Értékpapírok

Az OTP Bank változatos értékpapírokhoz biztosít Önnek hozzáférést a
legbiztonságosabb eszközöktől a kockázatosabb, de magasabb hozamot ígérő befektetésekig. Értékpapír befektetései kezeléséhez válasszon az igényeihez illeszkedő értékpapír számlát!

Milyen befektetések közül választhat?


Befektetési jegyek

Több, mint 50 különböző befektetési stratégiát követő alap a hazai alap- és vagyonkezelési piac legnagyobb vagyonkezelő szereplőjétől.


Kötvények, állampapírok, jelzáloglevelek

Biztonságos és kiszámítható, kedvező hozamú, változatos futamidejű befektetések.

Részvények

Közép- és hosszú távú (3-5 év) befektetések a nagyobb várható hozam érdekében magasabb kockázatot vállaló ügyfeleinknek.

Certifikátok

Származtatott termékek, némelyek tőkeáttételt is tartalmaznak. Az index típusúak az egyedi termékek kockázatának csökkentésére is alkalmasak.

  Értékpapír termékválasztó

Termékválasztónk megkönnyíti a választást a számos, különböző kockázatú és futamidejű értékpapír között.
 

  Megtakarítás tervezés

Bankunk többszintű, eltérő élethelyzethez és igényekhez igazodó megtakarítás tervezési szolgáltatásokat nyújt, amely segít Önnek céljaihoz megfelelő megtakarítási formát találni.
Ismerje meg megtakarítás tervezési szolgáltatásainkat! Vegye igénybe a vagyontervezést!
 


 Értékpapír számlák

Az OTP Banknál több különböző értékpapír számla közül választhat befektetései kezeléséhez.
 

Értékpapír számla

Általános és egyszerű számlakonstrukció értékpapír ügyletei kezelésére.
 

Részletek
Tartós Befektetési Számla

A Tartós Befektetési Számlával a hosszú távú befektetések kamatai, hozamai adómentesek, illetve kedvezményes adózásúak lehetnek.

Részletek
Nyugdíj-előtakarékossági Számla

Gondoskodjon előre nyugdíjas éveiről! Itt elhelyezett befektetései után előtakarékossági támogatást is kaphat, a tranzakciók nyeresége pedig adómentes lehet.

Részletek
Értékpapír ügyletek az OTPdirekten

További információk

Elemzési központ

Rendszeres elemzéseinkből megismerheti az aktuális és a várható gazdasági és piaci folyamatokat, melyek segítségére lehetnek megtakarításaival kapcsolatos döntéseiben.

MiFID ügyféltájékoztató

A pénzügyi eszközök piacairól szóló EU irányelv ("Markets in Financial Instruments"; rövidítve: MiFID) előírásai alapján a 2007. évi CXXXVIII. törvény a befektetési vállalkozásokat és az árutőzsdei szolgáltatókat, valamint az általuk végezhető tevékenységeket szabályozza.

A jogszabályi háttér biztosítja a pénzügyi eszközökkel kapcsolatos részletes tájékoztatást, átláthatóvá teszi a befektetési vállalkozások működését és az ügyletek végrehajtását, megkönnyítve ezáltal az ügyfelek eligazodását a pénzügyi világ útvesztőiben.

Közzététel

Az alábbi honlapokon, valamint az adott értékpapír kibocsátójának honlapján keresztül tájékozódhat az egyes értékpapírokkal kapcsolatos nyilvános információkról:

OTP Tőzsdesuli

 
Hirdetmények, Üzletszabályzatok