Bankügyek egyszerűen? A megoldás ott a kezedben!

Az OTP SmartBankban egyszerűen áttekintheted pénzügyeidet! A főképernyőn számlád nevét, egyenlegét és a legutóbbi tranzakciókat, valamint azok részleteit is láthatod, így rögtön hozzájuthatsz a legfontosabb információkhoz. A gyorsmenü segítségével a leggyakrabban használt funkciókat, például a belföldi átutalást is rögtön elérheted.

Mit nyújt az OTP SmartBank?
 

Átutalás könnyebben, mint valaha!

Mindössze néhány egyszerű lépésben kezdeményezhetsz bankon belüli, kívüli és külföldi átutalásokat forintban és bármely devizában. Az az azonnali átutalás feltételeinek megfelelő utalásaid néhány másodpercen belül teljesülhetnek is.
Válaszd ki az átutalás típusát és add meg az összeget, a kedvezményezett számlaszámát, nevét, majd az átutalás közleményét. Az adatok ellenőrzését követően már csak egy jóváhagyásra és a PIN kód (vagy biometrikus azonosító) megadására van szükség.

Megnézheted a számlaegyenlegedet könnyebben, mint gondolnád

És ehhez be sem kell lépned! A Beállítások menüben kapcsold be a belépés előtti egyenleg megjelenést és válaszd ki, hogy mely számlák egyenlegét szeretnéd látni már a belépés előtt.

Csatlakozhatsz az OTP kedvezményprogramjához

Mol, Praktiker és Líra kedvezmények várnak a mobilodon - aktiváld a kedvezményeket, és vásárolj betéti vagy hitelkártyával az utólagos pénzvisszatérítésért.

Mobilegyenleg feltöltés

Feltöltheted Telekom, Telenor vagy Vodafone kártyádat néhány egyszerű lépésben.

A Mobil feltöltés menüpontban válaszd ki a szolgáltatót, add meg a feltölteni kívánt telefonszámot majd a feltöltés összegét. A tranzakció jóváhagyása után megtörténik az egyenleg felöltése.

Módosíthatod a kártyalimitet

Ha több készpénzre van szükséged, vagy nagyobb összeget kell kifizetned, könnyedén átállíthatod a vásárlási és a készpénzfelvételi limiteket.

Érdekel

Mire jó még a SmartBank?

  • Ellenőrizheted a tranzakcióidat.
  • Letilthatod és aktiválhatod a betéti és hitelkártyáidat.
  • Lekötheted megtakarításaidat, és meg is szüntetheted a lekötéseidet.

 

Kipróbálom

Nem tudsz regisztrálni a SmartBankban, mert elfelejtetted az internetbanki jelszavad?

Most egyszerűen, online – fióklátogatás nélkül – igényelhetsz új jelszót, és könnyedén beléphetsz OTPdirekt internetbankba!

Ha elfelejtetted jelszavadat, lehetőséged van új jelszót kérni a személyi azonosságod megerősítése után. A kérdésekre adott válaszok kötelezően kitöltendők és előfeltételei az azonosításnak, mely az ügyfél adatainak védelmét szolgálja.

Új internetbanki jelszót igényelek