Értékpapírok

Az OTP Bank változatos értékpapírokhoz biztosít Önnek hozzáférést a legbiztonságosabb eszközöktől a kockázatosabb, de magasabb hozamot ígérő befektetésekig. Értékpapír befektetései kezeléséhez válasszon az igényeihez illeszkedő értékpapír számlát!


Milyen befektetések közül választhat?

Befektetési jegyek

Több, mint 50 különböző befektetési stratégiát követő alap a hazai alap- és vagyonkezelési piac legnagyobb vagyonkezelő szereplőjétől.
Részletek

Kötvények, állampapírok, jelzáloglevelek

Biztonságos és kiszámítható, kedvező hozamú, változatos futamidejű befektetések.
Részletek

Részvények

Közép- és hosszú távú (3-5 év) befektetések a nagyobb várható hozam érdekében magasabb kockázatot vállaló ügyfeleinknek.
Részletek

Certifikátok

Származtatott termékek, némelyek tőkeáttételt is tartalmaznak. Az index típusúak az egyedi termékek kockázatának csökkentésére is alkalmasak.
Részletek

Értékpapír számlák

Az OTP Banknál több különböző értékpapír számla közül választhat befektetései kezeléséhez.

Értékpapír számla

Általános és egyszerű számlakonstrukció értékpapír ügyletei kezelésére.
Részletek
 

Tartós Befektetési Számla

A Tartós Befektetési Számlával a hosszú távú befektetések kamatai, hozamai adómentesek, illetve kedvezményes adózásúak lehetnek.
Részletek

Nyugdíj-előtakarékossági Számla

Gondoskodjon előre nyugdíjas éveiről! Itt elhelyezett befektetései után előtakarékossági támogatást is kaphat, a tranzakciók nyeresége pedig adómentes lehet.
Részletek

 
OTPdirekt Bróker

Befektetéseit online is kezelné? Válassza az OTPdirekt értékpapír szolgáltatásait, illetve a többlet funkciókat is nyújtó OTPdirekt Bróker szolgáltatásunkat!

Részletek
OTP Tőzsdesuli

Érdeklődik a tőzsdézés iránt? Ismerkedjen meg a tőzsdei kereskedés alapfogalmaival, az elemzési módszerekkel! Nézze meg videó sorozatunkat!

Indítás

További információk

Elemzési központ

Rendszeres elemzéseinkből megismerheti az aktuális és a várható gazdasági és piaci folyamatokat, melyek segítségére lehetnek megtakarításaival kapcsolatos döntéseiben.
Részletek

MiFID ügyféltájékoztató

A pénzügyi eszközök piacairól szóló EU irányelv ("Markets in Financial Instruments Directive /Regulation"; rövidítve: MiFID II; MiFIR), valamint a PRIIPs rendelet előírásai alapján az Országgyűlés elfogadta a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végzett tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény (továbbiakban: Bszt.) módosítását.

A 2018. január 2-tól életbe lépő új EU-s irányelv és jogszabály változás a 2008 óta érvényben lévő MiFID szabályozás kiegészítése, melyeknek célja, hogy az Európai Unió tagállamaiban olyan egységes feltételrendszert és eljárásrendet alakítson ki a befektetési szolgáltatások terén, melyek segítségével biztosítható a befektetők érdekeinek maximális védelme és az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása. Az európai szintű jogszabályi háttér biztosítja a pénzügyi eszközökkel kapcsolatos részletes tájékoztatást, átláthatóvá teszi a befektetési vállalkozások működését és az ügyletek végrehajtását, erősítve ezáltal a befektetővédelmet és megkönnyítve az ügyfelek eligazodását a pénzügyi világ útvesztőiben.
Részletek

Közzététel

Az alábbi honlapokon, valamint az adott értékpapír kibocsátójának honlapján keresztül tájékozódhat az egyes értékpapírokkal kapcsolatos nyilvános információkról:


Hirdetmények, üzletszabályzatok

 
 
 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.