Értékpapírok

Az OTP Bank változatos értékpapírokhoz biztosít Önnek hozzáférést a legbiztonságosabb eszközöktől a kockázatosabb, de magasabb hozamot ígérő befektetésekig. Értékpapír befektetései kezeléséhez válasszon az igényeihez illeszkedő értékpapír számlát!


Milyen befektetések közül választhat?

Befektetési jegyek

Több, mint 50 különböző befektetési stratégiát követő alap a hazai alap- és vagyonkezelési piac legnagyobb vagyonkezelő szereplőjétől.
Részletek

Kötvények, állampapírok, jelzáloglevelek

Biztonságos és kiszámítható, kedvező hozamú, változatos futamidejű befektetések.
Részletek

Részvények

Közép- és hosszú távú (3-5 év) befektetések a nagyobb várható hozam érdekében magasabb kockázatot vállaló ügyfeleinknek.
Részletek

Certifikátok

Származtatott termékek, némelyek tőkeáttételt is tartalmaznak. Az index típusúak az egyedi termékek kockázatának csökkentésére is alkalmasak.
Részletek

Megtakarítás tervezés

Eltérő élethelyzethez és igényekhez igazodó megtakarítás tervezési szolgáltatásokat nyújtunk, segítünk Önnek céljaihoz megfelelő megtakarítási formát találni.

Indítás
Értékpapír termékválasztó

Termékválasztónk megkönnyíti a választást a számos, különböző kockázatú és futamidejű értékpapír között.
 

Indítás

Értékpapír számlák

Az OTP Banknál több különböző értékpapír számla közül választhat befektetései kezeléséhez.

Értékpapír számla

Általános és egyszerű számlakonstrukció értékpapír ügyletei kezelésére.
Részletek
 

Tartós Befektetési Számla

A Tartós Befektetési Számlával a hosszú távú befektetések kamatai, hozamai adómentesek, illetve kedvezményes adózásúak lehetnek.
Részletek

Nyugdíj-előtakarékossági Számla

Gondoskodjon előre nyugdíjas éveiről! Itt elhelyezett befektetései után előtakarékossági támogatást is kaphat, a tranzakciók nyeresége pedig adómentes lehet.
Részletek

 
OTPdirekt Bróker

Befektetéseit online is kezelné? Válassza az OTPdirekt értékpapír szolgáltatásait, illetve a többlet funkciókat is nyújtó OTPdirekt Bróker szolgáltatásunkat!

Részletek
OTP Tőzsdesuli

Érdeklődik a tőzsdézés iránt? Ismerkedjen meg a tőzsdei kereskedés alapfogalmaival, az elemzési módszerekkel! Nézze meg videó sorozatunkat!

Indítás

További információk

Elemzési központ

Rendszeres elemzéseinkből megismerheti az aktuális és a várható gazdasági és piaci folyamatokat, melyek segítségére lehetnek megtakarításaival kapcsolatos döntéseiben.
Részletek

MiFID ügyféltájékoztató

A pénzügyi eszközök piacairól szóló EU irányelv ("Markets in Financial Instruments"; rövidítve: MiFID) előírásai alapján a 2007. évi CXXXVIII. törvény a befektetési vállalkozásokat és az árutőzsdei szolgáltatókat, valamint az általuk végezhető tevékenységeket szabályozza.

A jogszabályi háttér biztosítja a pénzügyi eszközökkel kapcsolatos részletes tájékoztatást, átláthatóvá teszi a befektetési vállalkozások működését és az ügyletek végrehajtását, megkönnyítve ezáltal az ügyfelek eligazodását a pénzügyi világ útvesztőiben.
Részletek

Közzététel

Az alábbi honlapokon, valamint az adott értékpapír kibocsátójának honlapján keresztül tájékozódhat az egyes értékpapírokkal kapcsolatos nyilvános információkról:


Hirdetmények, üzletszabályzatok