Állampapírok

Ha szeretné minimálisra csökkenteni befektetésének kockázatát, ajánljuk, hogy pénzét magyar állampapírokba helyezze el!

Az OTP Bank valamennyi értékpapír forgalmazó fiókjában folytat másodlagos állampapír adás-vétel ügyletet.

Külön árfolyamot állapítunk meg a 10.000.000 Ft névérték alatti, és külön a 10 millió feletti ügyletekre. 100 millió Ft névértéken felüli adás-vétel esetén bankunk egyedi árfolyamot képezhet az Ön cége számára.

Az árfolyamlista megtekinthető valamennyi forgalmazó fiókban, az ügyféltérben. A lista nettó árfolyamot és felhalmozott kamatot tartalmaz, a kettő együttes értékét kell megfizetni az adott értékpapír adás-vételekor.

Diszkont Kincstárjegy

Legfeljebb egy éves futamidejű értékpapír, melyet jelenleg 3, 6 és 12 hónaposlejárattal bocsát ki az Államadósság Kezelő Központ.

A 3 hónapos Diszkont Kincstárjegy aukcióra minden héten kedden, a 6 hónapos Diszkont Kincstárjegy aukciókra minden héten szerdán, míg a 12 hónapos Diszkont Kincstárjegy aukcióra pedig minden páratlan héten csütörtökön kerül sor.

A Diszkont Kincstárjegyet vállalkozása névérték alatt vásárolhatja meg, a névértéket a papír a futamidő végén éri el. A hozam a diszkont összegével, vagyis a névérték és vételár különbségével egyenlő. Névértéke: 10.000 Ft.

Kinek ajánljuk?

Minden kis és középvállalkozás rendelkezhet Diszkont Kincstárjeggyel, amit elsősorban akkor ajánljuk cégének, ha rövidtávra, kiszámítható, alacsony kockázatú befektetési formát keres, és fontos Önnek, hogy a befektetett összeget könnyen mobilizálhassa. A Diszkont Kincstárjegyek aktív másodlagos piacának köszönhetően egy éven belül szinte bármilyen futamidővel értékesítheti papírjait.

Kamatozó Kincstárjegy

2014. június 2-től kezdődően az ÁKK Zrt. módosította a Kamatozó Kincstárjegy Ismertetőjét, mely alapján a KKJ-t már csak kizárólag devizabelföldinek és devizakülföldinek minősülő természetes személyek, valamint devizabelföldi jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek szerezhetik meg, a nonprofit gazdasági társaságnak nem minősülő gazdasági társaságok kivételével.

Aktuális hirdetmények és üzletszabályzatok

 
 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.