Külön szobában könnyebb együtt

Személyesen - Online

Személyesen vagy online?

Bármelyiket választja, nálunk kényelmesen intézheti pénzügyeit.

OTP Bonus hitelkártyák

Egy kis plusz mindig jól jön

Egy kis plusz mindig jól jönAdathalász kísérlet (2017. július 17.)

Az alábbi szöveget nem az OTP Bank küldte el ügyfeleinek. Az alkalmazást ne töltse le telefonjára, ne adjon meg adatokat a megnyíló felületen. Az OTP Bank csak megbízható, hivatalos mobil alkalmazás áruházakban teszi közé az alkalmazásait. Saját adatainak védelme, biztonsága érdekében, kérjük NE kattintson az alábbi felhívásban szereplő linkre!

Tisztelt Ügyfelünk! Felhívjuk figyelmét, hogy az OTP Magyarország Zrt. Felügyeleti Bizottság kérésére, adatkezelési és adatvédelmi okokból szükséges mobileszközének regisztrációja a rendszerünkben, mivel a telefonszolgáltatók részéről úgynevezett biztonsági rés lehetőséget ad arra, hogy a rendszert támadók lemásolják a SIM kártyájukat és Ön helyett a támadó kapja meg az utaláshoz tartozó SMS kódot, ezzel az Ön tranzakciói illetéktelenek kezekbe juthatnak, ha nem teszi meg a szükséges lépéseket. FIGYELEM A LINKET CSAK TELEFONRÓL TUDJA MEGNYITNI! A Folytatáshoz Kattintson IDE Üdvözlettel: OTP Bank Magyarország

A csalók épp a biztonsági figyelmeztetéshez hasonlító szöveggel próbálják adatait megszerezni, ám a szöveg nem az OTP Bank által hivatalosan kiadott tájékoztatás. Legyen körültekintő, ne reagáljon az ehhez hasonló megkeresésekre!

Ha nem biztos abban, hogy ki küldte Önnek a szöveget, kérjen segítséget az OTP Bank ügyfélszolgálatán a (+36 1/20/30/70) 3 666 666 telefonszámon.

Figyelem!

Tájékoztatjuk, hogy újabb visszaélési forma van terjedőben az interneten. Az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek. Egyszerű kérdésekre kell választ adniuk a hiszékeny internetezőknek. A csalók célja a bizalmas adatok megszerzése, az adathalászat. A gyanútlan internetező olyan „szolgáltatásra” is regisztrálhat a játék során, amelynek magas sms díját havonta fizeti majd meg.

Az OTP Bank nem szervez a születésnaphoz kötődő nyereményjátékot, nem sorsol ki telefont, játékkonzolt, vagy vásárlási utalványt. A bank logójával visszaélnek a csalók. A hitelintézet megtette a szükséges biztonsági ésjogi intézkedéseket.

Kérjük Önt, ne dőljön be a csalóknak. Ismeretlen oldalon ne adja meg banki, vagy személyes adatait.

OTP BankAz Acustic Planet és a Muzsik és Volkova nyert az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztiválon

Az Acustic Planet és a Muzsik és Volkova nyert az OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztiválon

A 2017-es Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját az Acoustic Planet, a szakmai zsűri elismerését pedig a Muzsik és Volkova szerezte meg. Az 500-500 ezer forintos fődíjak mellett a tavaly elhunyt Horváth Károly emlékére alapított különdíjat Farkas Krisztina, a Muzsik és Volkova énekesnője nyerte, akit a versenyző utcazenészek szavaztak meg maguk közül. A Horváth család felajánlásaként ez a díj kiegészül 100.000 Ft-tal, illetve a család szintén 100.000 Ft-os különdíjat ajánlott fel a legfiatalabb versenyzőnek, aki ebben az évben Stanfel Péter, a The Luckies zenekar dobosa. Szívből gratulálunk a nyerteseknek!

Részletek

Elszámolási és forintosítási információk

Részletek