Miért érdemes kipróbálnia?

Az OTP Pénzügyi Tervezővel könnyen és gyorsan átláthatja pénzügyi lehetőségeit rövid-, közép- és hosszú távon is.

  • Segítségével új és meglévő megtakarításaiból is a legtöbbet hozhatja ki.
  • Az Ön céljainak és kockázatvállalásának megfelelő pénzügyi megoldásokat kínál, kedvező hozamokkal.
  • Az adókedvezményeket és az állami támogatásokat is figyelembe veszi.

Hogyan működik?

A tervezőben megadhatja, hogy jelenleg mekkora összeget szeretne befektetni, és hogy mennyit tervez rendszeresen megtakarítani a jövőben. Miután felmértük az Ön céljait és kockázatvállalási hajlandóságát, mindezek alapján bemutatjuk Önnek a rövid-, közép- és hosszú távú befektetési lehetőségeket bankunk kínálatából.

Hogyan veheti igénybe?

Időpontot foglalok OTP Bank fiókba

Foglalja le időpontját az Önhöz legközelebbi bankfiókba!

Gyakran ismételt kérdések

Törvényi szabályozás miatt az OTP Csoportnál lévő állományok nem jeleníthetőek meg a Pénzügyi Tervezőben. A lakás-takarékpénztári, illetve az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarításokat érdemes manuálisan rögzíteni a várható bevételek között.

Azt az összeget írja ide, amit havonta szeretne megkapni az állami nyugdíjon felül. Ezzel biztosíthatja nyugdíjas éveiben a magasabb életszínvonalat.

Azt az összeget írja ide, amit átlagosan havonta meg tud takarítani meglévő lakás-takarékpénztári és nyugdíjpénztári havi befizetésein túl.

A tudatos befektetés lényege a több lábon állás. Akkor lehet egy megtakarításból a legtöbbet kihozni, ha minden időtávban rendelkezünk befektetéssel, lejáró vagy felvehető összeggel. A hosszabb távú termékek magasabb hozamot hozhatnak, azáltal hogy lemondunk a pénz azonnali elköltésének lehetőségéről. Ha a likviditás biztosítása mellett fontos Önnek a magasabb hozam elérése is, célszerű egyszerre több (rövid-, közép- és hosszú távú) időtávra szóló befektetéssel rendelkezni.

Valóban népszerűek a rövid távú, likvid termékek, ám ezek a legtöbb esetben igen alacsony hozamot hoznak. Hosszú távú befektetésekkel általában magasabb hozamot lehet elérni, és sok esetben adókímélő megoldások is kapcsolódnak vagy kapcsolhatók hozzájuk. A hosszabb távú termékek komplexebbek, megismerésükre érdemes több időt szánni.

A grafikon a pénzügyi tervezési folyamat során előzetesen összeállított portfólió várható teljesítményét becsli, vagyis becslésen alapuló várható szélső-, illetve közép értékeket mutat. Felhívjuk figyelmét, hogy a grafikonon feltüntetett adatok egyikéből sem lehet következtetést levonni az előzetesen összeállított portfólióban lévő egyes termékek egyedi kamatlábára, hozamára.

Hirdetmények és üzletszabályzatok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.