Prémium szolgáltatások

Az OTP Banknál célunk, hogy minden pénzügyi igényét magas színvonalon teljesítsük, ezért Prémium ügyfelünkként, kijelölt prémium kiszolgálást végző bankfiókjainkban, diszkrét környezetben, kiemelt odafigyeléssel és szakértelemmel várjuk Önt!

Prémium szolgáltatások


Mit nyújt az OTP Bank Prémium szolgáltatása?

Prémium kiszolgálás

Elsőbbségi ügyintézést kínálunk a prémium kiszolgálást nyújtó bankfiókjainkban, valamint a Prémium Vonalon keresztül. Így szakértő segítséggel tesszük lehetővé a kényelmes és gyors bankolást személyesen és telefonon egyaránt, időpontfoglalás lehetőségével is.

A Prémium szolgáltatások része az OTPdirekt, így bankfiókok felkeresése nélkül is gyorsan és kényelmesen bankolhat interneten.

Részletek

Prémium+ számlacsomag, bankkártyák

Ha lakossági bankszámlájához a Prémium szolgáltatásokat választja (Prémium+ számlacsomag), akkor a teljes körű, havi díj mentes OTPdirekt szolgáltatás (kivéve: OTPdirekt Bróker) és az első évben éves díj mentes betéti kártya mellett kedvezményes tranzakciós lehetőségek, díjmentes SMS értesítések és kedvező készpénzfelvételi lehetőségek állnak rendelkezésére. Ráadásul a kedvezményeit akár havonta módosíthatja, így személyre szabhatja számlacsomagját.

Részletek

Megtakarítások, Prémium vagyontervezés

Élethelyzetének, céljainak, lehetőségeinek és kockázatvállalási hajlandóságának meghatározása segít abban, hogy az Önnek megfelelő, ideális megoldást találjuk meg megtakarításainak elhelyezésére. Prémium vagyontervezési szolgáltatásunk során szakértő munkatársunk segít Önnek az ideális megtakarítási portfolió összeállításában. Mindezt úgy, hogy közben nem kell folyamatosan aktuális ajánlatainkat figyelnie, mert munkatársaink megteszik ezt Ön helyett.

Részletek

Multipont MasterCard Prémium kártya

Prémium ügyfeleinknek a Multipont MasterCard Prémium kártyát ajánljuk, mely a kártyás vásárlások révén éves díj mentes lehet, emellett a a MOL töltőállomásokon beváltható Multipontok gyűjtésére is alkalmas.

Részletek

A 2016. december 12-e előtt kötött Prémium Plusz számlacsomagra vonatkozó Hirdetményt és Üzletszabályzatot ide kattintva tekintheti meg.