Rólunk

Az OTP Csoport napjainkban több mint 17 millió ügyfél pénzügyi
igényeire ad magas színvonalon megoldást közel 1.500 bankfiókjában,
a legmodernebb elektronikus csatornákon, valamint ügynökökön keresztül.

OTP Csoport

Az OTP Csoport Magyarország legnagyobb pénzügyi szolgáltató csoportja. A 2000-es évek elején megkezdett nemzetközi terjeszkedés eredményeként az OTP Csoport ma már meghatározó regionális szereplő a közép- és kelet-európai piacon, Magyarországon kívül a térség további 8 országában van jelen. Bankunk univerzális pénzügyi- és biztosítási szolgáltatásait alábbi leányvállalatinkon keresztül érheti el.

Az OTP Csoport tagjai

Stratégia, jövőkép

Az OTP Bankcsoport stratégiájának fókuszában a részvényesi érték maximalizálása, Közép-Kelet-Európa leghatékonyabb, lakossági fókusszal rendelkező univerzális bankcsoportjának kialakítása áll. A Bankcsoport célja, hogy teljesítménye az európai élvonalhoz hasonlítva is kiemelkedő legyen.

Tovább

Történet

1949. március 1-jén jött létre az Országos Takarékpénztár Nemzeti Vállalat, a mai OTP Bank jogelődje. A bank – mindenekelőtt az elmúlt másfél évtized dinamikus átalakulásának köszönhetően – mára a régió meghatározó pénzügyi szolgáltató csoportjává fejlődött.

Az OTP Csoport története
Plakátok és reklámfilmek az OTP Bank múltjából

Fenntarthatóság

A régió meghatározó vállaltcsoportjaként elsősorban felelős szolgáltatóként és munkáltatóként, továbbá aktív társadalmi szereplőként járul hozzá bankunk a fenntartható fejlődéshez. Ismerje meg a felelős szolgáltatásnyújtásért tett lépéseiket, pénzügyi kultúra elmélyítését célzó, illetve jótékonysági programjainkat és céljainkat!

Tovább

Pénzmosás és terrorizmus finanszírozás elleni küzdelem

Annak érdekében, hogy bankunkat ne használhassák fel pénzmosásra és terrorizmus finanszírozására, mindent megteszünk azért, hogy megállapítsuk a bank szolgál-
tatásait igénybevevők valódi kilétét, és az OTP Bank nem teljesíti az olyan ügyfél megbízásait, aki nem bizonyítja a törvényi előírásoknak megfelelően személyazonosságát.

Tovább

Díjak, elismerések

Az OTP Bank részére a nemzetközi és hazai szakmai közvélemény által juttatott díjak, elismerések.

Tovább

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.