Tanfolyami, képzési költségek fedezésére megoldásként az OTP Személyi kölcsönt ajánljuk. Igényeljen akciós kölcsönt fix kamattal és használja fel szabadon!Tanfolyami, képzési költségek fedezésére megoldásként az OTP Személyi kölcsönt ajánljuk. Igényeljen akciós kölcsönt fix kamattal és használja fel szabadon!Tanfolyami, képzési költségek fedezésére megoldásként az OTP Személyi kölcsönt ajánljuk. Igényeljen akciós kölcsönt fix kamattal és használja fel szabadon!
Érdekel az ajánlat

Döntse el Ön, mit hoz a jövő 

Az OTP Személyi kölcsönt tudás és képesítés megszerzésére is felhasználhatja 

  • Változatlan törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt 
  • 1%-os kuponunkkal most 48.120 Ft-tal is jobban járhat1
  • 7,1 millió forint felett már 6,99%-os kamattól2
  • Azonnali telefonos előszűrés átlagosan 8 perc alatt3
Visszahívást kérek

Számolja ki törlesztőrészletét!

-
Ft
+
-
+
 

Hogyan érvényesítheti az online kedvezményt?

Az online kedvezményt az e-mailben kapott kuponnal érvényesítheti.1

Kérjen visszahívást!

1.
Kérjen visszahívást, és adja meg e-mail címét, amelyre elküldjük az online kuponkódot.

Visszahívjuk a részletekkel

2.
Visszahívjuk a részletekkel, és időpontot is foglalhat fióki ügyintézéshez.

Szerződéskötéskor mutassa be a kuponkódot

3.
Papírmentes szerződéskötéskor mutassa be a kuponkódot1, majd írja alá elektronikus aláírásával.

Gyakori kérdések és válaszok

Igénylés és feltételek 

Hitelbírálat és folyósítás 

Törlesztés és visszafizetés 

Az akciós időszak 2018. október 1-től visszavonásig, de legkésőbb november 4-ig tart.

A személyi kölcsön termék aktuális feltételeit és a hiteldíj mértékét a mindenkor hatályos Hirdetmény tartalmazza.

A személyi kölcsön futamideje rugalmasan választható 13-84 hónap között. THM: 7,2%-19,9%

Akciós személyi kölcsön reprezentatív példa online kupon kamatkedvezménnyel: kölcsön összege 500.000 Ft, kölcsön futamideje 36 hónap, ügyleti kamat mértéke 17,29%, Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke 18,7%, hitelkamat típusa fix, havi törlesztőrészlet 17.899 Ft, kölcsön teljes díja 144.364 Ft, fizetendő teljes összeg (törlesztőrészletek összege) 644.364 Ft.
Akciós személyi kölcsön reprezentatív példa online kupon kamatkedvezménnyel: kölcsön összege 3.000.000 Ft, kölcsön futamideje 60 hónap, ügyleti kamat mértéke 15,49%, Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke 16,6%, hitelkamat típusa fix, havi törlesztőrészlet 72.144 Ft, kölcsön teljes díja 1.328.640 Ft, fizetendő teljes összeg (törlesztőrészletek összege) 4.328.640 Ft.

1 1% online kupon kedvezménnyel 1.500.000 Ft hitelösszegnél 16,99% ügyleti kamat helyett 15,99% kamat kerül alkalmazásra, ennek értelmében 60 hónapos futamidővel 48.120 Ft kamatkedvezmény került kiszámításra, a teljes időszaki törlesztőrészlet különbségek alapján.
Az online kedvezmény kizárólag a kuponkód bemutatásával érvényes. A kuponkód érvényesítésének feltétele, hogy az ügyfél a kuponkód érvényesítésekor rendelkezzen valamennyi OTP csoporttagra vonatkozóan megadott elemzési és marketing célú adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozattal, és OTP Banknál megadott e-mail címmel, amelyek akár közvetlenül a személyi kölcsön igénylés előtt is megadhatóak.

2 7.100.000 forint vagy afeletti kölcsönösszegre vonatkozóan, 1%-os online kupon kamatkedvezménnyel elérhető kamat mértéke.

3 Az átlagos hívásidő az ügyfelek sikeres telefonos elérésétől a beszélgetés végéig eltelt időt jelöli a 2017. éves hívásadatok statisztikái alapján.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. A bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért – amennyiben felkeltettük érdeklődését – a termékek, szolgáltatások és a kedvezmény részletes feltételeiről, valamint további részletes információkért kérjük tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban vagy honlapunkon közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből. Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

Tájékoztatjuk, hogy visszahívás kérésével Ön kifejezetten hozzájárul önkéntesen megadott adatainak OTP Bank Nyrt. általi kezeléséhez a bank termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos tájékoztatás céljából. Hozzájárulása annak visszavonásáig érvényes, adatait kizárólag az OTP Bank Nyrt. ismerheti meg. Önnek személyesen (1051 Budapest, Nádor utca 16. vagy a bank bármely bankfiókjában), írásban (OTP Bank Nyrt., 1475 Budapest, Pf. 347) vagy telefonon (munkanapokon 8:00-19:00 óra között a 061 366 60 32 telefonszámon) joga van tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését, valamint kizárhatja azt, hogy Önnek a bank, vagy a vele szerződésben álló ügynökei a jövőben banki szolgáltatásokat közvetlenül ajánljanak fel. Adatai kezelésével kapcsolatban az adatkezelőnél tiltakozással élhet. Amennyiben a tiltakozás nem vezet eredményre, bírósághoz fordulhat, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál bejelentéssel vizsgálatot kezdeményezhet.