Megtakarítások lehetőségeihez mérten

Válasszon az élethelyzetek és megtakarítási célok közül!

Mekkora összeget tud
megtakarítani?

Mekkora kockázatot
vállalna?

Alacsony

Nálunk van a megtakarítása vagy most hozná?

Milyen
pénznem?

Vannak konkrét tervei?

Válasszon hármat a listából.

Miért megkerülhetetlen az
öngondoskodás manapság?

Miért megkerülhetetlen az öngondoskodás manapság?

 

Az elmúlt két évtizedben talán sohasem volt ennyire aktuális az öngondoskodás, vagyis az olyan tervezett magatartás, amellyel jövőnk tudatos alakítására és a váratlan helyzetekből adódó bizonytalanságok csökkentésére törekszünk.

A 2008-as gazdasági válság szembesítette a társadalmat a pénzügyi öngondoskodás hiányának veszélyeivel, mára pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy a fellélegzés, a válságból való lassú kilábalás csak átmeneti. Az újabb gazdasági válságjelek arra figyelmezetnek, hogy nem lehet tovább halogatni a takarékosságot, nem lehet jó időre várni a pénzügyi értelemben vett öngondoskodás megkezdésével.

Az OTP Bank több mint 60 éves szakmai múltjával, felkészült munkatársaival és minden élethelyzetre megoldást kínáló termékpalettájával kívánja segíteni az öngondoskodás területén mindazokat, akik felelősen gondolkodnak jövőjükről.

 

Miért fontos a megtakarítás?

 • Könnyebben megvalósíthatjuk a nagyobb kiadással járó céljainkat
 • Anyagi biztonságot nyújt váratlan helyzetekben
 • Kiszámíthatóbbá tehetjük a saját és a családunk jövőjét
 • Stabil anyagi hátteret biztosíthatunk magunknak nyugdíjas éveinkre
 • Hosszabb távon a megtakarítás hiánya jár lemondással: terveinket, rosszabb esetben a megszokott életszínvonalunkat áldozzuk fel, ha nem képezünk időben pénzügyi tartalékot.

Megtakarítás tervezés

Vagyontervezés

Egyéni élethelyzetének és igényeinek megfelelő megtakarítási ajánlatot szeretne anélkül, hogy folyamatosan figyelemmel kellene kísérnie a banki ajánlatokat? Ebben segítenek az OTP Bank
Megtakarítás tervezési szolgáltatásai.

Találja meg az Ön élethelyzetéhez legközelebb álló megtakarítás tervezési szolgáltatást, ami az OTP Bank felkészült kollegáinak szakértelmével párosítva támogatja Önt céljai elérésében.

 • A pénzügyi iránymutatást elsősorban olyan pályakezdő fiataloknak ajánljuk, akik a megtakarítási termékekkel ismerkednek.
 • A megtakarítási termékválasztó segítségével egy olyan pénzügyi terv kerül összeállításra, amely illeszkedik a rövid, közép és hosszú távú céljaihoz, figyelembe veszi jövedelmi és vagyoni helyzetét.
 • Vagyontervezési szolgáltatásunkat azon nagyobb összegű megtakarításokkal rendelkező ügyfeleinknek ajánljuk, akik pénzügyeiket rugalmas feltételekkel, egyszerűen szeretnék intézni és személyre szabott megoldásokat keresnek.
 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.