Az OTP Bank az ország legnagyobb hitelintézetétől elvárható színvonalon és biztonsággal intézi mind a devizabelföldi, mind a devizakülföldi vállalkozások pénzügyeit.

Klasszikus bankszámlavezetés

Forint számlák

Sokoldalú és igényeihez alkalmazkodó szolgáltatásokat szeretne? Az OTP Bankra nyugodtan rábízhatja vállalkozói forint bankszámlájának vezetését.

Megnézem a részleteket

Devizaszámlák

Az üzlet nem ismer országhatárokat. Akár rendszeresen, akár alkalmilag külföldi partnerrel, ügyféllel, beszállítóval, vásárlóval dolgozik, nyugodtan támaszkodhat az OTP Bank tapasztalatára, kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerére.

Megnézem a részleteket


Kisvállalkozói számlacsomagok

Számlacsomagjaink lehetővé teszik, hogy vállalkozása igényeitől függően az egyes számlavezetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat (pl. üzleti betéti kártya, OTPdirekt elektronikus banki szolgáltatások) kedvezmények mellett vegye igénybe.

Megnézem a részleteket

Számlavezetési szolgáltatások

Miért használna készpénzt?

Vállalkozói forintszámla birtokában széleskörű készpénzkímélő fizetési lehetőségek közül választhat:

 • egyszerű és csoportos átutalások
 • azonnali beszedési megbízások
 • csoportos beszedések
 • okmányos meghitelezés (akkreditív)
 • csekk
 • bankkártyák

Az OTP pénzforgalmi bankszámla használható

 • fix és változó összegű állandó (rendszeres) megbízások teljesítésére
 • a számlán levő pénz részbeni vagy teljes összegű lekötésére
 • forintszámla terhére indított deviza-átutalások, devizaforgalom bonyolítására
 • készpénz be- és kifizetések elvégzésére
 • más banknál vezetett számla javára adott napon belüli forint átutalásra (VIBER átutalások)
 • Az OTP Bank üzleti bankkártyái vállalkozása bankszámlájához kapcsolódva magas színvonalú szolgáltatással teszik lehetővé Önnek, hogy kényelmesen és biztonságosan fizethessen bárhol a világon.
 • fedezetigazolás nyújtására (az összeg elkülönítése, zárolása esetén)
 • foglalkozáshoz, illetve tevékenységhez kötődő speciális szolgáltatásokra ügyvédek, önálló bírósági végrehajtók, végrehajtói irodák, közjegyzők, utazásszervezők számára (letéti számla, kötelező vagyoni biztosítékok kezelése)

További szolgáltatásaink

Külön figyelmébe ajánljuk alábbi szolgáltatásainkat, amelyek révén előnyösebbé, praktikusabbá és biztonságosabbá válik pénzforgalmának lebonyolítása és pénzeszközeinek kezelése.

Csoportos átutalás

Dolgozói munkabérek, illetve egyéb bér és jövedelem jellegű kifizetések vagy nyugdíjpénztári járadékok stb. folyósítására jelentősen csökkentve íly módon a munkabérfizetéssel járó készpénzkezelési költségeket, illetve a jogosultak javára egyenként történő átutalások miatt felmerülő munkaerőköltséget és a tranzakciók utáni díjat.

Fiókbérlet

A bérelt fiókban helyezzük el vállalkozása számlakivonatait, levelezéseit, amelyek rendszeres vagy időközönkénti elviteléről nyitvatartási időben szabadon, sorbanállás nélkül vagy bármikor a nap 24 órájában - gondoskodhat Ön vagy a megbízottja. Így a posta igénybevétele nélkül, közvetlenül juthat a megküldendő anyagokhoz, bizonylatokhoz.

Széfbérlet

Értéktárgyak, okmányok, iratok, egyéb személyes tárgyak biztonságos elhelyezésére nyújt lehetőséget, teljes diszkréció mellett. Fiókjainkban mechanikus, számítógépes programmal vezérelt félautomata és automata széf-berendezések működnek, többféle méretű rekeszt tartalmazva.

Zsákos befizetés

OTP bankszámlával rendelkező, nagyösszegű készpénzforgalmat lebonyolító ügyfeleink ún. zsákos készpénzfeladással is befizethetik bankszámlájukra napi készpénzbevételüket. Lehetőség van arra, hogy a számlatulajdonos több OTP bankfióknál is teljesítsen befizetést.

Éjjel-nappali bedobótrezor

Az éjjel-nappali bedobótrezor lehetővé teszi OTP bankszámlával rendelkező ügyfeleink számára, hogy a bankfiókok nyitvatartási idején kívül is bonyolíthassanak bankjegybefizetéseket, így biztonságos helyen tárolják a befizetett összeget.

Meghatalmazások

További kérdése van? Keressen minket!

Személyesen

Keresse fel személyesen bankfiókunkat, foglaljon időpontot online!

Telefonon

Hívja a plusz+36 (1) 366 60 30 telefonszámot! Munkatársaink munkanapokon 07:30 és 20:00 óra között várják hívását és készséggel adnak felvilágosítást.

Internetbankban

Az OTPdirekt internetes szolgáltatás a bankszámla műveletek széles választékát kínálja.

OTPdirekt Electra Terminálon

Minden speciális igényt kielégítő OTPdirekt Electra Terminál igénybevételét ajánljuk.

Hirdetmények és üzletszabályzatok

A megelőzően hatályos hirdetményeket és üzletszabályzatokat, valamint az OTP Bank Általános Üzletszabályzatát a linkekre kattintva tekintheti meg.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.