Egy kis plusz mindig jól jön

Simple by OTP

Fizessen a mobiljával mostantól egy érintéssel!

Fizessen a mobiljával
mostantól egy érintéssel!!

Nem jön ki a matek?

Nem jön ki a matek?

Oldja meg az iskolakezdést
akciós OTP Személyi kölcsönnel!

Adathalász kísérlet (2017. augusztus 9.)

Újabb csalási kísérlet van terjedőben, védje adatait!

Az alábbi szövegeket, vagy ezek változatait nem az OTP Bank küldte ügyfeleinek. Saját adatainak védelme, biztonsága érdekében, kérjük NE kattintson az alábbi felhívásokban szereplő linkekre!

A csalók épp a biztonsági figyelmeztetéshez hasonlító szöveggel próbálják adatait megszerezni, ám a szöveg nem az OTP Bank által hivatalosan kiadott tájékoztatás. Legyen körültekintő, ne reagáljon az ehhez hasonló megkeresésekre!

Ha nem biztos abban, hogy ki küldte Önnek a szöveget, kérjen segítséget az OTP Bank ügyfélszolgálatán a (+36 1/20/30/70) 3 666 666 telefonszámon.

A csalók SMS üzenete:

Küldő telefonszáma +36303444223
Tisztelt Ügyfelünk! Bankszmljt zroltuk feloldshoz kattintson ide:
http://bitly.com/2vADm99
Üdvözlettel: OTP Bank Magyarorszg".

A csalók e-mail üzenete:

Tisztelt Ügyfelünk! Felhívjuk figyelmét, hogy az OTP Magyarország Zrt. Felügyeleti Bizottság kérésére, adatkezelési és adatvédelmi okokból szükséges mobileszközének regisztrációja a rendszerünkben, mivel a telefonszolgáltatók részéről úgynevezett biztonsági rés lehetőséget ad arra, hogy a rendszert támadók lemásolják a SIM kártyájukat és Ön helyett a támadó kapja meg az utaláshoz tartozó SMS kódot, ezzel az Ön tranzakciói illetéktelenek kezekbe juthatnak, ha nem teszi meg a szükséges lépéseket. FIGYELEM A LINKET CSAK TELEFONRÓL TUDJA MEGNYITNI! A Folytatáshoz Kattintson IDE
Üdvözlettel: OTP Bank Magyarország

Nemzeti Vágta díjazottjai


Gratulálunk a Nemzeti Vágta díjazottjainak!


A Nemzeti Vágta leggyorsabb lovasa idén Petrik Tamás lett Csemő színeiben,
aki 5 000 000 forintot nyert.
Az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutam nyertese Sipos Imre lett, aki 500 000 forintos nyereményét a Magyar Lovasterápia Szövetségnek ajánlotta fel.

Elszámolási és forintosítási információk

Részletek