Lakáscélú hitelek

Az Ön igényeinek megfelelően kiválasztott lakáshitelek többféle célhoz: vásárláshoz, építkezéshez, felújításhoz, bővítéshez, korszerűsítéshez és hitelkiváltáshoz.

Megnézem a lakáscélú hiteleket

Szabad felhasználású hitelek

Finanszírozási megoldások számos élethelyzetre. Válasszon jövedelem-, ingatlan- vagy megtakarításfedezetű szabad felhasználású hiteleink közül!

Megnézem a szabad felhasználású hiteleket

Kiemelt támogatások

Otthonfelújítási Hitel

Az otthonfelújítási támogatásban meghatározott felújítási célokra igénybe vehető támogatott hitel, fix 3%-os kamattal 10 évre.

Megnézem a részleteket

Adó-visszatérítési (ÁFA) támogatás

Egyszeri, vissza nem térítendő támogatás, melynek mértéke függ lakáscéljától és a számlák ÁFA tartalmának mértékétől.

Megnézem a részleteket

Családi otthonteremtési kedvezmény

Egyszeri, vissza nem térítendő támogatás, melynek összege a támogatás céljától és a meglévő és vállalt gyermekek számától függ.

Megnézem a részleteket

Családi otthonteremtési kedvezmény (Falusi CSOK)

Egyszeri, vissza nem térítendő támogatás tanyán, birtokközponton, preferált kistelepülésen bővítésre és/vagy korszerűsítésre, akár ezzel egyidejűleg a használt ingatlan megvásárlására is.

Megnézem a részleteket

Babaváró kölcsön

A Babaváró kölcsön a gyermekvállalás előtt álló házaspároknak nyújt anyagi segítséget, melyet az OTP Bank akár 10 millió forint szabad felhasználású és kamatmentes kölcsön formájában folyósít.

Megnézem a részleteket


Mielőtt hitelt venne fel, olvassa el az alábbi tájékoztatókat!

Gondolja végig, mennyi bevétele és mennyi kiadása van. Így eldöntheti, hogy mennyit tud havonta hiteltörlesztésre fordítani. A döntésében segítségére lehetnek az alábbi tájékoztatók:


Fixre cserélné változó kamatozású jelzáloghitelét?

Amennyiben Önnek változó kamatozású jelzáloghitele van, érdemes átgondolnia, hogy a könnyebb tervezhetősége érdekében fix kamatozásúra cserélje jelenlegi hitelét. Annak érdekében, hogy Ön felelősségteljes döntést hozhasson, bankunk 2020. január 31-ig írásban is tájékoztatást küld az érintett ügyfelei részére. A tájékoztatás a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 9/2019. (IV.15.) számú ajánlásban meghatározott tartalommal, az ajánlásban meghatározott ügyfelek részére kerül megküldésre.

Megnézem a részleteket