A kazán cseréjéhez gyors megoldásként az OTP Személyi kölcsönt ajánljuk. Igényeljen kölcsönt fix kamattal és 1% online kedvezménnyel!A kazán cseréjéhez gyors megoldásként az OTP Személyi kölcsönt ajánljuk. Igényeljen kölcsönt fix kamattal és 1% online kedvezménnyel!A kazán cseréjéhez gyors megoldásként az OTP Személyi kölcsönt ajánljuk. Igényeljen kölcsönt fix kamattal és 1% online kedvezménnyel!
Érdekel az ajánlat

Szabadon felhasználható pénzre van szüksége? 

Igényeljen Akciós Személyi kölcsönt fix kamattal!  

  • Változatlan törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt 
  • 1%-os kuponunkkal most 49.260 Ft-al is jobban járhat1
  • 5 millió forint felett már 7,99%-os kamattól2
  • Azonnali telefonos előszűrés átlagosan 8 perc alatt3
Visszahívást kérek

Számolja ki törlesztőrészletét!

-
Ft
+
-
+
 

Hogyan érvényesítheti az online kedvezményt?

Az online kedvezményt az e-mailben kapott kuponnal érvényesítheti.1

Kérjen visszahívást!

1.
Kérjen visszahívást, és adja meg e-mail címét, amelyre elküldjük az online kuponkódot.

Visszahívjuk a részletekkel

2.
Visszahívjuk a részletekkel, és időpontot is foglalhat fióki ügyintézéshez.

Szerződéskötéskor mutassa be a kuponkódot

3.
Papírmentes szerződéskötéskor mutassa be a kuponkódot1, majd írja alá elektronikus aláírásával.

Gyakori kérdések és válaszok

Igénylés és feltételek 

Hitelbírálat és folyósítás 

Törlesztés és visszafizetés 

Az akciós időszak 2018. január 8-tól visszavonásig, de legkésőbb március 18-ig tart.

A személyi kölcsön termék aktuális feltételeit és a hiteldíj mértékét a mindenkor hatályos Hirdetmény tartalmazza.

A személyi kölcsön futamideje rugalmasan választható 13-84 hónap között. THM: 8,3%-23,1%

Akciós személyi kölcsön reprezentatív példa online kupon kamatkedvezménnyel: kölcsön összege 500.000 Ft, kölcsön futamideje 36 hónap, ügyleti kamat mértéke 18,99%, Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke 20,7%, hitelkamat típusa fix, havi törlesztőrészlet 18.325 Ft, kölcsön teljes díja 159.700 Ft, fizetendő teljes összeg (törlesztőrészletek összege) 659.700 Ft.
Akciós személyi kölcsön reprezentatív példa online kupon kamatkedvezménnyel: kölcsön összege 3.000.000 Ft, kölcsön futamideje 60 hónap, ügyleti kamat mértéke 10,99%, Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke 11,6%, hitelkamat típusa fix, havi törlesztőrészlet 65.212 Ft, kölcsön teljes díja 912.720 Ft, fizetendő teljes összeg (törlesztőrészletek összege) 3.912.720 Ft.

1 1% online kupon kedvezménnyel 1.500.000 Ft hitelösszegnél 18,99% ügyleti kamat helyett 17,99% kamat kerül alkalmazásra, ennek értelmében 60 hónapos futamidővel 49.260 Ft kamatkedvezmény került kiszámításra, a teljes időszaki törlesztőrészlet különbségek alapján.
Az online kedvezmény kizárólag a kuponkód bemutatásával érvényes. A kuponkód érvényesítésének feltétele, hogy az ügyfél a kuponkód érvényesítésekor rendelkezzen az OTP Bank részére adott elemzési és marketing célú adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozattal, és OTP Banknál megadott e-mail címmel, amelyek akár közvetlenül a személyi kölcsön igénylés előtt is megadhatóak.

2 5 millió Forint vagy afeletti kölcsönösszegre vonatkozóan, 1%-os online kupon kamatkedvezménnyel elérhető kamat mértéke.

3 Az átlagos hívásidő az ügyfelek sikeres telefonos elérésétől a beszélgetés végéig eltelt időt jelöli a 2017. éves hívásadatok statisztikái alapján.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért – amennyiben felkeltettük érdeklődését – a termékek, szolgáltatások és a kedvezmény részletes feltételeiről, valamint további részletes információkért kérjük tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban vagy honlapunkon közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből. Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

Tájékoztatjuk, hogy visszahívás kérésével Ön kifejezetten hozzájárul önkéntesen megadott adatainak OTP Bank Nyrt. általi kezeléséhez a Bank termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos tájékoztatás céljából. Hozzájárulása annak visszavonásáig érvényes, adatait kizárólag az OTP Bank Nyrt. ismerheti meg. Önnek személyesen (a bank bármely bankfiókjában), írásban (OTP Bank Nyrt., 1475 Budapest, Pf. 347) vagy telefonon (munkanapokon 8:00-19:00 óra között a 061 366 60 32 telefonszámon) joga van tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését, valamint kizárhatja azt, hogy Önnek a bank, vagy a vele szerződésben álló ügynökei a jövőben banki szolgáltatásokat közvetlenül ajánljanak fel. Adatai kezelésével kapcsolatban az adatkezelőnél tiltakozással élhet. Amennyiben a tiltakozás nem vezet eredményre, bírósághoz fordulhat, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál bejelentéssel vizsgálatot kezdeményezhet.

A bank személyi kölcsönre vonatkozó adatkezelési nyilvántartási azonosító száma: NAIH-56260/2012.