Értékpapír ügyletek

Az OTP Bank a befektetések változatos formáit kínálja Önnek. Kínálatunkban akkor is megtalálja az Önnek megfelelő megtakarítási formát, ha hajlandó magasabb kockázatot vállalni egy magasabb hozamért, de akkor is, ha kockázat nélküli, biztos, kiszámítható hozamra számít.

Milyen befektetések közül választhat?

Befektetési jegyek

Az OTP Bank az értékpapír-forgalmazással foglalkozó több mint 230 fiókjában forgalmazza az OTP Alapkezelő által kibocsátott befektetési jegyeket.
Részletek

Állampapírok

Biztonságos és kiszámítható, kedvező hozamú, változatos futamidejű befektetések.
Részletek

Tőzsdei megbízások

Az OTP Bank hálózatán keresztül megbízást tud adni a Budapesti Értéktőzsdére bevezetett értékpapírok tőzsdei adás-vételére.
Részletek

Global Markets szolgáltatások

A külpiacok amellett, hogy komoly lehetőségeket nyitnak vállalkozása előtt, kockázatokat is tartogatnak a számára. A kiszámíthatatlan árfolyamingadozások pénzügyi hátulütőit segítjük kiküszöbölni a határidős devizaügyletek és az opciós ügyletek révén.
Részletek

Számlavezetés

Az összevont Értékpapír számla általános és egyszerű számlakonstrukció értékpapír ügyletei kezelésére.

További információk

Elemzési központ

Rendszeres elemzéseinkből megismerheti az aktuális és a várható gazdasági és piaci folyamatokat, melyek segítségére lehetnek megtakarításaival kapcsolatos döntéseiben.
Részletek

MiFID ügyféltájékoztató

A pénzügyi eszközök piacairól szóló EU irányelv ("Markets in Financial Instruments"; rövidítve: MiFID) előírásai alapján a 2007. évi CXXXVIII. törvény a befektetési vállalkozásokat és az árutőzsdei szolgáltatókat, valamint az általuk végezhető tevékenységeket szabályozza.

A jogszabályi háttér biztosítja a pénzügyi eszközökkel kapcsolatos részletes tájékoztatást, átláthatóvá teszi a befektetési vállalkozások működését és az ügyletek végrehajtását, megkönnyítve ezáltal az ügyfelek eligazodását a pénzügyi világ útvesztőiben.
Részletek

Közzététel

Az alábbi honlapokon, valamint az adott értékpapír kibocsátójának honlapján keresztül tájékozódhat az egyes értékpapírokkal kapcsolatos nyilvános információkról:

Aktuális hirdetmények és üzletszabályzatok

 
 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.