karrier-nyito-hero

Velünk a karriered másokat is előre visz

Megnézem az álláslehetőségeket
Ismerj meg minket!

Ismerj meg minket!

Az OTP Bank évtizedek óta Magyarország egyik legnagyobb vállalata, nemzetközi szinten is meghatározó bankcsoport, ahol egy összetartó közösségben, közösen érjük el a céljainkat.

Megnézem a részleteket
Miért jó velünk dolgozni?

Miért jó velünk dolgozni?

Számunkra fontos, hogy elismerjük a munkádat, fejlődj és tapasztalatot szerezz. Nálunk olyan csapatban dolgozhatsz, amelyben értéket jelent a tudásod, a tapasztalatod és a hozzáállásod.

Megnézem a részleteket
Találd meg nálunk a helyed!

Találd meg nálunk a helyed!

Büszkék vagyunk hagyományainkra és arra is, hogy folyamatosan megújulunk, fejlesztjük és támogatjuk munkavállalóinkat. Számos területen várunk izgalmas lehetőségekkel.

Megnézem a részleteket

Nálunk jó helyen vagy

Munkatársaink jelentik számunkra a legfőbb értéket. Az eddig elért sikereinkben és a jövőbeni fejlődésünkben kulcsfontosságú a munkatársaink szerepe.

Nagy hangsúlyt fektetünk az inspiráló és nyitott munkakörnyezetre, a tehetséges és elkötelezett kollégák fejlődésére, ösztönzésére, valamint a teljesítmény elismerésére – így mindannyian a legjobbat, legtöbbet hozhatjuk ki önmagunkból.

Legyél részese a nemzetközi sikernek!

Az OTP Csoport nemcsak Magyarországon, hanem a közép- és kelet-európai térségben is meghatározó szereplő. Velünk egy nemzetközi nagyvállalatnál építheted a jövődet, karrieredet – számos lehetőséggel, izgalmas feladatokkal, nyitott, sokszínű, inspiráló csapatban.

Megnézem a nemzetközi lehetőségeket
OTP Csoport térkép

Nehéz a választás? Találd meg nálunk a helyed!

Nézd meg a lehetőségeket és találd meg az érdeklődésednek, szakmai tapasztalatodnak, céljaidnak megfelelőt, és döntsd el, hogy melyik városban, melyik országban szeretnél dolgozni!

Megnézem az összes álláslehetőséget

Gyakornoki lehetőséget vagy diákmunkát keresel?

Nézz körül a diákmunka lehetőségek között, vagy ismerd meg gyakornoki programunkat!

Megnézem a gyakornoki és diák lehetőségeket
Fekete Ábel

Fekete Ábel

IT fejlesztési tanácsadó

Azért szeretek az OTP Banknál dolgozni, mert egy jó csapat tagja lehetek, és mindig vannak számomra új kihívások. A munkám nagyon sokszínű, és mindig tudok újat tanulni. Főleg a vállalati kultúráról, és nem utolsó sorban arról, hogy hogyan működnek a fejlesztési/tervezési folyamatok egy olyan piacvezető nagyvállalatnál, mint az OTP Bank.
Budai Kinga

Budai Kinga

Nagyvállalati finanszírozási szakértő

Az OTP Banknál megbecsülik a munkámat, és teret adnak az ötleteimnek, támogatást és innovatív környezetet biztosítanak megvalósításukhoz.
Kerkai Kata

Kerkai Kata

Vállalati ügyfélkapcsolati tanácsadó

Az OTP Banknál minden nap egy új nap arra, hogy bizonyíthassak és építsem a karrierem. Bár több ezren dolgozunk a banknál, olyan mintha mindenki ismerne mindenkit. Mindennap mosolyt csalhatok a kollegáim arcára az életvidámságommal.
Biczó Flóra

Biczó Flóra

Munkavállalói élmény tanácsadó

Szeretek kapcsolódni az emberekhez, új dolgokat tanulni és sokat nevetni. A mindennapok változatossága, valamint a támogató és inspiráló közeg mindezt lehetővé teszi, ezért úgy érzem, hogy az OTP Banknál mind szakmailag, mind emberileg többé válok. Úttörő lehetek a szakmámban, olyan projekteket vihetek, amellyel a régióban egyedülálló tudásra, tapasztalatokra tehetek szert, és közben hatással lehetek 40 ezer kollégám életére.
Visontai Martin

Visontai Martin

Contact Center tanácsadó

Egy olyan motiváló csapatban dolgozhatok, amely inspirál arra, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam. Amióta az OTP Banknál dolgozom, sokat fejlődtem: formálódott a személyiségem, a fegyelmem, a kommunikációs képességem, a hozzáállásom és az egész világlátásom. Ráadásul itt sikerült megtalálnom az egyensúlyt a munkám és a magánéletem között.

Ismerd meg kiválasztási folyamatunk lépéseit!