Egyéves Magyar Állampapír

Az Egyéves Magyar Állampapír 1 éves futamidejű, fix kamatozású értékpapír, melyet az Államadósság Kezelő Központ folyamatosan bocsát ki.

Az Egyéves Magyar Állampapírt folyamatosan, egyhetes jegyzési időszakok keretében, névértéken lehet megvásárolni. A kamatozás kezdőnapja a jegyzési időszakot követő hét keddje, ennek megfelelően a konstrukció lejárata szerdára esik.

A papír a teljes futamidő alatt szabadon átruházható, a névérték és a felhalmozott kamat a futamidő végén kerül kifizetésre.

Kinek ajánljuk?

Akkor ajánljuk Önnek, ha alacsony kockázatú befektetési formát keres, és fontos Önnek, hogy a befektetett összeget könnyen mobilizálhassa. Tekintettel arra, hogy a lejáró összeg újra befektethető, hosszabb távú megtakarításra is alkalmas.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2018.01.22-01.26. között jegyezhető 2019/5 sorozatú Egyéves Magyar Állampapír (ISIN: HU0000550835) belföldi természetes személyek jegyzési megbízásai tekintetében az OTP Bank Nyrt. eljárása közben technikai hiba történt. A technikai hiba következtében a megbízásokban megadott pénzügyi teljesítés napján (2018.01.30) a belföldi természetes személyek által jegyzett állampapírok nem kerülnek a megbízásokban megadott értékpapírszámlákon jóváírásra.
Részletek

Jelenleg elérhető sorozatok

Az Egyéves Magyar Állampapír forgalmazásával kapcsolatos további információk a www.allampapir.hu és a www.akk.hu honlapokon elérhetők.


Hirdetmények, Üzletszabályzatok

 
 
 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.