Házhoz jön a bankfiók

Házhoz jön a bankfiók

Legyen mobilbankárja és igényeljen ingatlanhitelt bárhonnan

Mobilbankárt szeretnék

Hitelt venne fel lakáscélja megvalósításához vagy szabadfelhasználásra (pl. autó vásárlása), de nem szeretné több alkalommal felkeresi a bankfiókot az ügyintézés miatt?

Mobilbankáraink országszerte, ingyenesen, akár az otthonában segítenek a megfelelő lakás- vagy jelzáloghitel kiválasztásában és az ügyintézésben.

Miért előnyös?

 • Mobilbankáraink díjmentesen segítenek Önnek az ideális lakás- vagy jelzáloghitel kiválasztásában.
 • Az igényeinek megfelelő, személyes ajánlatot kap, várhatóan két alkalommal kell találkoznia a mobilbankárunkkal.
 • Ön döntheti el, mikor és hol szeretne találkozni szakértő munkatársainkkal. Akár az otthonában, nyitvatartási időn kívül is segítünk Önnek.
 • THM (teljes hiteldíjmutató)
  • Lakáshitel: 3,2 - 12,6%
  • Szabad felhasználású jelzáloghitel: 14,3%

Ki veheti igénybe?

Ingyenes Lakossági Mobilbankári szolgáltatásunkat akkor tudja igénybe venni, ha legalább 10 millió forint összegű lakáscélú vagy szabadfelhasználású jelzáloghitelt szeretne igényelni.

Miért lehet hasznos Önnek a mobilbankár?


Nézze meg videónkat és ismerje meg jobban a Lakossági Mobilbankár szolgáltatásunkat.

Kérjen visszahívást!

Kollégánk a kiválasztott időpontban felhívja Önt és szívesen segít megválaszolni felmerülő kérdéseit a Mobilbankár szolgáltatásról.

Hogyan működik?

 1. Kérjen visszahívást kollégáinktól, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

 2. Ha minden feltétel adott a szolgáltatás igénybevételéhez, a mobilbankárja keresni fogja Önt, hogy egyeztessenek egy személyes találkozót.

 3. Előreláthatóan két alkalommal fog találkozni a mobilbankárjával az Önnek megfelelő helyen és időpontban:

  • Első találkozó: a mobilbankárja megismeri az igényeit, tájékoztatja a lehetőségeiről és a hiteligénylés részleteiről, folyamatáról.
  • Második találkozó: a mobilbankárja segít Önnek a szükséges dokumentumok összegyűjtésében és kitöltésében, átbeszélik a hiteligényléssel kapcsolatos kérdéseket, további teendőket.

  Előfordulhat, hogy kettőnél többször kell találkoznia a mobilbankárjával – ez a hiteligénylés bonyolultságától függ. Mobilbankárja természetesen ezeken az alkalmakon is készséggel áll rendelkezésére.

 4. Csak a szerződés aláírásakor kell elmennie bankfiókba, ha a benyújtott igénylése alapján engedélyezik a hitelkérelmet.

THM információk
 • Lakáshitel THM: 3,2 – 12,6%

  Szabadfelhasználású jelzáloghitel THM: 14,3%

  A teljes hiteldíjmutató (THM) a 2023. február 1-től érvényes kondíciók alapján kerültek meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, továbbá nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert.

  Az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az ügyfél által kiválasztott konstrukcióra az aktuális feltételek mellett adott személyre szabott ajánlatot.

  Az OTP Jelzálogbank által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Részletes feltételek a honlapunkon található hirdetményekben.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.