területen. 2007 januárjától a Budapest Alapkezelőnél dolgozott, mint kötvény portfoliókezelő, majd 2007 októberétől az OTP Alapkezelő befektetési igazgatója lett. Szakterülete a nemzetközi kötvénypiac, valamint a devizapiacok. Az OTP Alapkezelő munkáját kötvény és abszolút hozamú vagyonkezelési tevékenységével is segíti, az OTP EMDA Származtatott Alap és az OTP EMEA Kötvény Alap, valamint az OTP Supra Alap kezelője.


hosszú ferenc

Befektetési igazgató

A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomázott 2006-ban befektetés-elemző és kockázatkezelő főszakirányon, illetve aktuárius mellékszakirányon. 2011-ben CFA vizsgát tett. 2007-től az OTP Alapkezelőnél termékmenedzser, portfoliókezelő, majd 2018-tól befektetési igazgató. Szakterülete az árupiaci befektetések, valamint a tőkevédett alapok opciós kifizetési struktúráinak kialakítása. A hazai piacon egyedülálló módon aktívan kezelt, abszolút hozam stratégiát követő árupiaci alap, az OTP Föld Kincsei Alap kezelője, illetve részt vesz valamennyi tőke – és hozamvédett alap fejlesztésében, menedzselésében is. Az OTP Terra Árupiaci Alap kezelője.


SZABÓ JÓZSEF GYULA

Befektetési igazgató

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomázott 1996-ban pénzügy szakirányon. Pályakezdőként a Hungária Biztosító után az Államadósság Kezelő Központban dolgozott, majd 1998-tól a Magyar Nemzeti Bankban előbb monetáris politikai, később tartalékkezelési területen. 2006-ban EFFAS diplomát, 2011-ben CFA minősítést szerzett, és az Aberdeen Asset Management budapesti irodájába igazolt. 2012-től hat éven át az Aberdeen Standard Investments londoni irodájában a nemzetközi állampapír és devizabefektetési egység vezetője volt. 2019-ben csatlakozott az OTP Alapkezelőhöz. Szakterülete a nemzetközi kötvény- és devizapiacok. Az OTP Meta Alap, valamint az OTP Optima és az OTP Maxima Alapok kezelője.


Czakó Ágnes

Szenior portfolió menedzser

A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett diplomát 2010-ben. Tanulmányait a tőkepiac és vállalat főszakirányon, valamint vállalatértékelés és részvényelemzés mellékszakirányon végezte. Az egyetemi évek alatt az ING Bank hitelelemzési osztályán, valamint a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Stabilitás Részlegén dolgozott. 2009-től gyakornokként, 2010-től részvényelemzőként, 2018 óta pedig portfolió menedzserként az OTP Alapkezelő munkatársa. 2014-ben CFA minősítést szerzett. A BUX ETF, az OTP Afrika Részvény, az OTP Közép-Európai Részvény, az OTP Nyugat-Európai Részvény, az OTP Quality és az OTP Spectra Alapok kezelésében vesz részt.


Halas Zoltán

Szenior portfolió menedzser

A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomázott 2008-ban tőkepiac és vállalati pénzügy főszakirányon. 2007-től gyakornok az OTP Alapkezelőnél, majd 2008-tól részvényelemző, 2018-tól portfolió menedzser. 2012-ben CFA minősítést szerzett. Szakterülete a feltörekvő részvénypiacok. A BUX ETF, az OTP Afrika Részvény, az OTP Közép-Európai Részvény, az OTP Nyugat-Európai Részvény, az OTP Quality és az OTP Spectra Alapok kezelésében vesz részt.


Lokietek Eszter

Szenior portfolió menedzser

A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomázott 2008-ban tőkepiac és vállalati pénzügy főszakirányon. 2007-től gyakornok az OTP Alapkezelőnél, 2008-tól részvényelemző, majd 2018-tól portfolió menedzser. 2011-ben letette a harmadik CFA vizsgát. Szakterülete a régiós és feltörekvő részvénypiacok. Az OTP Ázsiai Ingatlan Alapok Alapja, az OTP Fundman, az OTP Orosz Részvény, az OTP Planéta, az OTP Török Részvény, az OTP Paletta, az OTP Új-Európa Alap, az OTP Céldátum Alapok, valamint az OTP Prémium Alapcsalád kezelésében vesz részt.


Tóth István

Szenior portfolió menedzser

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett, ahol Nemzetközi Gazdálkodás alapszak után Pénzügy mesterszakon, Befektetés-elemzés szakirányon szerzett diplomát 2013-ban. 2014-ben sikeresen teljesítette a CFA képesítés harmadik vizsgáját. Gyakornokként a Morgan Stanley budapesti, illetve a Raiffeisen Centrobank bécsi irodájában dolgozott, mielőtt az OTP Alapkezelőhöz csatlakozott 2013-ban. Szakterülete a hazai és nemzetközi kötvénypiacok. Hazai pénzpiaci és kötvényalapok (OTP Optima, OTP Maxima, OTP Euró Rövid Kötvény, OTP Dollár Rövid Kötvény), valamint az OTP Sigma Alap portfolió menedzsere.


GAJDÁCS ATTILA

Portfolió menedzser

A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett diplomát 2016-ban. Tanulmányait pénzügy és számvitel szakon, befektetés-elemzési szakirányon végezte. 2016-tól gyakornok az OTP Alapkezelőnél, majd ugyanettől az évtől részvényelemző, 2023-tól portfolió menedzser. Fókusza az európai részvénypiacok. A BUX ETF, az OTP Afrika Részvény, az OTP Közép-Európai Részvény, az OTP Nyugat-Európai Részvény, az OTP Quality és az OTP Spectra Alapok kezelésében vesz részt.


kovács zsolt

Portfolió menedzser

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett, ahol Pénzügy mesterszakon, Vállalati pénzügy szakirányon szerzett diplomát 2015-ben. CEMS Master's in International Management diplomával is rendelkezik. 2015-től árupiaci termékkontroll elemzőként dolgozott a Morgan Stanley budapesti irodájában. 2018-tól az OTP Alapkezelő árupiaci elemzője, majd 2023-tól portfolió menedzsere. 2019-ben CFA minősítést szerzett. Szakterülete a globális árupiaci befektetések. Az OTP Föld Kincsei és az OTP Terra Árupiaci Alapok kezelésében vesz részt.


Kovács-Kvotidián Máté

Portfolió menedzser

A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomázott 2014-ben pénzügy mesterszak, befektetéselemző szakirányon. 2012-ben Tőzsdei Szakvizsgát tett, 2017-ben CFA minősítést szerzett. 2014-től piaci kockázat és termékkontroll elemző az ING Banknál, 2017-től portfóliómenedzser az NN Biztosítónál, 2018-tól az OTP Alapkezelő részvényelemzője, majd 2023-tól portfólió menedzsere. Szakterülete az aktív részvénykiválasztás a feltörekvő részvénypiacokon. Az OTP Fundman, az OTP Paletta, az OTP Új-Európa, az OTP Planéta, az OTP Török Részvény, az OTP Orosz Részvény, az OTP Ázsiai Ingatlan Alapok Alapja és az OTP Céldátum Alapok kezelésében vesz részt.


sárvári mátyás

Portfolió menedzser

Az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen diplomázott pénzügy mesterszakon, befektetéselemző szakirányon. 2019-től a K&H Alapkezelőnél junior portfolió menedzser, majd 2021-től az OTP Alapkezelőnél likviditáskezelő, elemző. 2024-től portfolió menedzser. Szakterülete a hazai és nemzetközi kötvénypiacok. Abszolút hozam alapok és kötvény alapok kezelésében vesz részt.


Tombácz Dóra Katalin

Portfolió menedzser

A Budapesti Corvinus Egyetemen Nemzetközi gazdálkodás mesterszakon, Nemzetközi pénzügy szakirányon diplomázott, illetve CEMS Master's in International Management diplomát szerzett 2014-ben. 2014-től a KPMG M&A Vállalatfinanszírozás csapatában dolgozott, mielőtt 2018-ban az OTP Alapkezelőhöz csatlakozott. Először makrogazdasági elemzőként, majd kötvényelemzőként dolgozott, 2023-tól porfolió menedzser. Szakterülete a tőkevédett alapok opciós és tőkevédelmet biztosító befektetési struktúráinak kialakítása, valamint a nemzetközi és hazai kötvénypiacok. A hazai, devizás pénzpiaci és kötvényalapok, illetve tőkevédett alapok kezelésében vesz részt.


Süli Adrienn

Szenior likviditáskezelő

A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végzett 2001-ben. 2006-ban A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerzett egyetemi oklevelet. 2000-2006 között az Allianz Hungária Biztosító Zrt. befektetési osztályán dolgozott befektetési munkatársként. Az OTP Alapkezelő csapatához 2007-ben csatlakozott. Feladata az alapok likviditásának biztosítása pénzpiaci ügyleteken keresztül. A pénzpiaci és rövid kötvény alapok kezelésében aktívan együttműködik a portfolió menedzserekkel.

Árfolyamok

Kérjük, kattintson az alapcsoport nevére, majd válassza ki a megtekinteni kívánt alap nevét!

×
Pénzpiaci Alapok
OTP Prémium Pénzpiaci Alap
×
Pénzpiaci Alapok
OTP Prémium Pénzpiaci Alap "I"
×
Kötvény Alapok
OTP Dollár Rövid Kötvény Alap
×
Kötvény Alapok
OTP Dollár Rövid Kötvény Alap "I"
×
Kötvény Alapok
OTP EMEA Kötvény Alap "A"
×
Kötvény Alapok
OTP EMEA Kötvény Alap "I"
×
Kötvény Alapok
OTP Euró Rövid Kötvény Alap
×
Kötvény Alapok
OTP Euró Rövid Kötvény Alap "I"
×
Kötvény Alapok
OTP Maxima Kötvény Alap "A"
×
Kötvény Alapok
OTP Maxima Kötvény Alap "B"
×
Kötvény Alapok
OTP Meta Globális Kötvény Alap "A"
×
Kötvény Alapok
OTP Meta Globális Kötvény Alap "I"
×
Kötvény Alapok
OTP Optima Tőkegarantált Kötvény Alap "A"
×
Kötvény Alapok
OTP Optima Tőkegarantált Kötvény Alap "B"
×
Kötvény Alapok
OTP Stratégiai Euró Kötvény Alap "A"
×
Kötvény Alapok
OTP Stratégiai Euró Kötvény Alap "B"
×
Kötvény Alapok
OTP Tőkegarantált Rövid Kötvény Alap
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2025 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2025 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2030 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2030 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2035 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2035 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2040 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2040 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2045 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2045 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2050 Alapba Fektető Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Céldátum 2050 Alapba Fektető Alap "I"
×
Vegyes Alapok
OTP Multi-Asset Konzervatív Alapok Alapja "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Multi-Asset Kiegyensúlyozott Alapok Alapja "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Multi-Asset Dinamikus Alapok Alapja "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Paletta Alap "A"
×
Vegyes Alapok
OTP Paletta Alap "I"
×
Részvény Alapok
OTP Afrika Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Afrika Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Afrika Részvény Alap "C"
×
Részvény Alapok
OTP Ázsiai Ingatlan Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Ázsiai Ingatlan Alap "B"
×
Részvény Alapok
BUX ETF Alap
×
Részvény Alapok
OTP CETOP Indexkövető UCITS ETF Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Fundman Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Fundman Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Fundman Részvény Alap "C"
×
Részvény Alapok
OTP Klímaváltozás Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Klímaváltozás Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Közép-Európai Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Közép-Európai Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Közép-Európai Részvény Alap "I"
×
Részvény Alapok
OTP Nyugat-Európai Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Nyugat-Európai Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Nyugat-Európai Részvény Alap "I"
×
Részvény Alapok
OTP Omega Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Omega Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "C"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "IL A"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "IL B"
×
Részvény Alapok
OTP Orosz Részvény Alap "IL C"
×
Részvény Alapok
OTP Planéta Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Planéta Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Quality Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Quality Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Török Részvény Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Török Részvény Alap "B"
×
Részvény Alapok
OTP Török Részvény Alap "C"
×
Részvény Alapok
OTP Trend Alap "A"
×
Részvény Alapok
OTP Trend Alap "B"
×
Árupiaci Alapok
OTP Terra Árupiaci Alap "A"
×
Árupiaci Alapok
OTP Terra Árupiaci Alap "B"
×
Árupiaci Alapok
OTP Terra Árupiaci Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Abszolút Hozam Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Abszolút Hozam Származtatott Alap "B"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Abszolút Hozam Euró Alap
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP EMDA Euró Alapba Fektető Alap „A”
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP EMDA Euró Alapba Fektető Alap „B”
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP EMDA Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP EMDA Származtatott Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Föld Kincsei Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Föld Kincsei Származtatott Alap "B"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Föld Kincsei Származtatott Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Sigma Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Sigma Származtatott Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Spectra Alapba Fektető Alap
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Supra Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Supra Származtatott Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Supra Dollár Alap
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Supra Euró Alap
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Új Európa Származtatott Alap "A"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Új Európa Származtatott Alap "B"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Új Európa Származtatott Alap "I"
×
Abszolút Hozam Alapok
OTP Új Európa Euró
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Aktív Klasszikus Alap
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Euró Alap
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Kiegyensúlyozott Alap
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Klasszikus Alap
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Növekedési Alap
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Származtatott Alapok Alapja
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Származtatott Euró Alapok Alapja
×
Prémium Válogatás Alapcsalád
OTP Prémium Trend Klasszikus Alap
×
Tőkevédett Alapok
OTP Energiatrend Hozamvédett Zártvégű Alap "A"
×
Tőkevédett Alapok
OTP Megatrend Hozamvédett Zártvégű Alap "A"
×
Tőkevédett Alapok
OTP Megatrend II. Hozamvédett Zártvégű Alap "A"
×
Tőkevédett Alapok
OTP Ökotrend Hozamvédett Zártvégű Alap "A"

2010. augusztus 10-től a több sorozatban kibocsátott alapok („A”, „B”, „C”, „I” sorozatok) közzétett nettó eszközértéke (vagyona) a sorozatok összesített nettó eszközértékét (vagyonát) jelenti.

*Zártvégű alapok esetében a befektetési jegyek adásvétele a tőzsdei adásvétel során elérhető vételi vagy eladási árfolyamon történik, mely az aktuális kereslettől és kínálattól függően eltérhet az alap befektetési jegyeinek mindenkori értékét tükröző napi árfolyamától. Az aktuális tőzsdei árról a BÉT honlapja nyújt tájékoztatást.


Alap gyorskereső

Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben első kézből szeretne értesülni új befektetési alapjainkról vagy a meglévő alapok havi teljesítményéről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!