Nem jön ki a matek?

OTP CsekkRendező

20170802_otp_csekkrendezo_260x150_logonelkul.jpg

Garantált 5 000 Ft jóváírás és akár 500 000 Ft fődíj is az Öné lehet!

OTP Bonus hitelkártyák

Egy kis plusz mindig jól jön

10.000 Ft jóváírást kaphat, ha
most igényel OTP Bonus hitelkártyát!Adathalász kísérlet (2017. augusztus 9.)

Újabb csalási kísérlet van terjedőben, védje adatait!

Az alábbi szövegeket, vagy ezek változatait nem az OTP Bank küldte ügyfeleinek. Saját adatainak védelme, biztonsága érdekében, kérjük NE kattintson az alábbi felhívásokban szereplő linkekre!

A csalók épp a biztonsági figyelmeztetéshez hasonlító szöveggel próbálják adatait megszerezni, ám a szöveg nem az OTP Bank által hivatalosan kiadott tájékoztatás. Legyen körültekintő, ne reagáljon az ehhez hasonló megkeresésekre!

Ha nem biztos abban, hogy ki küldte Önnek a szöveget, kérjen segítséget az OTP Bank ügyfélszolgálatán a (+36 1/20/30/70) 3 666 666 telefonszámon.

A csalók SMS üzenete:

Küldő telefonszáma +36303444223
Tisztelt Ügyfelünk! Bankszmljt zroltuk feloldshoz kattintson ide:
http://bitly.com/2vADm99
Üdvözlettel: OTP Bank Magyarorszg".

A csalók e-mail üzenete:

Tisztelt Ügyfelünk! Felhívjuk figyelmét, hogy az OTP Magyarország Zrt. Felügyeleti Bizottság kérésére, adatkezelési és adatvédelmi okokból szükséges mobileszközének regisztrációja a rendszerünkben, mivel a telefonszolgáltatók részéről úgynevezett biztonsági rés lehetőséget ad arra, hogy a rendszert támadók lemásolják a SIM kártyájukat és Ön helyett a támadó kapja meg az utaláshoz tartozó SMS kódot, ezzel az Ön tranzakciói illetéktelenek kezekbe juthatnak, ha nem teszi meg a szükséges lépéseket. FIGYELEM A LINKET CSAK TELEFONRÓL TUDJA MEGNYITNI! A Folytatáshoz Kattintson IDE
Üdvözlettel: OTP Bank Magyarország

Figyelem!

Tájékoztatjuk, hogy újabb visszaélési forma van terjedőben az interneten. Az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek. Egyszerű kérdésekre kell választ adniuk a hiszékeny internetezőknek. A csalók célja a bizalmas adatok megszerzése, az adathalászat. A gyanútlan internetező olyan „szolgáltatásra” is regisztrálhat a játék során, amelynek magas sms díját havonta fizeti majd meg.

Az OTP Bank nem szervez a születésnaphoz kötődő nyereményjátékot, nem sorsol ki telefont, játékkonzolt, vagy vásárlási utalványt. A bank logójával visszaélnek a csalók. A hitelintézet megtette a szükséges biztonsági és jogi intézkedéseket.

Kérjük Önt, ne dőljön be a csalóknak. Ismeretlen oldalon ne adja meg banki, vagy személyes adatait.

OTP Bank

Megjelent az OTP Csoport Fenntarthatósági jelentéseMegjelent az OTP Csoport Fenntarthatósági jelentése

Az OTP Bank 2007-ben a hazai bankszektorban az elsők között hozta nyilvánosságra vállalati felelősségvállalási jelentését. A hitelintézet az elmúlt 10 év mindegyikében értékelte és bemutatta a fenntarthatóság érdekében tett lépéseit, eredményeit. Olvassa el legújabb jelentésünket itt.

Részletek

Elszámolási és forintosítási információk

Részletek