Hallgasd meg az OTP Bank legfrissebb podcast-epizódjait!

Publikálva: 2023. szeptember 6. podcast

Becsengettek! – Így készüljünk fel szülőként a gyermekek iskolakezdésére

2023. szeptember 6. 18:25

Szeptemberben elkezdődött az új tanév, ami több kihívást is tartogathat a szülők számára. Az OTP Bank podcast-sorozatának legutóbbi adásában arról beszélgettünk vendégeinkkel, Endrész Tímea kétgyerekes anyukával, szabadúszó újságíróval és podcasterrel, valamint Kertes Noémivel, az OTP Bank termékfejlesztési szakértőjével,hogy hogyan érdemes az iskolakezdésre felkészülni szülőként és a kihívásokon felülkerekedni.
Az osztály pénzügyeinek kezelésére az OTP Banknak van egy egyszerű és hatékony megoldása, ez a Class számla.
Először hirdeti meg az OTP Bank az OTP Class pályázatot, melyben 4 osztály is nyerhet 500.000 Ft-ot céljaik megvalósítására.

Tudatosan a felsőoktatásban – így készítsük fel a fiatalokat az egyetemi és főiskolai élet pénzügyi kihívásaira

2023. augusztus 25. 14:50

Mennyire gondolkodnak tudatosan a fiatalok a pénzügyekről, amikor bekerülnek a felsőoktatásba? Milyen szempontokat kell figyelembe venniük és milyen költségekkel kell számolniuk ma Magyarországon? Milyen lehetőségeik vannak bevételre szert tenni és milyen eszközök és gyakorlatok segíthetnek a tudatos tervezésben és abban, hogyan ne folyjon ki a kezükből a pénz hó végére?
Egyebek mellett ezekre a kérdésekre kereste a választ az OTP Bank podcast-sorozatának legutóbbi epizódja, amelynek vendége Kertes Noémi, az OTP Bank kiemelt bankkapcsolati termékfejlesztési tanácsadója, Szabó Kata, az OTP Bank egyetemista gyakornoka, valamint Márkus Attila a Diákhitel Központ felsőoktatási szakértője volt.

Párszáz forint is számít – Hogyan segíti az adományozást az OTP Bank?

2023. június 14. 10:35

Mennyien, és mekkora adományokkal támogatnak társadalmi célú programokat az OTP Bank felületein? Hogyan és milyen kezdeményezések támogathatók? Miért hirdetett nemrég kampányt a hitelintézet és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat egy új fogászati busz megvásárlására? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre adott választ az OTP Bank Podcast-sorozatának legutóbbi epizódjában Nagy Zoltán Péter, a hitelintézet Marketing és Kommunikációs Igazgatóságának vezetője, valamint Dr. Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke.

Mennyire tudatosak a fiatalok a pénzügyekben? – trénert és szülőt kérdeztünk

2023. május 30. 10:45

Hol tartanak gyerekek a pénzügyi ismeretek terén? Kinek a feladata az edukáció? Mi ebben a szülőknek, az iskolának, vagy akár a bankoknak a szerepe? Milyen témákkal és módszerekkel érdemes elkezdeni a pénzről beszélgetni otthon a gyerekkel? Miért fontos, hogy mihamarabb szó essen a pénzügyekről családon belül? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre kereste a választ az OTP Bank podcast-sorozatának legutóbbi epizódja, amelynek vendége Csufor Lilla, az OTP Fáy András Alapítvány képzési igazgatója, valamint Nagy László Nándor kétgyermekes gazdasági és pénzügyi szakújságíró volt.

Miben segíthetnek a mobilbankárok?

2023. május 3. 11:00

Az OTP Podcast legújabb adásában a mobilbankár szolgáltatásról és annak előnyeiről beszélgettünk Bariczné Szabó Ivett senior lakáshitel tanácsadóval és Hajdu Sándor mobilbankárral.

Hogyan védjük meg banki adatainkat a csalóktól?

2023. április 20. 11:00

Az OTP Bank podcastjában ezúttal a banki adatokkal való visszaélésekről, az adatok megszerzésére irányuló csalási, megtévesztési kísérletekről és az ellenük való hatékony védekezésről beszélgetünk. Sonjic Lászlót, az OTP Bank Informatikai és Bankbiztonsági Igazgatóságának vezető tanácsadóját kérdezzük.

Minden, amit az OTP Lakástakarékpénztárról tudni kell

2023. március 23. 16:00

Idén március 1-jétől az OTP Banknál már elérhető egy olyan lakástakarékpénztári megoldás, amellyel bizonyos havi befizetés mellett – ugyan nem állami támogatással – de egy szabad szemmel is jól látható prémium támogatással kialakítható több milliós lakáscélú megtakarítás. A bevezetés hátteréről és az első tapasztalatokról beszélgettünk Budai Józseffel, az OTP Lakástakarék üzleti vezetőjével.

Így bankolnak ma a fiatalok

2023. március 14. 17:00

Mikortól vannak pénzügyei egy gyereknek és mikor kerülnek először a bankkal kapcsolatba? Milyen pénzügyi terveik, céljaik vannak a fiataloknak? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre kereste a választ az OTP Bank podcast-sorozatának legutóbbi epizódja, amelynek vendége Kökény Dávid, az OTP Bank Termékfejlesztési senior menedzsere volt. Ez alkalommal Herman Bernadett gazdasági szakújságíróval kérdeztük beszélgetőpartnerünket.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.