Diszkont Kincstárjegy

A Diszkont Kincstárjegy 3 és 12 hónapos futamidejű, nem kamatozó értékpapír, mely névérték alatt, diszkont áron kerül kibocsátásra az Államadósság Kezelő Központ által. A névérték kifizetése lejáratkor, egy összegben esedékes. A hozam összege a névérték és a vételár közötti különbség.

A Diszkont Kincstárjegy aukció útján kerül forgalomba hozatalra. A Diszkont Kincstárjegy aukciók nyilvános ajánlattétel közzétételével kerülnek meghirdetésre. A 3 hónapos Diszkont Kincstárjegy aukciókra minden héten kedden, míg a 12 hónapos Diszkont Kincstárjegy aukciókra minden második héten csütörtökön kerül sor.

Kinek ajánljuk?

Akkor ajánljuk Önnek, ha rövidtávra, kiszámítható, alacsony kockázatú befektetési formát keres, és fontos Önnek, hogy a befektetett összeget könnyen mobilizálhassa. A Diszkont Kincstárjegyek aktív másodlagos piacának köszönhetően egy éven belül szinte bármilyen futamidővel értékesítheti papírjait.

A Diszkont Kincstárjegy forgalmazásával kapcsolatos további információk a www.allampapir.hu és a www.akk.hu honlapokon elérhetők.


Hirdetmények, Üzletszabályzatok

 
 
 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.