Kinek ajánljuk?

A befektetési jegyek megvásárolhatók

  • devizabelföldi természetes és jogi személyek,
  • valamint jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok által,
  • továbbá ajánljuk ezt a rugalmas befektetési formát egyéni vállalkozók számára is.

Az Ön cégének leginkább megfelelő befektetési alap kiválasztásához forduljon bizalommal ügyintézőinkhez!

Milyen előnyökkel jár?

A befektetési alapok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, hiszen számos előnyhöz juttatják a befektetőt.

  • Kockázatmegosztás (diverzifikáció): a befektetési alapok a vagyonukat egyidejűleg sokféle befektetés között osztják meg. A kockázatmegosztás előnyeit kihasználva az alapkezelők a befektetők vagyonát nem ritkán sok száz értékpapír között osztják meg. Ebből adódóan a vagyon csak egy kicsi része jut egy-egy papírra, így ha egy-egy papíron árfolyammozgások miatt veszteség keletkezik, az még nem lesz nagy hatással az alap egészének értékére.
  • Szakértelem: a befektetési alapok pénzügyi döntéseit szakemberek hozzák meg, minek következtében időt és jelentős költségeket takaríthatnak meg.
  • Könnyű hozzáférhetőség: a nyíltvégű befektetési alapok jegyei bármikor visszaválhatók, így vállalkozása igény esetén azonnal pénzhez juthat, nem kell számolnia lekötési idővel. Elősegíti a hatékony pénzeszköz-gazdálkodást.

Forgalmazási ismeretek

A forgalmazás, vagyis a befektetési jegyek adásvétele ún. napi nettó eszközértéken – gyakorlatilag árfolyamon - történik.

Az alapok nem hozamot fizetnek, hanem a vételár és a visszavásárlási ár közötti különbözet jelenti a befektetők nyereségét.

A befektetési jegyek minden banki munkanapon megvásárolhatók és visszaválthatók, címletük 1 Ft (nyíltvégű alapok) vagy 10 000 Ft (zártvégű alapok), az Euró és Dollár alapok esetében 1 eurocent, illetve 1 dollárcent, tehát bármilyen összeg betehető, majd kivehető az alapokból.

A bank az üzletfelektől tárgynapi értéknapra ügyleti megbízást kizárólag fiókzárásig, de legkésőbb 17:00 óráig vesz fel (Cut-off time).

Hirdetmények és üzletszabályzatok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.