MasterPass elfogadás

Legyen vállalkozása is MasterPass elfogadóhely, csatlakozzon Ön is elsők között a
mobilfizetési piachoz, és élvezze előnyeit!

A MasterPass alkalmazással rengeteg potenciális vásárlót érhet el, termékei, szolgáltatásai bárhol, bármikor megvásárolhatóvá válnak. Vállalkozásának könnyen új törzsvásárlói kört építhet ki, hiszen a mobil alkalmazás felhasználói rendszeresen azokat az üzleteket/szolgáltatásokat választják, ahol biztosítva van a mobil fizetés.

A csatlakozással készpénz és bankkártya nélküli fizetési lehetőséget biztosít vevői számára. Új értékesítési csatornák nyílnak meg termékei/szolgáltatásai számára, sőt, készpénzforgalmi költségeit is csökkentheti.

A OTPay/MasterPass szolgáltatás az OTP Bank mobil alkalmazása, amelyet a kártyabirtokos tölt le az okostelefonjára, és bármely bank mobilfizetésre alkalmas bankkártyáját (MasterCard, Maestro, Visa és American Express) regisztrálhatja az alkalmazásban.

A szolgáltatás széles közönséget céloz meg, ezért a fejlesztések során kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy elérhető legyen a legelterjedtebb mobil platformokon (Android, iOS).

A MasterPass elfogadás kialakításához nem szükséges bankszámla-szerződést kötni az OTP Bankkal, csupán bankkártya elfogadói szerződés, valamint az internetes webshopban egy egyszerű fejlesztés szükséges.

Nincs csatlakozási-, vagy számlavezetési díj, csak a bankkártyás tranzakciók után felszámított tranzakciós díjjal kell számolni.

A csatlakozás feltételei

1. MasterPass bankkártya elfogadói szerződés megkötése

A szerződéshez az alábbi dokumentumok másolata szükséges: cégkivonat, aláírási címpéldány, előző évi mérleg, bankszámlaszerződés bankszámlaszámot tartalmazó lapja.

2. MasterPass rendszer integráció megvalósítása

A fejlesztéshez szükséges dokumentációt elérhetővé tesszük a szerződött partnerek számára. A fejlesztés és tesztelés elvégzéséhez műszaki támogatás biztosított.

Csatlakozzon Ön is!

Ha Ön vásárlói részére szeretné biztosítani az okostelefonos fizetési lehetőséget, kérjük, hogy a szerződéskötési igényét jelezze üzletkötőinknek.

OTP Bank Nyrt. Kártya Elfogadói Főosztály

Levélcím: 1876 Budapest, Nádor u. 16.
Fax: 06-1-298-3289
E-mail: kartyaelfogadas@otpbank.hu

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.