play
   

Tisztelt Ügyfelünk!

Ha Görögországba irányuló utalást kíván indítani, javasoljuk, hogy olvassa el tájékoztatásunkat!

OTPdirekt

OTP SmartBank

A megújult SmartBankkal mobileszközein is kényelmesen elérheti netbankunk fő funkcióit, sőt, többet is!
Próbálja ki, szeretni fogja!

play
3 666 666

Telefonos ügyintézés és helpdesk

Mobiltelefonjáról használhatja a +36 után a 20/30/70 előhívó számot is.

Korlátozott forgalmazási lehetőségek, karbantartás

2015. január 9-én (pénteken) és 2015. január 10-én (szombaton) az OTP Bank pénteki munkarend szerint tart nyitva.

Tájékoztatjuk, hogy 2015. január 10-én (szombaton) az aznapi teljesítésre szóló, bankon kívüli forint átutalások (napközbeni átutalások) indítására 12:00 óráig lesz lehetőség. (A bankon belüli forint és deviza átutalási megbízások benyújtási határideje változatlan.) A postai kifizetési utalványok benyújtására 13:00 óráig, míg a VIBER tételek indítására 13 óra 15 percig lesz lehetőség. A csoportos átutalások tekintetében az aznapi teljesítésre szóló csoportos átutalások teljesítéséhez szükséges fedezetet legkésőbb 10 óra 30 percig kérjük biztosítani az átutalások lebonyolítására szolgáló banktechnikai számlákon.


Karbantartás miatt január 11-én (vasárnap) 12:00 és 18:00 között a Lakástakarék számla adatok lekérdezése nem lesz elérhető.

Megértését köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk!

Mint ahogyan arról a médiából bizonyára értesült, Görögország gazdasági-pénzügyi helyzete az utóbbi időben bizonytalanná vált. Pénzügyi elemzők nem zárják ki Görögország pénzügyi csődjét és akár az ország euró-övezetből való kikerülését sem.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az OTP Bank a Görögországba irányuló deviza-átutalásokat a megbízásoknak megfelelően teljesíti, azért azonban nem tud felelősséget vállalni, hogy a görögországi pénzintézetek ezeket a megbízásokat a szokásos módon teljesíteni tudják a kedvezményezettek javára.

Kérjük, hogy mielőtt az OTP Bankon keresztül görög pénzintézetek ügyfelei felé teljesítendő deviza-átutalás kezdeményezéséről dönt, a fenti kockázati tényezőket figyelembe venni szíveskedjen!

OTP Bank