Az OTP LAB az OTP Bank innovációs központja, ahol szakértő munkatársainkkal, startupokkal, innovatív technológiára épülő vállalkozásokkal és oktatási intézményekkel együtt dolgozunk azon, hogy kifejlesszük a jövő banki termékeit és szolgáltatásait.

Milyen partnereket keresünk?

 • Pénzügyi technológiával foglalkozó startupokat

  Az innovatív mikrovállalkozásokat banki vezetők és képzett coachok bevonásával segítjük. Ha tőkebefektetés szükséges céljaik eléréséhez, akkor az OTP csoport tagja, a PortfoLion Kockázati-Tőkealap segíthet.
 • Kidolgozott termékkel és kialakult ügyfélkörrel rendelkező technológiai vállalkozásokat

  Nyitottak vagyunk az innovatív társaságokkal való beszállítói partnerségi, vagy más stratégiai partnerségi viszony kialakításában.
 • Bankolási tapasztalataikat megosztó ügyfeleket

  Ügyfeleinknek kifejlesztett innovációinkat bárki megtekintheti, kipróbálhatja Innovációs Fiókunkban, Budapesten, a Váci út 135. és a Babér u 1. szám alatt, ahol ügyfeleinkkel közösen fejlesztjük tovább a jövő banki megoldásait.
 • Új ötletekkel és javaslatokkal rendelkező munkatársakat

  Kollégáink az OTP LAB Ötletverseny keretein belül mutathatják meg a bank termékeit és szolgáltatásait érintő innovatív javaslataikat. A legkiválóbb ötleteket csapatunk segítségével kidolgozhatják és megvalósíthatják a munkatársak.

OTP Startup Program

A 12 hetes, intenzív programban elsősorban validált termékkel rendelkező vagy scaleup fázisban lévő startupok vehetnek részt, akik lehetőséget kapnak arra, hogy célzott, üzleti fókuszú és kölcsönösen előnyös együttműködést alakítsanak ki a közép- és kelet-európai piac meghatározó pénzügyi szolgáltatójának számító OTP Bankkal. Banki vezetők, professzionális mentorok és elismert külső szakértők támogatják a résztvevő cégeket termékük tökéletesítésében és üzleti lehetőségeik kiterjesztésében. Céljaik eléréséhez befektetést is kaphatnak, amelyben az OTP csoport tagja, a PortfoLion Kockázati-Tőkealap segíthet.

Részletek

Stratégiai együttműködés vállalkozások számára

Nyitottak vagyunk az innovatív társaságokkal való együttműködésre, beszállítói partnerségi vagy más stratégiai partnerségi viszony kialakításában.

Milyen cégek jelentkezését várjuk elsősorban?

 • Front-end és ügyfélközpontú megoldásokat fejlesztő cégek
 • Banki mid- és back-end szoftvereket készítő cégek
 • Innovatív banki hardware-ket gyártó vállalkozások

Hogyan válhat a vállalkozásom stratégiai partnerré?

Írj nekünk!

Küldj e-mailt az otplab@otpbank.hu e-mail címre, amelyben bemutatod a céged tevékenységét. Térj ki arra is, hogy milyen együttműködési lehetőségeket látsz a vállalkozásod és bankunk között.

Innovációs Fiók – innováció a gyakorlatban

Az Innovációs Fiók 2018 novemberétől biztosít gyakorlati terepet az OTP Bank innovatív fejlesztéseinek. A fiók lehetőséget nyújt arra, hogy a lehető legnagyobb mértékben bevonjuk ügyfeleinket a folyamatokba: visszajelzéseik, észrevételeik alapján, velük együtt tervezzük meg vagy fejlesztjük tovább az újításokat.

Hatékonyabb, élvezetesebb ügyintézés; személyre szabott ajánlatok – ezt kínálja újonnan létrejött fiókunk.

Munkatársaink ötleteinek támogatása

Kollégáink ötletversenyen pályázhatnak meglévő és új termékek vagy szolgáltatások fejlesztéséhez kapcsolódó ötleteikkel. A legkiválóbb ötleteket a csapatunk segítségével kidolgozhatják és megvalósíthatják a munkatársak.

Te is csapattag szeretnél lenni? Jelentkezz most!

Lelkes és tehetséges emberekkel szeretünk dolgozni. Ha Téged is ez hajt, nézd meg a nyitott pozíciókat, hátha pont egymást keressük.

Gyakran ismételt kérdések

Startupok

Mindenképpen. Ha az ötleted újszerű, és készen áll a tesztelésre, keress bennünket az e-mail címen.

Olyan startupokat várunk, akik lehetőséget kínálnak arra, hogy megoldásukkal közösen:
- javítsuk az ügyfélkiszolgálást és az ügyfélélményt,
- segítsünk kollégáinknak a belső folyamatok optimalizálásában, vagy
- új termékeket és szolgáltatásokat dolgozzunk ki.

Igen. Bankunk jelenleg 11 országban van jelen (Magyarországon kívül Horvátország, Románia, Bulgária, Szerbia, Ukrajna, Oroszország, Montenegró, Albánia, Moldova és Szlovénia). Ezekből, de más országokból is várjuk innovatív technológiával rendelkező cégek megkereséseit.

Stratégiai együttműködés

Olyan cégeket, akiknek van kipróbált terméke és meglévő ügyfélköre.

Igen, mivel elsősorban nem új partnereket, hanem új ötleteket keresünk. Ha új és innovatív terméket vagy szolgáltatást szeretne piacra vinni vagy tesztelni, segíthetünk ebben.

Kapcsolat

Igen. Dolgozunk még oktatási intézményekkel, diákszervezetekkel, iparági és más szövetségekkel. Ha ilyen helyen dolgozol, és együttműködési lehetőséget látsz, keress bennünket.

Írj nekünk az email címre.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.