• Belépés
  • Belépés saját azonosítóval

OTPdirekt belépés

szaggatott vonal


Intézze pénzügyeit mobilján!

OTP SmartBank

Az OTP SmartBank alkalmazásban kényelmesen elérheti internetbankunk fő funkcióit, sőt, többet is!
Töltse le most és próbálja ki, szeretni fogja!

3 666 666

Telefonos ügyintézés és helpdesk

Mobiltelefonjáról használhatja a +36 után a 20/30/70 előhívó számot is.

OTP CsekkRendező

20170802_otp_csekkrendezo_260x150_logonelkul.jpg

Garantált 5 000 Ft jóváírás és akár 500 000 Ft fődíj is az Öné lehet!

Nem jön ki a matek?

Nem jön ki a matek?

Oldja meg az iskolakezdést
akciós OTP Személyi kölcsönnel!

OTP Bonus hitelkártyák

Egy kis plusz mindig jól jön

10.000 Ft jóváírást kaphat, ha
most igényel OTP Bonus hitelkártyát!

Elfelejtette jelszavát vagy azonosítóját?

Kérjük, látogasson el bármely bankfiókunkba, ahol ügyintézőink néhány perc alatt segítenek a bejelentkezéshez szükséges adatok megadásában.

Mi a „saját azonosító”?

Lehetősége van saját azonosító használatával is bejelentkezni az OTPdirekt internetes szolgáltatásba. Ehhez az internetbankban a Beállítások/Saját azonosító beállítása menüpontban adhatja meg egyedi azonosító adatát, mely az internetes azonosító (HAZ) és számlaszám kiváltásával történő belépést teszi lehetővé.

Ezáltal a belépés egyszerűbbé tehető, hiszen csupán két adat megadásával (az új, Ön által beállított azonosítóval és a jelszavával) történhet meg a bejelentkezés.

Saját azonosítójának hossza 9-től 40 karakterig terjedhet és nem kezdődhet számmal. Ugyanebben a menüpontban tudja a saját azonósítóját karbantartani és törölni is.

Már SmartBank használó?

Az adatmezők kitöltése nélkül csak kattintson a „Belépés QR kóddal” linkre és olvassa be a megjelenő QR kódot az OTP SmartBank alkalmazás QR funkciójának segítségével.
Az internetbanki belépés így egyszerűen, a SmartBankban is használt PIN kódjának megadásával vagy ujjlenyomat azonosítással végrehajtható.

Még nem regisztrált az alkalmazásban?

Töltse le, vagy frissítse az OTP SmartBank alkalmazást az App Store-ból, Google play-ből vagy a Windows Store-ból. Indítsa el az alkalmazást a telefonján.
A kezdeti regisztráción 3 egyszerű lépésben végigvezeti Önt az alkalmazás. Ezt követően már használhatja is a QR azonosítást.