Akciós OTP Személyi kölcsön

Költözzön biztonságban!

Költözzön biztonságban!

Igényelje 10 évig fix kamatozású
lakáshitelünket!

Amex hitelkártyák

Hozzon ki többet mindennapos vásárlásaiból!

Hozzon ki többet mindennapos
vásárlásaiból!

Figyelmeztetés

Tájékoztatjuk, hogy újabb visszaélési forma van terjedőben az interneten. Az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek. Egyszerű kérdésekre kell választ adniuk a hiszékeny internetezőknek. A csalók célja a bizalmas adatok megszerzése, az adathalászat. A gyanútlan internetező olyan „szolgáltatásra” is regisztrálhat a játék során, amelynek magas sms díját havonta fizeti majd meg.

Az OTP Bank nem szervez a születésnaphoz kötődő nyereményjátékot, nem sorsol ki telefont, játékkonzolt vagy vásárlási utalványt. A bank logójával visszaélnek a csalók. A hitelintézet megtette a szükséges biztonsági és jogi intézkedéseket.
Kérjük Önt, ne dőljön be a csalóknak! Ismeretlen oldalon ne adja meg banki vagy személyes adatait!


OTP Bank

 

OK Projekt az Educatio Kiállításon

OK Projekt az Educatio Kiállításon

2017. január 19-21. között rendezik meg - immár 17. alkalommal - az Educatio Kiállítást, amelyen az OTP Fáy András Alapítvány ismét részt vesz szakmai kiállítóként az OK Oktatási Központtal.

Részletek

Adathalászat (2016.11.02.)

Egy, az interneten terjedő adathalász (phishing) levélben ismeretlenek az OTP Bankra hivatkozva próbálnak meg személyes internetbelépéshez szükséges adatokat kicsalni ügyfeleinktől.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a levél hamis, és a levélben található hivatkozásra kattintva egy adathalász oldalra jutnak! Ahogy már számos alkalommal hangsúlyoztuk, az OTP Bank soha nem kért és nem kér e-mailben ügyfél adatokat vagy a szolgáltatás megerősítését.

Amennyiben tájékoztatásunk késve érte el Önt és adatait már megadta, kérjük, haladéktalanul lépjen kapcsolatba velünk a 06-1-3666-666 telefonszámon vagy e-mailben!

Hitelintézetünk a visszaélési kísérlet kapcsán már megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket és jogi lépéseket.