Karbantartás

Karbantartás miatt május 29-én (vasárnap) 01:00 és 03:50 között az OTPdirekt internetes szolgáltatás Bankszámla műveleteinek számla lekérdezés funkciói nem lesznek elérhetőek.

Megértését köszönjük!

OTPdirekt belépés

3 666 666

Telefonos ügyintézés és helpdesk

Mobiltelefonjáról használhatja a +36 után a 20/30/70 előhívó számot is.

Amex hitelkártyák

Hozzon ki többet mindennapos vásárlásaiból!

Hozzon ki többet mindennapos
vásárlásaiból!

E-Gépkocsinyeremény betét

E-Gépkocsinyeremény

Igényelje most és duplán
nyerhet!

Akciós Személyi kölcsön

A fontos pillanatok jó döntéseket igényelnek.

A fontos pillanatok jó döntéseket
igényelnek

Korlátozott forgalmazási lehetőségek

2016. március 4--én (pénteken) az OTP Bank szerdai munkarend szerint tart nyitva. Ennek figyelembevételével a megbízások benyújtási határidejére a kereskedelmi banki ügyfelek részre a 2016. március 1-től hatályos, a lakossági ügyfelek részére a 2016. február 29-től hatályos OTPdirekt szolgáltatásokról szóló Hirdetményben szereplő, hétköznapi banki munkanapokra vonatkozó időpontok érvényesek. Külön felhívjuk azonban szíves figyelmüket arra, hogy a fenti Hirdetményben foglaltak szerint postai kifizetési utalványok benyújtására pénteki napokon - munkarendtől függetlenül - a hirdetményekben pénteki napokra meghatározott időpontig van lehetőség.

2016. március 5-én (szombaton) a megbízások benyújtási határidejére az előzőekben hivatkozott Hirdetményekben szereplő, munkaszüneti napok körüli munkarend változás miatti szombati banki munkanapokra vonatkozó időpontok érvényesek.

Hirdetmény a lakossági ügyfelek részére nyújtott OTPdirekt szolgáltatásokról

Hirdetmény a kereskedelmi banki ügyfelek részére nyújtott OTPdirekt szolgáltatásokról

Adathalász kísérlet 2016.02.11.

Egy, az interneten terjedő adathalász (phishing) levélben ismeretlenek az OTP Bankra hivatkozva próbálnak meg személyes internet belépéshez, valamint bankkártya adatokhoz szükséges adatokat kicsalni ügyfeleinktől. Felhívjuk figyelmüket, hogy a levél hamis, és a levélben található hivatkozásra kattintva egy adathalász oldalra jutnak.

Ahogy már számos alkalommal, most is hangsúlyozzuk, az OTP Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér Öntől bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatás használatához, tranzakció végrehajtásához szükséges jelszót vagy SMS üzenetben küldött kódot. Kérjük, soha ne válaszoljon az ilyen jellegű e-mailekre!

Ha tájékoztatásunk késve érte el Önt és adatait már megadta, kérjük, haladéktalanul lépjen kapcsolatba velünk a 06-1-3666-666 telefonszámon, vagy e-mailben.

Hitelintézetünk a visszaélési kísérlet kapcsán már megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket és jogi lépéseket.

Elfelejtette jelszavát vagy azonosítóját?

Kérjük, látogasson el bármely bankfiókunkba, ahol ügyintézőink néhány perc alatt segítenek a bejelentkezéshez szükséges adatok megadásában.