Okostelefon
alkalmazások

Érje el az OTP Bank szolgáltatásait
telefonjáról, tabletjéről is!
Hasznos, kényelmes, jó.

Alkalmazások

 

Megvannak az idei OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál győztesei

Megvannak az idei OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztivál győztesei

A közönség és a szakmai zsűri díját is akusztikus gitáron játszó fiatal előadók nyerték az idei utcazene fesztiválon.

A 20 versenyző zenekar közül a szakmai zsűri Barna Margit produkcióját ítélte a legjobbnak, ő Porga Gyula polgármestertől vehette át az ötszázezer forintos jutalmat jelképező táblát. A közönségdíjat Hidvégi Dia nyerte csaknem 1100 szavazattal, akinek az OTP Bank képviseletében Jósvai-Szabó Melinda osztályvezető adta át az elismerést.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tájékoztatjuk Önt, hogy a Quaestor Értékpapír Zrt. ügyfeleinek Befektető-védelmi Alap (BEVA) általi kártalanítási eljárásában, valamint a Quaestor Kötvény tulajdonosok kárrendezési eljárásában a kifizető banki feladatokat az OTP Bank látja el.

A kifizetéssel kapcsolatos részletes tudnivalókról a BEVA minden érintett részére tájékoztató levelet küld. Fontos információ, hogy a kártalanítással kapcsolatos ügyintézésben valamennyi OTP Bank fiókrészt vesz a nyitvatartási időben. Felhívjuk szíves figyelmét arra is, hogy a hétvégi nyitva tartás alatt a kártalanítási összeg nem vehető fel.

Nagy összegű készpénz felvételére (jellemzően 5 millió Ft, de az egyes bankfiókok ennél alacsonyabb összeget is meghatározhatnak) legalább 2 banki nappal korábbi előzetes bejelentés alapján van lehetőség. A nagy összegű készpénz felvételi szándékot személyesen az érintett bankfiókban vagy a 1/20/30/70 3-666-388, 40/366-388 telefonszámon a 6-os menüpontban tudja jelezni.

Bankfiókjainkban kedvezményes és széleskörű megtakarítási és számlavezetési ajánlatokkal várjuk Önt. 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
OTP Bank