Az OTPdirekt Bróker az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás részeként egy tőzsdei kereskedésre használható prémium szolgáltatás, amivel az értékpapírok adás-vételén kívül számos további szolgáltatást is elérhet az internetbankban.

Miért előnyös?

 • Teljes körű: a szolgáltatással az összes fontosabb befektetési formát elérheti, a kereskedési felületen pedig aktiválási árasAz aktiválási ár a megbízások időzítésére szolgál. Ez azt jelenti, hogy Ön meghatározhatja, hogy egy értékpapír vétele vagy eladása csak akkor teljesüljön, ha az értékpapír árfolyama eléri az Ön által meghatározott szintet. és day-tradeA day-trade tranzakció egy adott befektetési termék (pl. részvény) napon belüli adás-vételét jelenti. Day-trade-nek számít például, ha Ön megvásárol egy részvényt és ugyanazon a napon el is adja. tranzakciókat is bonyolíthat.
 • Kedvező díjazású: tőzsdei megbízásai és egyes befektetési jegy tranzakciói után lényegesen kedvezőbb jutalékot számítunk fel, mint ha személyesen, bankfiókban adna megbízást.
 • Egyszerű és gyors: az értékpapírok adás-vételét számos kényelmi szolgáltatással támogatjuk, így Ön gyorsan hozzájuthat a döntések meghozatalához szükséges információkhoz.

Milyen extra szolgáltatásokat érhet el?

 • Valós idejű adatok a BÉT adatszolgáltatója által meghatározott feltételek szerint.
 • Aktiválási áras és day-trade ügyletek a limit- és piaci áras megbízásokon felül.
 • Budapesti Értéktőzsde és Xetra megbízások.
 • SMS-szolgáltatás keretében értesítés az értékpapír megadott árfolyamszintjének eléréséről vagy százalékos elmozdulásáról.
 • Grafikonrajzoló alkalmazás a különböző értékpapírok historikus árfolyam-változásainak megjelenítésére és technikai elemzésére.
 • Grafikus portfólió-kimutatás és hozamszámítás a befektetési döntések támogatására.

Intézze értékpapír ügyeit a mobiljáról!

Szeretné kényelmesen elérni az internetbank értékpapír szolgáltatásait a mobilján és a tabletjén is? Használja az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás keretén belül a SmartBróker alkalmazást!

Megnézem a részleteket
SmartBróker alkalmazás

Ki igényelheti?

Ön akkor igényelhet OTPdirekt Bróker szolgáltatást, ha rendelkezik

 • a bankszámlájához tartozó értékpapírszámlával és
 • OTPdirekt internetbank hozzáféréssel.

Gyakran ismételt kérdések

Nem, hiszen az OTPdirekt Bróker szolgáltatás az OTPdirekt internetes szolgáltatásban történő sikeres regisztrációt követően elérhető speciális értékpapír szolgáltatás.

Az OTP SmartBróker mobil alkalmazás letölthető és használható regisztráció nélkül szűkített funkcionalitással, ekkor azonban kizárólag bizonyos árfolyamok, hírek érhetőek el, kifejezett szolgáltatás igénybevétele nem lehetséges. Teljes értékpapír funkcionalitáshoz szükséges OTPdirekt Bróker szolgáltatás, illetve regisztráció az OTP SmartBróker mobil alkalmazásba.

Amennyiben nem rendelkezik értékpapír számlával és szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, kérjük, keresse fel valamely értékpapír forgalmazással foglalkozó bankfiókunkat, nyissa meg az értékpapírszámlát és rendelkezzen az OTPdirekt számlakörébe vonásáról.

Az OTPdirekt Bróker szolgáltatások díjai megtalálhatóak az érvényes .

Az OTPdirekt Internetes szolgáltatásba belépve az Értékpapír menüpont alatt érhető el.

Szerződési feltételek

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.