Az OTP Zöld Lakáshitel és az OTP Zöld Évnyerő Lakáshitel

 • már a futamidő kezdetétől évi fix 0,25%-os kamatkedvezménnyel,
 • folyósítási díj nélkül, és
 • további induló díjkedvezményekkel igényelhető.

A Zöld Lakáshitelek

 • új lakóingatlan (lakás vagy új családi ház) építésére vagy vásárlására, vagy
 • használt lakóingatlan korszerűsítésére igényelhetők, ha megfelel az előírt energetikai elvárásoknak.

Azonnali értékbecslés

Az OTP Banknál – bizonyos ingatlanok esetében – lehetőség van helyszíni szemle nélkül is megállapítani egy ingatlan értékét. Ezzel a teljes hiteligénylési folyamat akár egy héttel gyorsabb és költséghatékonyabb is lehet

Megnézem a részleteket

Egyszeri kamatcsökkentés szolgáltatás

Egyszeri kamatcsökkentés szolgáltatással most lehetősége van arra, hogy a hitel futamideje alatt, a 121. hónaptól egy alkalommal, ha a piaci körülmények kedvezően alakulnak, akkor egyszerűen és díjmentesen csökkentse hitelének kamatát.

Megnézem a részleteket

Ismerje meg a részleteket és személyre szabott ajánlatért kérjen visszahívást vagy foglaljon időpontot valamelyik bankfiókunkba.

Kérjen visszahívást!

Kollégánk a megadott telefonszámon keresni fogja Önt, és elvégzi az előzetes hitelbírálatot, majd időpontot foglal Önnek bankfiókunkba.

A kalkulátorban a Zöld Lakáshiteleken kívül, a kiválasztott hitelcélnak megfelelő, bankunknál elérhető több gyermek után járó, CSOK mellé igényelhető támogatott hitelek is megjelenítésre kerülnek.

Felhívjuk figyelmét, hogy

 • az OTP Évnyerő Otthonteremtési Lakáshitel (Új Falusi CSOK hitel) esetén a maximálisan igényelhető hitelösszeg 2 gyermek esetén 10 millió, 3 gyermek esetén 15 millió Ft,
 • az OTP Évnyerő CSOK Plusz Lakáshitel esetén a maximálisan igényelhető hitelösszeg a vállalt+meglévő gyermekek számától függ. 1 vállalt gyermek esetén maximum 15 millió Ft, 2 (vállalt+meglévő) gyermek esetén maximum 30 millió Ft, míg 3 vagy több (vállalt+meglévő) gyermek esetén maximum 50 millió Ft igényelhető.

A hitel igénylésével és folyósításával kapcsolatos díjakat és vonatkozó akciókat a lakáshitel hirdetményekben találja. Kérjük, a kalkulációban meg nem jelenített termékekről tájékozódjon a termékismertetőkből és a lakáshitel hirdetményekből!

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Az OTP Bank személyre szabott ajánlatokat kínál ügyfeleinek. Egyéni ajánlatért, további kedvezményekért kérjen visszahívást kollégáinktól, vagy foglaljon időpontot bankfiókunkba – széles termék- és szolgáltatáskínálatunkból segítünk Önnek megtalálni a megfelelő megoldást.

Kérjen visszahívást!

Kollégánk a kiválasztott időpontban felhívja Önt.

Foglaljon időpontot!

Foglalja le időpontját az Önhöz legközelebbi bankfiókba!

felvehető kölcsönösszeg

Felvehető kölcsönösszeg

500 000 - 130 000 000 Ft

választható futamidő

Választható futamidő

6 - 30 év

teljes hiteldíjmutató

Teljes hiteldíjmutató (THM)

Zöld lakáshitel: 8,1%
Támogatott lakáshitel: 3,2 - 3,4%

Milyen kedvezményeket kaphat?

A felvett Zöld lakáshitel összege és a bankhoz utalt jövedelem, valamint akciók alapján Ön jelentős kamat- és díjkedvezményben részesülhet.

Zöld kamatkedvezmény

0,25% kedvezmény
Hogyan működik?

Induló díjkedvezmények

akció keretében
Hogyan működik?

Hűség szolgáltatás kamatkedvezményOTP Banknál vezetett lakossági bankszámlára érkező meghatározott összegű jövedelem-átutalás esetén kamatkedvezményt biztosítunk egyes piaci – nem támogatott - hiteltermékek standard kamatából a vonatkozó hirdetmény szerint.

0,1 - 0,4%% kedvezmény
Hogyan működik?

Támogatások

CSOK Plusz hitel

Gyermekvállalás esetén igényelhető kamattámogatott lakáshitel, a futamidő végéig (de maximum 25 évig) fix, 3%-os kamattal.

Megnézem a részleteket

Új Falusi CSOK

Tanyán, birtokközponton vagy preferált kistelepülésen lévő lakás/lakóház esetén igényelhető egyszeri, vissza nem térítendő támogatás, melynek összege a támogatás céljától és a meglévő és vállalt gyermekek számától függ.

Megnézem a részleteket

Új Falusi CSOK hitel

Kizárólag Új Falusi CSOK mellé igényelhető, a futamidő végéig fix 3 százalékos kamattal elérhető lakáshitel többgyermekes családoknak új egylakásos lakóépület vásárlására vagy építésére illetve használt ingatlan bővítéséhez és/vagy korszerűsítéséhez, akár ezzel egyidejűleg a megvásárlására is. Összege legfeljebb 15 millió Ft lehet.

Megnézem a részleteket

Falusi ÁFA (adó-visszatérítési) támogatás

Tanyán, birtokközponton vagy preferált kistelepülésen lévő lakás/lakóház esetén a bővítési, korszerűsítési munkálatok során felhasznált anyagok és szolgáltatások áfa összegét igényelheti vissza, legfeljebb 5 millió forintig.

Megnézem a részleteket

Mobilbankár

A díjmentes Mobilbankár szolgáltatás keretében Ön döntheti el, hogy mikor és hol szeretne találkozni szakértő munkatársainkkal, ha ingatlanhitelt szeretne igényelni.

Megnézem a részleteket

THM információk
 • Zöld lakáshitel: 8,1%
  Támogatott lakáshitel: 3,2 - 3,4%

  A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek a 2024. július 1-től érvényes kondíciók alapján kerültek meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, továbbá nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert.

  A kalkulált THM érték - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén -:

  • - a megadott jövedelemutalás után hűség szolgáltatás keretében nyújtott kamatkedvezmény,
  • - OTP Zöld Lakáshitelek esetén nyújtott zöld kamatkedvezmény,
  • - a feltételhez nem kötött akciós díjkedvezmények

  figyelembevételével került kiszámításra.

  Az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az ügyfél által kiválasztott konstrukcióra az aktuális feltételek mellett adott személyre szabott ajánlatot.

  Az OTP Jelzálogbank Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges a fedezetül felajánlott ingatlanra. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

Mielőtt hitelt venne fel, olvassa el az alábbi tájékoztatókat!

Gondolja végig, mennyi bevétele és mennyi kiadása van. Így eldöntheti, hogy mennyit tud havonta hiteltörlesztésre fordítani. A döntésében segítségére lehetnek az alábbi tájékoztatók:

Termékismertetők, nyomtatványok, hirdetmények, üzletszabályzatok, dokumentumok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.