OTP Kedvezményprogram

Aktiválok, vásárolok, spórolok

Ha az OTP Kedvezményprogram partnereinél vásárol betéti- vagy hitelkártyájával belföldön, pénzvisszatérítést kaphat. Minél többször vásárol, annál több visszatérítést gyűjthet, amit minden hónap elején jóváírunk számláján.

Ki igényelheti?

Ön akkor veheti igénybe partnereink kedvezményeit, ha

 • rendelkezik bankunknál vezetett fizetési számlávalOlyan, nem céges bankszámla, amely pl. pénz elhelyezésére, felvételére, lekötésére és utalására alkalmas. Számlájához bankkártyát is igényelhet.,
 • OTPdirekt internetes szolgáltatással,
 • és a számlájához forintalapú OTP betétikártya-szolgáltatás Betéti kártyájával a számláján rendelkezésre álló összeget költheti el. Ennek feltételeiről a vonatkozó hirdetményben olvashat.Betéti kártyájával tud készpénzt felvenni, vásárolni a kártyát elfogadó üzletekben és az interneten is, vagy befizetni számláit.Partnereinknél vásárlásai után pénzvisszatérítés jár Önnek. vagy hitelkártya-szolgáltatásHitelkártyájával a hitelkeret erejéig költhet. Ennek feltételeiről a vonatkozó hirdetményben olvashat.Hitelkártyájával tud készpénzt felvenni, vásárolni a kártyát elfogadó üzletekben és az interneten is, vagy befizetni számláit.Partnereinknél vásárlásai után pénzvisszatérítés jár Önnek. tartozik.

Kiemelt partnereink

Praktiker
Líra
Játéksziget


Közel 100 további partnerünket és kedvezményes ajánlataikat nézze meg az internetbank Vásárlási kedvezmények menüpontjában!

Mobiltelefonján belépés nélkül is aktiválhatja a kedvezményeket!

Hogyan működik?

 1. Regisztráció

  Ha Ön rendelkezik internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatással, akkor az OTPdirekt internetbank Vásárlási kedvezmények menüpontjában vagy az új OTP internet- és mobilbank Kedvezmények menüpontjában díjmentesen regisztrálhat a Kedvezményprogramba.

  Ha Önnek még nincs OTPdirekt szerződése, azt bármelyik bankfiókunkban igényelheti.

 2. icon/discount-activateCreated with Sketch.

  Kedvezmények aktiválása

  Ahhoz, hogy belföldi betéti- vagy hitelkártyás vásárlásai után pénzvisszatérítésben részesülhessen, aktiválnia kell a kedvezményeket. Ezt egyetlen kattintással megteheti az OTPdirekt internetbank Vásárlási kedvezmények menüpontjában, ahol partnereink ajánlatait is megtalálja.

  Ha már regisztrált az új internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásunkra, a kedvezményeket már az új internetbank vagy mobilbank Kedvezmények menüpontban is aktiválhatja.

  Vásárolhat belföldön meglévő vagy új betéti- vagy hitelkártyájával is, de fontos, hogy csak akkor jár a kedvezmény, ha forintalapú, lakossági OTP betéti- vagy hitelkártyával vásárol.

 3. Jóváírás

  A belföldi betéti- vagy hitelkártyás vásárlásai után járó kedvezményeket a következő hónap elején írjuk jóvá bankszámláján. Nincs felső összeghatár, így bármekkora jóváírást összegyűjthet.

  A Kedvezményprogram összevonható minden más kedvezménnyel és akcióval is.

OTPdirekt internetbankban

A Vásárlási kedvezmények menüpontban regisztrálhat és aktiválhatja a kedvezményeket.

Az új OTP Internet- és mobilbankban

Próbálja ki az OTP új internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatását, ahol a Kedvezmények menüpontban regisztrálhat és aktiválhatja a kedvezményeket

Időpontot foglalok OTP Bank fiókba

Foglalja le időpontját az Önhöz legközelebbi bankfiókba!

Időpontot foglalok OTP Bank fiókba

Foglalja le időpontját az Önhöz legközelebbi bankfiókba!

Program- és részvételi szabályzatok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.