Hitelkártyáinkkal szabadon használhatja a bank pénzét a felhasználható hitelkerete erejéig. OTP Bonus kártyákkal pedig vásárlásai után pénzt is kaphat vissza. Ha részt vesz kedvezményprogramunkban, vásárlásai után további pénzvisszatérítésre is jogosult lehet, bármelyik hitelkártyánkat is választja.

Kalkuláció eredménye

Belépési bónusszal az év végén várható összes visszatérítés:
 • OTP Bonus hitelkártyával
  {{props.bonusRefund | currency('HUF')}} Ft
  THM:
  47,8%
 • 300 000 Ft feletti jövedelem esetén:
  OTP Bonus Gold hitelkártyával
  {{props.bonusGoldRefund | currency('HUF')}} Ft
  THM:
  50,2%
Hogyan jönnek ki ezek az összegek?

Most akár 10 000 Ft visszajár, hiszen a benzinkutakon történő vásárlásai 10%-át jóváírjuk, ha most igényel OTP Bonus vagy OTP BonusGold Hitelkártyát.

Igényelhető hitelkártyák

OTP Bonus

 • Legfeljebb 30 000 forintos pénzvisszatérítéssel.
 • Már havi nettó 177 000 forintos jövedelemtől.

OTP BonusGold

 • Legfeljebb 50 000 forintos pénzvisszatérítéssel.
 • Havi nettó 300 000 forintos jövedelemtől.

Telekom Hitelkártya

 • Évente maximum 50 000 forint készülékkedvezmény.
 • 24 havi kamatmentes részletfizetés készülékvásárlásra.

Otthon Hitelkártya

 • Lakáscélú, 2 millió forintot elérő hitel mellé.
 • Első évben kamatmentes részletfizetés lakáscélú vásárlásokra.

OTP Kedvezményprogram

Vegyen részt kedvezményprogramunkban még több pénzvisszatérítésért!

Vásároljon közel 100 partnerünknél, és hitelkártyás vásárlásai után járó év végi visszatérítésen felül további pénzvisszatérítést kaphat! A kedvezményprogramban a pénzvisszatérítésnek nincs felső értékhatára. A visszajáró összeget minden hónap elején jóváírjuk a számláján.
A kedvezményprogramban bármilyen OTP-s betéti és hitelkártyával részt vehet, ha van internetbankja.

Kiemelt partnereink:

Praktiker

Praktiker

Líra

Líra

További partnereinket és kedvezményes ajánlatainkat az Internetbankban a Vásárlási kedvezmények menüpontban nézheti meg.

Már nem igényelhető hitelkártyák

Mastercard Arany

Széleskörűen elfogadott, dombornyomott hitelkártya kényelmi szolgáltatásokkal.

Megnézem a részleteket

Mastercard Klasszik

Széleskörűen elfogadott, dombornyomott hitelkártya klasszikus hitelkártya előnyökkel.

Megnézem a részleteket

Visa Klasszik

Széleskörűen elfogadott, dombornyomott hitelkártya klasszikus hitelkártya előnyökkel.

Megnézem a részleteket

Gyakran ismételt kérdések

A moratóriumból való kilépés feldolgozását követően a moratórium ideje alatt felhalmozott hitelkamatot 12 egyenlő részletben kell megfizetnie az ügyfélnek. A hitelkamat részlete a havi záráskor terhelődik a hitelszámlán, illetve ez az összeg a minimum fizetendő tartozás részét képezi.

Hitelkártyával rendelkező és moratóriummal érintett ügyfelek a 2021 és 2022-es lejárat kapcsán is fognak tájékoztatást kapni.

A hitelkártyás ügyfelek a havi hitelkártya számlakivonaton rendszeres tájékoztatást kapnak a meg nem fizetett, halasztott kamatokról és díjakról. Amennyiben az ügyfél folyamatosan moratórium alatt áll, akkor számára 2020 év végén megnyitásra került egy 12 havi kamatmentes moratóriumi alszámla a 2020-as halasztott kamatokkal és díjakkal. A 2021-es és 2022-es fizetési moratórium időtartama alatt meg nem fizetett kamatok és díjak a moratóriumi tőke alszámlán kimutatva folyamatosan határolódnak el. A 2021 és 2022-es moratórium lejáratakor, vagy moratóriumból való kilépéskor a 2020-as, a 2021-es és a 2022-es halasztott kamat és díj összevezetésre kerül, és a következő zárlati időponttól kezdődik meg ennek a meg nem fizetett halasztott kamatnak és díjnak a törlesztése 12 hónapon keresztül.

Nyilatkozatot csak a főkártya birtokosa tehet.

A törlesztési biztosításokat nem érinti a moratórium. Kiemelten fontos, hogy a biztosítási díjjal minden hónapban megterheljük a hitelkártya számlát (ez automatikus), mivel nem várt élethelyzet (pl. keresőképtelenség, munkanélküliség) bekövetkeztekor a biztosítási szolgáltatásra csak a megfizetett díj alapján jogosult.
Részletek

A nyilatkozattételről itt talál információt.

A 2022. augusztus 1-jétől meghosszabbított fizetési moratóriumban azok vehetnek részt, akik 2022. június 17-én és azt követően a meghosszabbított fizetési moratórium hatálya alatt álltak, abból nem léptek ki és a fizetési moratórium fenntartására 2022. július 31-ig OTP direkt felületen vagy OTP Bank fiókban külön jogszabályban meghatározott nyilatkozatot tettek.

Az OTP Bank és az Európai Központi Bank árfolyama közötti árrésről
 • Az OTP Bank által kibocsátott, forintalapú kártyákkal euróban, valamint az euróalapú kártyákkal forintban végzett tranzakciók engedélyezésekor a nemzetközi kártyaszervezetektől kapott euró/forint összeget a bank a napi első deviza eladási árfolyamon számítja át forintra/euróra. A bank által alkalmazott árfolyam és az Európai Központi Bank által kiadott legfrissebb euró devizaárfolyam közötti százalékos árrés: .

  A nemzetközi kártyaszervezetek közül a VISA által alkalmazott árfolyamokról itt, a Mastercard által alkalmazott árfolyamokról pedig itt tájékozódhat. Az Európai Központi Bank által jegyzett árfolyamokat itt tudja megtekinteni.

Használja biztonságosan hitelkártyáját!

Mielőtt hitelt venne fel, olvassa el az alábbi tájékoztatókat!

Gondolja végig, mennyi bevétele, és mennyi kiadása van. Így eldöntheti, mekkora törlesztőrészletet tud havonta kifizetni. A döntésben segítségére lehetnek az alábbi tájékoztatók:

Hirdetmények, üzletszabályzatok és szerződésminták

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.