Prémium szolgáltatások

Az OTP Banknál célunk, hogy minden pénzügyi igényét magas színvonalon teljesítsük, ezért Prémium ügyfelünkként, kijelölt prémium kiszolgálást végző bankfiókjainkban, diszkrét környezetben, kiemelt odafigyeléssel és szakértelemmel várjuk Önt!

Prémium szolgáltatások


Mit nyújt az OTP Bank Prémium szolgáltatása?

Prémium kiszolgálás

Elsőbbségi ügyintézést kínálunk a prémium kiszolgálást nyújtó bankfiókjainkban, valamint a Prémium Vonalon keresztül. Így szakértő segítséggel tesszük lehetővé a kényelmes és gyors bankolást személyesen és telefonon egyaránt, időpontfoglalás lehetőségével is.

A Prémium szolgáltatások része az OTPdirekt, így bankfiókok felkeresése nélkül is gyorsan és kényelmesen bankolhat interneten.

Részletek

Prémium+ számlacsomag, bankkártyák

Ha lakossági bankszámlájához a Prémium szolgáltatásokat választja (Prémium+ számlacsomag), akkor a teljes körű, havi díj mentes OTPdirekt szolgáltatás (kivéve: OTPdirekt Bróker) és az első évben éves díj mentes betéti kártya mellett kedvezményes tranzakciós lehetőségek, díjmentes SMS értesítések és kedvező készpénzfelvételi lehetőségek állnak rendelkezésére. Ráadásul a kedvezményeit akár havonta módosíthatja, így személyre szabhatja számlacsomagját.

Részletek

Megtakarítások, Pénzügyi tervezés

Élethelyzetének, céljainak, lehetőségeinek és kockázatvállalási hajlandóságának meghatározása segít abban, hogy az Önnek megfelelő, ideális megoldást találjuk meg megtakarításainak elhelyezésére. A Pénzügyi tervezés során szakértő munkatársunk segít Önnek az ideális megtakarítási portfolió összeállításában, a számos befektetési lehetőség közül válogatva. Mindezt úgy, hogy közben nem kell folyamatosan aktuális ajánlatainkat figyelnie, mert munkatársaink megteszik ezt Ön helyett.

Részletek

Multipont MasterCard Prémium kártya

Prémium ügyfeleinknek a Multipont MasterCard Prémium kártyát ajánljuk, mely a kártyás vásárlások révén éves díj mentes lehet, emellett a a MOL töltőállomásokon beváltható Multipontok gyűjtésére is alkalmas.

Részletek

A 2016. december 12-e előtt kötött Prémium Plusz számlacsomaghoz kapcsolódó főbb díjtételekről a terméktájékoztatóban olvashat, a vonatkozó Hirdetményeket és Üzletszabályzatokat ide kattintva tekintheti meg.

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.