Mire jó az OTP SmartBank?

Intézd mobilodon mindennapi pénzügyeidet!

Az OTP SmartBankban egyszerűen áttekintheted pénzügyeidet! A főképernyőn számlád nevét, egyenlegét és a legutóbbi tranzakciókat, valamint azok részleteit is láthatod, így rögtön hozzájuthatsz a legfontosabb információkhoz. A gyorsmenü segítségével a leggyakrabban használt funkciókat, például a belföldi átutalást is rögtön elérheted.

Próbáld ki az új OTP Bank Mobilalkalmazást is, ahol megújult szolgáltatásunk keretében egyszerűen intézheted pénzügyeidet mobilodon!

Érdekel

Mit nyújt az OTP SmartBank?

Átutalás könnyebben, mint valaha

Mindössze néhány egyszerű lépésben kezdeményezhetsz bankon belüli, kívüli és külföldi átutalásokat forintban és bármely devizában. Az Azonnali Fizetési SzolgáltatássalAz Azonnali Fizetési szolgáltatással a nap 24 órájában néhány másodpercen belül tudsz legfeljebb 10 millió forint összeget küldeni forintban vezetett fizetési számláról valamely belföldi forint vagy deviza számlára.
Az azonnali átutalásnál, ha a kedvezményezett rendelkezik másodlagos számlaazonosítóval, a név és számlaszám ismerete nélkül is lehetséges átutalást indítani.
 az azonnali átutalás feltételeinek megfelelő utalásaid néhány másodpercen belül teljesülhetnek is.

Átutalás könnyebben, mint valaha

Megnézheted a számlaegyenlegedet könnyebben, mint gondolnád

És ehhez be sem kell lépned! A Beállítások menüben kapcsold be a belépés előtti egyenleg megjelenést és válaszd ki, hogy mely számlák egyenlegét szeretnéd látni már a belépés előtt.

Megnézheted a számlaegyenlegedet könnyebben, mint gondolnád

Csatlakozhatsz az OTP kedvezményprogramjához

Mol, Praktiker és Líra kedvezmények várnak a mobilodon - aktiváld a kedvezményeket, és vásárolj betéti vagy hitelkártyával az utólagos pénzvisszatérítésért.

Csatlakozhatsz az OTP kedvezményprogramjához

Időpontfoglalás bankfiókjainkba

Ha előre foglalsz időpontot, bankfiókjainkban sorban állás nélkül, a Neked megfelelő időpontban fogadunk. Az időpontfoglalást egyszerűen, gyorsan elvégezheted a SmartBankban, lépj be és válaszd az Egyéb/Időpontfoglalás menüpontot!

Időpontfoglalás bankfiókjainkba

Mire jó még a SmartBank?

  • Feltöltheted Telekom, Telenor vagy Vodafone kártyádat.
  • Módosíthatod a kártyalimitet.
  • Ellenőrizheted a tranzakcióidat.
  • Letilthatod és aktiválhatod a betéti és hitelkártyáidat.
  • Lekötheted megtakarításaidat, és meg is szüntetheted a lekötéseidet.

Új OTP Bank Mobilalkalmazás

Regisztrálj új digitális csatornáinkra, ahol egyszerűen indíthatsz utalásokat, követheted költéseidet és push üzenetben is értesülhetsz a pénzmozgásokról!

Az új OTP Bank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást az OTPdirekt internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást már használó ügyfeleink vehetik igénybe.

A használat megkezdéséhez mindössze egy rövid, egyszerű regisztrációra van szükség, ekkor tudod megkötni az új internetbank és az új mobilbank használatához szükséges új Digitális Szolgáltatási Szerződést is. Az új szerződés megkötése azért szükséges, mert a megújult felületek számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyekre a meglévő szerződésed nem terjed ki.

Regisztrálni

  • az internetbankban az Igénylések/Új internetbank regisztráció vagy
  • a SmartBank Új internet- és mobilbank menüpontjában tudsz.

Tölsd le az új Mobilbankot!

Töltsd le a mobilalkalmazást és a Digitális Szolgáltatási Szerződés megkötése után regisztráld be készülékedet!
 

GooglePlay letöltésAppStore letöltés

Nem tudsz regisztrálni, mert elfelejtetted az internetbanki jelszavad?

Ha elfelejtetted OTPdirekt internetbanki jelszavadat, lehetőséged van új jelszót kérni a személyi azonosságod megerősítése után. A kérdésekre adott válaszok kötelezően kitöltendők és előfeltételei az azonosításnak, mely az ügyfél adatainak védelmét szolgálja.

Új internetbanki jelszót igényelek