Hitelt venne fel lakáscélja megvalósításához vagy szabadfelhasználásra (pl. autó vásárlása), de nem szeretné több alkalommal felkeresi a bankfiókot az ügyintézés miatt? Mobilbankáraink országszerte, ingyenesen, akár az otthonában segítenek a megfelelő lakás- vagy jelzáloghitel kiválasztásában és az ügyintézésben.


Miért előnyös?

Terméktulajdonságok

Mobilbankáraink díjmentesen segítenek Önnek az ideális lakás- vagy jelzáloghitel kiválasztásában.
Az igényeinek megfelelő, személyes ajánlatot kap, várhatóan két alkalommal kell találkoznia a mobilbankárunkkal.
Ön döntheti el, mikor és hol szeretne találkozni szakértő munkatársainkkal. Akár az otthonában, nyitvatartási időn kívül is segítünk Önnek.
THM (teljes hiteldíjmutató)
Lakáshitel: 3,2 - 10,6%
Szabad felhasználású jelzáloghitel: 7,4 - 8,6%

Ki veheti igénybe?

Ingyenes Lakossági Mobilbankári szolgáltatásunkat akkor tudja igénybe venni, ha legalább 10 millió forint összegű lakáscélú vagy szabadfelhasználású jelzáloghitelt szeretne igényelni.

Miért lehet hasznos Önnek a mobilbankár?


Nézze meg videónkat és ismerje meg jobban a Lakossági Mobilbankár szolgáltatásunkat.

Kérjen visszahívást!

Kollégánk a kiválasztott időpontban felhívja Önt és szívesen segít megválaszolni felmerülő kérdéseit a Mobilbankár szolgáltatásról.

Hogyan működik?

  1. Kérjen visszahívást kollégáinktól, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

  2. Ha minden feltétel adott a szolgáltatás igénybevételéhez, a mobilbankárja keresni fogja Önt, hogy egyeztessenek egy személyes találkozót.

  3. Előreláthatóan két alkalommal fog találkozni a mobilbankárjával az Önnek megfelelő helyen és időpontban:

    • Első találkozó: a mobilbankárja megismeri az igényeit, tájékoztatja a lehetőségeiről és a hiteligénylés részleteiről, folyamatáról.
    • Második találkozó: a mobilbankárja segít Önnek a szükséges dokumentumok összegyűjtésében és kitöltésében, átbeszélik a hiteligényléssel kapcsolatos kérdéseket, további teendőket.

    Előfordulhat, hogy kettőnél többször kell találkoznia a mobilbankárjával – ez a hiteligénylés bonyolultságától függ. Mobilbankárja természetesen ezeken az alkalmakon is készséggel áll rendelkezésére.

  4. Csak a szerződés aláírásakor kell elmennie bankfiókba, ha a benyújtott igénylése alapján engedélyezik a hitelkérelmet.