OTP Rendszeres Megtakarítási Program

Automatizálja megtakarításait egyetlen megbízással!

Az OTP Rendszeres Megtakarítási Programmal egyszerűen és kényelmesen takarékoskodhat, akár hosszabb távon is. A program segítségével mindössze egyetlen megbízással automatizálhatja rendszeres megtakarításait, ráadásul ehhez nagy összegre sincs szüksége.

Ha félre tud tenni rendszeresen 10-20 ezer forintot, akkor érdemes az OTP Rendszeres Megtakarítási Programot választania megtakarításainak elhelyezésére. A programmal kényelmesen, heti, havi és negyedéves rendszerességgel vásárolhat befektetési jegyeket, apránként gyarapítva ezzel megtakarításait.

Milyen befektetési jegyeket vásárolhat?

Az OTP Rendszeres Megtakarítási Program keretében az OTP Alapkezelő és az OTP Ingatlan Alapkezelő által kezelt nyíltvégű befektetési alapok forintban vagy devizában kibocsátott befektetési jegyeit vásárolhatja meg kényelmesen és egyszerűen, akár online is.

Megnézem az elérhető befektetési jegyek listáját

Hosszabb távú tervei vannak?

Az OTP Rendszeres Megtakarítási Program keretében már elérheti az innovatív OTP Céldátum Alapokat is, amelyek hosszú távú, rendszeres megtakarítási lehetőséget kínálnak Önnek.

Az OTP Céldátum Alapok előre meghatározott időtávra optimalizált befektetési stratégiájának köszönhetően nem kell folyamatosan kezelnie a portfólióját, csak a kívánt időtávot és összeget kell kiválasztania a kezdéskor. Az OTP Céldátum Alapok ajánlott befektetési időtávja 5 és 30 év között mozog.

További információk az OTP Céldátum Alapokról
Fontos információ
  • Az OTP Céldátum Alapokkal kapcsolatos konkrét információkról, a költségekről és a lehetséges kockázatokról részletesen tájékozódjon az alapok forgalmazási helyein található hivatalos tájékoztatóból és a kezelési szabályzatból, valamint honlapunkon!
    Kérjük, hogy befektetésre, szolgáltatás igénybevételére vonatkozó megalapozott döntés meghozatalát megelőzően az adott termékre, szolgáltatásra vonatkozó dokumentációt, tájékoztatót, szabályzatokat, szerződési feltételeket, hirdetményeket, kondíciós listát figyelmesen olvassa el, óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, mérlegelje a befektetés kockázatát a felmerülő díjakat és költségeket, az esetleges veszteség bekövetkezésének lehetőségét, valamint tájékozódjon a termékkel, befektetéssel kapcsolatos adójogszabályokról is!

    A konkrét egyedi döntések, illetve befektetések kockázatát az ügyfél viseli, az OTP Bankot nem terheli felelősség a befektetési döntések eredményességéért, az ügyfél által kitűzött cél eléréséért.
    Kérjük, a befektetési döntése előtt kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz, vagy keresse fel banki tanácsadóját! Az egyedi körülmények értékelését és figyelembe vételét az ügyfelek pénzügyi ismereteit, tapasztalatait, kockázatviselő képességét felmérő alkalmassági és megfelelési tesztek, valamint a célpiaci vizsgálat biztosítják.

Kezdje el gyarapítani megtakarításait már ma!

Leggyorsabb

Internetbankban

Ha rendelkezik OTP Értékpapírszámlával, akkor az OTP Internetbankban néhány kattintással elindíthatja az OTP Rendszeres Megtakarítási Programot!

OTPdirekt Bróker alkalmazásban

Ha rendelkezik OTPdirekt Bróker szolgáltatással, elindíthatja az OTP Rendszeres Megtakarítási Programot az alkalmazáson keresztül is!

Fiókhálózatunkban

Ha nem rendelkezik OTP Értékpapírszámlával, vagy segítségre lenne szüksége, akár az Ön számára legmegfelelőbb befektetési jegy kiválasztásában, akkor bankfiókjainkban szakértő ügyintézőink állnak rendelkezésére!

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.