Hozzon ki többet mindennapos vásárlásaiból!

Akciós Személyi kölcsön

Önnek mi hiányzik, hogy betartsa újévi fogadalmait?

Önnek mi hiányzik, hogy betartsa
újévi fogadalmait?

Kiszámítható ajánlat

Kiszámítható ajánlat lakáscéljaihoz

Válassza Fix20 Lakáshitelünket
állandó kamattal!

Figyelem!

Tájékoztatjuk, hogy újabb visszaélési forma van terjedőben az interneten. Az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek. Egyszerű kérdésekre kell választ adniuk a hiszékeny internetezőknek. A csalók célja a bizalmas adatok megszerzése, az adathalászat. A gyanútlan internetező olyan „szolgáltatásra” is regisztrálhat a játék során, amelynek magas sms díját havonta fizeti majd meg.

Az OTP Bank nem szervez a születésnaphoz kötődő nyereményjátékot, nem sorsol ki telefont, játékkonzolt, vagy vásárlási utalványt. A bank logójával visszaélnek a csalók. A hitelintézet megtette a szükséges biztonsági és jogi intézkedéseket.

Kérjük Önt, ne dőljön be a csalóknak. Ismeretlen oldalon ne adja meg banki, vagy személyes adatait.

OTP Bank

 

Nevezze diákjait az OTP Bozsik Bajnokok válogatottjaiba!

Nevezze diákjait az OTP Bozsik Bajnokok válogatottjaiba!

Keressük az ország legkitartóbb és legkülönlegesebb Bozsik-palántáit.

Az ifjú focisták keleti és nyugati válogatottja a Magyar Kupa-döntő előtti gálameccsen mérkőzhet meg egymással – felnőtt válogatott játékosokkal kiegészülve –, egy ország szeme láttára!

Részletek

Utólagos adófizetés és részesedés kedvezményes megszerzése

Tájékoztatjuk, hogy a Az OTP Bank Nyrt-t a NAV Kiemelt Adó- és Vámigazgatóság 2147726190 számú határozatával kijelölte az egyes adókötelezettségek (2016. évi CLXXI. törvény a közteherviselést és az állami szervek feladatellátását érintő egyes törvények módosításáról) teljesítésében történő közreműködésre.

Kérjük, amennyiben Ön a fentiekben foglalt törvénnyel összefüggésben, ügyeinek intézésére az OTP Bank Nyrt-t kívánja igénybe venni, akkor a

bizalom2017@otpbank.hu e-mail címen
(kizárólag az utólagos adófizetés és részesedés kedvezményes megszerzése ügyében)

időpont egyeztetés céljából jelentkezni szíveskedjen.

Bankunk a törvény rendelkezéseinek értelmében az ügyet kiemelt diszkrécióval kezeli és a normál ügyfélforgalomtól elkülönített helyiségben fogadja az ügyintézésre a banknak megbízást adó ügyfelet.

Együttműködését köszönjük és várjuk szíves jelentkezését.

Adathalászat (2016.11.02.)

Egy, az interneten terjedő adathalász (phishing) levélben ismeretlenek az OTP Bankra hivatkozva próbálnak meg személyes internetbelépéshez szükséges adatokat kicsalni ügyfeleinktől.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a levél hamis, és a levélben található hivatkozásra kattintva egy adathalász oldalra jutnak! Ahogy már számos alkalommal hangsúlyoztuk, az OTP Bank soha nem kért és nem kér e-mailben ügyfél adatokat vagy a szolgáltatás megerősítését.

Amennyiben tájékoztatásunk késve érte el Önt és adatait már megadta, kérjük, haladéktalanul lépjen kapcsolatba velünk a 06-1-3666-666 telefonszámon vagy e-mailben!

Hitelintézetünk a visszaélési kísérlet kapcsán már megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket és jogi lépéseket.