Reméljük, hamarosan Önt is partnereink közt üdvözölhetjük!

A partnereinkkel és beszállítóinkkal kialakított kapcsolat nagyban hozzájárul bankunk sikereihez, illetve ügyfeleink jobb kiszolgálásához. Igyekszünk megtalálni azokat a szállító partnereket, akik minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal tudnak hozzájárulni céljainkhoz, illetve szeretnénk javítani az együttműködést meglévő partnereinkkel.

Legyen Ön is partnerünk!

Amennyiben szeretne az OTP Bank beszállító partnere lenni, kérjük első lépésként töltse ki és küldje el az OTPbeszerzes@otpbank.hu címre az önregisztrációs űrlapot. Szakértőink értékelik a kapott adatokat, és amennyiben megfelelőnek találják, felkerülhet potenciális szállítóink listájára.

Az adatkezeléssel kapcsolatos GDPR tájékoztatást itt olvashatja el.

Koronavírus járványmegelőző intézkedések

Bankunk számára nem csupán az ügyfelek minél teljeskörűbb kiszolgálása a cél, de felelős munkáltatóként és megrendelőként munkatársaink, valamint partnereink védelme is.

Egészségünk és biztonságunk megőrzése mindennél fontosabb, ezért a koronavírus miatt szigorított óvintézkedéseket vezettünk be a vírus terjedésének megelőzése érdekében. Jó hír, hogy bankunk munkatársai között jelenleg nincs regisztrált fertőzött. Összefoglaló anyagunkkal szeretnénk segíteni beszállító partnereinket, milyen óvintézkedéseket hoztunk és milyen továbbiakat javaslunk a járvány megfékezéséhez.

Rendkívüli beléptetési rend

Külsős vendégeink – beleértve IT beszállító partnereinket is – csak különösen indokolt esetben, a Divízió vezető engedélyével Iéphetnek OTP-s épületbe.

Kizárólag egy nyilatkozat kitöltésével lehet belépni az épületbe. A nyilatkozat az otpbeszerzes@otpbank.hu e-mail címen is kérhető.

Ez a szigorítás nem vonatkozik a folyamatosan OTP-s épületben dolgozó beszállító partnereinkre, mert rájuk ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint bankunk munkatársaira – a tájékoztatásukról és a szabályok betartatásáról a teljesítésüket, tevékenységüket irányító OTP-s vezető köteles gondoskodni.

A belépésnél kapott és kitöltött nyilatkozatokat bankunk szakterületi felelősénél, a teljesítést kérő kapcsolattartójánál kell leadnia partnereinknek. További kérdés vagy probléma esetén a otpbeszerzes@otpbank.hu e-mail címen kérhetnek segítséget kollégáinktól.

Szigorított utazási, rendezvény intézkedések

A legfrissebb fejlemények értékelése alapján munkatársainknak tilos külföldre utazni hivatalos okokból, külföldi magánutak után pedig kötelező két hét otthoni elkülönítés, s ezt partnereinktől is elvárjuk. A vírus terjedése miatt már nincsenek kiemelten érintett országok: nem tudunk személyesen fogadni külföldről érkező partnereket (vagy olyan partnereket, akik egy háztartásban élnek külföldről hazatértekkel).

Töröltük a sokrésztvevős tárgyalásokat (több mint 10 fő), értekezleteket, rendezvényeinket: influenza szezonban sem ajánlott többen összezsúfolódni egy megbeszélésen, a jelen helyzetben pedig tilos is. Üdvözlés során indokolt a kézfogás mellőzése.

Digitális kapcsolattartás

A kapcsolattartásra alternatív digitális megoldásokat javaslunk (mobiltelefon, Skype, Cisco rendszerek). Bankunk mindent megtesz annak érdekében, hogy adottak legyenek a technikai feltételek az otthoni munkavégzéshez (amennyiben elérhető az adott munkatárs számára ez a lehetőség). Partnereinknek is ajánljuk az alábbi megoldásokat.

  • Skype for Business, amennyiben nem szükséges tárgyalót is behívni, illetve ha a megbeszélés ad hoc jellegű vagy kevés lélekszámmal tartják,
  • közvetlenül látható, hogy a partner elérhető-e, azonnal lehet írásos, hang alapú vagy videós kommunikációt kezdeményezni.
  • A Cisco Videokonferencia is megfelelő megoldás lehet.

Kérjük partnereinket, hogy a fenti lehetőségekről egyeztessenek bankunk kapcsolattartó munkatársaival.

Tájékoztatjuk partnereinket, hogy az ITD 2020. március 17-től Home Office működésre állt át.

Hol lehet hitelesen tájékozódni a hazai és a nemzetközi helyzetről a vírussal kapcsolatban

A koronavírussal kapcsolatban ellenőrzött, folyamatosan frissített, hiteles információ a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján vagy a https://koronavirus.gov.hu/ oldalon található. Amennyiben partnerünk gyanús tüneteket tapasztal magán, hívja háziorvosát, vagy a következő ingyenes zöld számok valamelyikét: +36 80 277 455 vagy +36 80 277 456.

Köszönjük partnereink eddigi felelős együttműködését, hiszen az óvintézkedések akkor igazán hatékonyak, ha mindannyian következetesen betartjuk azokat.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.