Állampapírok, kötvények, jelzáloglevelek

Állampapírok

Közkedvelt megtakarítási termékek az állampapírok, melyek népszerűségüket elsősorban a kedvező kamatozásuknak és biztonságuknak köszönhetik. 2016-ban az OTP Bank nyerte el a legtöbb lakossági állampapírt értékesített forgalmazó elismerést, hiszen bankunknál számos biztonságos, kedvező hozamú, és fix kamatozású állampapír termékek közül választhat. A jelenlegi kamatkörnyezetben már rövid távon is sokkal érdemesebb értékpapírban tartani a pénzt, mint lekötetlenül hagyni a bankszámlán.

Féléves Magyar Állampapír

6 hónapos futamidejű, fix kamatozású értékpapír.
Részletek 

Egyéves Magyar Állampapír

1 éves futamidejű, fix kamatozású értékpapír.
Részletek 

Kétéves Magyar Állampapír

2 éves futamidejű, fix kamatozású állampapír.
Részletek

Bónusz Magyar Állampapír

4, 6 illetve 10 éves futamidejű, változó kamatozású állampapírok.
Részletek

Prémium Magyar Állampapír

3, illetve 5 éves futamidejű, változó kamatozású állampapírok.
Részletek

Diszkont Kincstárjegy

3 és 12 hónapos futamidejű, névérték alatt (diszkont áron) kibocsátásra kerülő értékpapír. A hozam összege a névérték és a vételár közötti különbség.
Részletek

Magyar Államkötvény

3, 5, 10 és 15 éves futamidejű, fix vagy változó kamatozású értékpapírok.
Részletek

 

Forgalmazási információk

Az OTP Bank valamennyi értékpapír forgalmazó fiókjában folytat másodlagos állampapír adás-vétel ügyletet. Emellett, lakossági ügyfeleink számára az állampapír adás-vétel már telefonon vagy interneten keresztül is lehetséges. Bónusz Magyar Állampapír és Prémium Magyar Állampapír esetében csak az állampapírok visszaváltására van lehetőség.

Az árfolyamlista megtekinthető valamennyi forgalmazó fiókban az ügyféltérben. A lista nettó árfolyamot és felhalmozott kamatot tartalmaz, a kettő együttes értékét kell megfizetni az adott értékpapír adás-vételekor.

*Az EHM (Egységesített Értékpapír Hozammutató) mértékét a forgalmazó helyeken a 82/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján kifüggesztett árfolyam táblázat tartalmazza.
A tájékoztatás nem teljes körű. Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, befektetési ajánlásnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetési vagy pénzügyi elemzésnek, befektetésre való ösztönzésnek, a benne foglalt adatok tájékoztató jellegűek és célja kizárólag a figyelem felkeltése. Jelen tájékoztató összeállításakor a befektető személyes körülményei, kockázati besorolása, egyedi igénye nem került figyelembevételre. Az adatok, illetve információk becslésen alapulnak, és ezen előrejelzésből nem lehetséges a valós jövőbeni hozamra, változásra, illetőleg teljesítményre vonatkozó, megbízható következtetéseket levonni. Az adóügyi elszámolásra vagy adóügyi következményre vonatkozó tájékoztatás a készítésekor hatályos adójogszabályok alapján készült, az pontosan csak az ügyfél egyedi körülményei alapján ítélhető meg, és a jövőben változhat. Jelen tájékoztatóban feltüntetett hozamok bruttó, nem évesített hozamok (kivéve ahol ez feltüntetésre kerül), amelyekből a hatályos jogszabályok szerinti adó levonásra kerülhet. Jelen kiadványban foglaltak alapján hozott egyedi döntések, illetőleg befektetések kockázatát az ügyfél viseli.


OTP Kötvénycsalád

OTP USD Kötvény 1 éves futamidőre

USD alapú változó kamatozású, egy év futamidejű, kedvező kamatozású kötvény.

Részletek


Jelzáloglevelek

Felhívjuk tisztelt befektetőink figyelmét, hogy a kibocsátó döntése alapján OTP Jelzáloglevél elsődleges forgalmazásban jelenleg nem elérhető, a papírok megvásárlása kizárólag másodlagos piacon lehetséges.

XVI. Jelzáloglevél Program

Kamatjegyzések


Hirdetmények, üzletszabályzatok

 
 
 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.