Betétek és értékpapírok

Az OTP Bank megtakarítási kínálatában akkor is megtalálja az Önnek megfelelő terméket, ha hajlandó magasabb kockázatot vállalni egy magasabb hozamlehetőségért cserébe, de akkor is, ha biztonságos, kiszámítható hozamot keres. Az OTP Banknál betétlekötés pénzforgalmi számla nyitása nélkül is lehetséges.

Kisvállalkozói Net Betét

Igényelje forint bankszámlájához az elektronikusan hitelesített bankszámlakivonatot, és az elektronikus csatornákon (OTPdirekt internetes szolgáltatáson vagy Electra Terminálon keresztül) lehetősége lesz a Net Betét lekötésére is.
Részletek

Kisvállalkozói Deviza Net Betét

Igényelje devizaszámlájához az elektronikusan hitelesített bankszámlakivonatot, és az elektronikus csatornákon (OTPdirekt internetes szolgáltatáson vagy Electra Terminálon keresztül) lekötött Deviza Net Betétekre kedvezőbb kamatozást biztosítunk.
Részletek

Ritmus Betét

A 3 hónap futamidejű, az utolsó hónapban kiemelkedő kamatot nyújtó Ritmus Betét a futamidő alatti feltörés esetén is biztosít kamatfizetést.
Részletek

Piramis Betét

A hosszabb, 8 hónap futamidejű Piramis Betét az utolsó két hónapban kiemelkedő kamatot biztosít. A futamidő alatti feltörés esetén is biztosít kamatfizetést.
Részletek

Megtakarítási számlák

Az OTP Megtakarítási Számlák rugalmasan kezelhető, határozatlan futamidejű, minimum összeg elhelyezését nem igénylő, forintban, EUR-ban és USD-ban elhelyezhető, lekötés nélküli magasabb hozamú megtakarítási formák.

Lekötött betétek - forintban és devizában

Vállalkozásának még bankszámlával sem kell rendelkeznie az OTP Banknál forint lekötéseihez. Vállalkozói devizaszámlával rendelkező ügyfeleink devizaszámlájuk devizanemében köthetnek le devizabetétet.

Értékpapír ügyletek

Ha szeretné megtakarított pénzét értékpapírokba fektetni, a hazai befektetési lehetőségek széles körét kínáljuk vállalkozásának.
Részletek

 


Aktuális hirdetmények és üzletszabályzatok

 
 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.