Biztonsági felhívás (2015. november 16.)

Egy, az interneten terjedő phishing levélben ismeretlenek az OTP Bankra hivatkozva próbálnak meg személyes internetbelépéshez szükséges adatokat kicsalni ügyfeleinktől. Felhívjuk figyelmüket, hogy a levél hamis, és a levélben található hivatkozásra kattintva egy adathalász oldalra jutnak.

Ahogy már számos alkalommal hangsúlyoztuk, az OTP Bank soha nem kért és nem kér mailben ügyféladatokat, szolgáltatás megerősítést. Amennyiben tájékoztatásunk késve érte el Önt és adatait már megadta, kérjük, haladéktalanul lépjen kapcsolatba velünk a 06-1-3666-666 telefonszámon, vagy e-mailben.

Hitelintézetünk a visszaélési kísérlet kapcsán már megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket és jogi lépéseket.

Okostelefon
alkalmazások

Érje el az OTP Bank szolgáltatásait
telefonjáról, tabletjéről is!
Hasznos, kényelmes, jó.

Alkalmazások

 

Figyelemfelhívás

Tisztelt Ügyfelünk!

Újabb telefonos csalássorozatra szeretnénk felhívni figyelmét. Az elkövetők mobiltelefon társaságok ügyintézőinek adják ki magukat, telefonos nyereményjáték ígéretével arra kérik a bankok ügyfeleit, hogy egy meghatározott számhoz tartozó telefonkártyát töltsenek fel elektronikusan. Az ígért nyereményhez természetesen a károsultak nem jutnak hozzá.
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy ezekben az esetekben a kártyabirtokos önszántából, szabályos tranzakciót hajt végre a telefonkártya feltöltésével, így nincs lehetőség az összeg visszafizetésére, a tranzakció visszavonására.
Kérjük, ügyeljenek kártyaadataikra és a hasonló esetek elkerülése érdekében nyeremény reményében ne töltsenek fel ismeretlen telefonkártyákat!
Amennyiben Ön is a csalók áldozatává vált, kérjük, forduljon a hatóságokhoz!

Tisztelettel:

OTP Bank

Mintaiskola program

Újabb taggal bővült a Mintaiskola program

Újabb középiskolával kötött együttműködési megállapodást az OTP Fáy András Alapítvány, mellyel immár több mint 1500 diák kap közvetlen segítséget a pénzügyileg tudatos felnőtté váláshoz. A Jászárokszállási Deák Ferenc Gimnáziummal kötött megállapodással egy budapesti és egy vidéki közoktatási intézményben válik elérhetővé a Mintaiskola program.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tájékoztatjuk Önt, hogy a Quaestor Értékpapír Zrt. ügyfeleinek Befektető-védelmi Alap (BEVA) általi kártalanítási eljárásában, valamint a Quaestor Kötvény tulajdonosok kárrendezési eljárásában a kifizető banki feladatokat az OTP Bank látja el.

A kifizetéssel kapcsolatos részletes tudnivalókról a BEVA minden érintett részére tájékoztató levelet küld. Fontos információ, hogy a kártalanítással kapcsolatos ügyintézésben valamennyi OTP Bank fiókrészt vesz a nyitvatartási időben. Felhívjuk szíves figyelmét arra is, hogy a hétvégi nyitva tartás alatt a kártalanítási összeg nem vehető fel.

Nagy összegű készpénz felvételére (jellemzően 5 millió Ft, de az egyes bankfiókok ennél alacsonyabb összeget is meghatározhatnak) legalább 2 banki nappal korábbi előzetes bejelentés alapján van lehetőség. A nagy összegű készpénz felvételi szándékot személyesen az érintett bankfiókban vagy a 1/20/30/70 3-666-388, 40/366-388 telefonszámon a 6-os menüpontban tudja jelezni.

Bankfiókjainkban kedvezményes és széleskörű megtakarítási és számlavezetési ajánlatokkal várjuk Önt. 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
OTP Bank