Betétek és értékpapírok

Az OTP Bank megtakarítási kínálatában akkor is megtalálja az Önnek megfelelő terméket, ha hajlandó magasabb kockázatot vállalni egy magasabb hozamlehetőségért cserébe, de akkor is, ha biztonságos, kiszámítható hozamot keres. Az OTP Banknál betétlekötés pénzforgalmi számla nyitása nélkül is lehetséges.

Kisvállalkozói Net Betét

Normál betéti kamatoknál kedvezőbb kamatok melletti befektetés vállalkozásának, internetes betétkezeléssel.
Részletek

Kisvállalkozói Deviza Net Betét

Igényelje deviza számlájához az e-kivonat szolgáltatáscsomagot, és az interneten keresztül lekötött Deviza Net Betétekre megemelt kamatozást biztosítunk.
Részletek

Ritmus Betét

A 3 hónap futamidejű, az utolsó hónapban kiemelkedő kamatot nyújtó Ritmus Betét a futamidő alatti feltörés esetén is biztosít kamatfizetést.
Részletek

Piramis Betét

A hosszabb, 8 hónap futamidejű Piramis Betét az utolsó két hónapban kiemelkedő kamatot biztosít. A futamidő alatti feltörés esetén is biztosít kamatfizetést.
Részletek

Megtakarítási számlák

Az OTP Megtakarítási Számlák rugalmasan kezelhető, határozatlan futamidejű, minimum összeg elhelyezését nem igénylő, forintban, EUR-ban és USD-ban elhelyezhető, lekötés nélküli magasabb hozamú megtakarítási formák.

Lekötött betétek - forintban és devizában

Vállalkozásának még bankszámlával sem kell rendelkeznie az OTP Banknál forint lekötéseihez. Vállalkozói devizaszámlával rendelkező ügyfeleink devizaszámlájuk devizanemében köthetnek le devizabetétet.

Értékpapír ügyletek

Ha szeretné megtakarított pénzét értékpapírokba fektetni, a hazai befektetési lehetőségek széles körét kínáljuk vállalkozásának.
Részletek

 Aktuális hirdetmények és üzletszabályzatok