Bankunk fejlődését a lendületesség jellemzi, ami a sport világában is nélkülözhetetlen érték az eredményességhez. Számos sikeres sportegyesületet, rangos hazai és nemzetközi sporteseményt, tömegsport rendezvényt és olyan népszerű sportágat támogatunk, melyhez fizikai és szellemi kitartás, magas fokú koncentráció és precíz csapatmunka szükséges.


Együttműködéseink

Vasas Futball Club

Az OTP Bank a Vasas Futball Club kiemelt támogatója.

A Vasas Sport Club labdarúgó-szakosztálya a Vas- és Fémmunkások Sport Clubja és ezen belül a profi labdarúgó klub 1911-ben alakult. A Vasas története során hat alkalommal nyert magyar bajnoki címet, négy alkalommal pedig kupagyőztes volt, a magyar labdarúgó csapatok élvonalbeli mérkőzései alapján számított eredményességi listán az 5. helyet tudhatja magáénak. A klub dicsőséglistája számos alkalommal adott okot ünneplésre mind egyéni, mind csapatszinten.

Részletek

OTP Bank Bozsik-program

Az OTP Bank Bozsik-program alapvető fontosságú ahhoz, hogy hazánkban ismét európai színvonalú és elismertségű utánpótlás-nevelési rendszer alakulhasson ki. 2011 júniusában a Magyar Labdarúgó Szövetség, valamint az OTP Bank a program újraindításáról döntöttek.

A Bozsik-program fő célkitűzései a tömegesítés, a tehetségkutatás és a tehetségek fejlesztése. Ennek elérése érdekében a szövetség egységes, átlátható rendszert hozott létre, amely naprakész, hiteles és ellenőrizhető formában regisztrálja a programban résztvevő labdarúgókat. A verseny és képzési rendszer kialakítása megfelel az UEFA és a FIFA szakmai követelményeinek.

A program révén a tudatosan tervezett és széles körben menedzselt utánpótlás-neveléssel a mainál sokkal több tehetséges fiatal focista kerülhet a pályákra, és ez belátható időn belül érezhető javulást jelenthet a hazai labdarúgás színvonalában.

Részletek

OTP Bank Liga

A magyar labdarúgó-bajnokság élvonalbeli versenyét 1901 óta rendezik meg. Hagyományos neve: NB I. A nemzetközi bajnokság számos névváltoztatáson ment keresztül. 2011 óta az első osztályú bajnokság névadó szponzora az OTP Bank, hivatalos neve pedig OTP Bank Liga lett.

Bankunk örömmel vállalta a bajnokság támogatását, büszkék vagyunk arra, hogy névadó szponzorként mi is hozzájárulhatunk, hogy a hazai élvonalbeli csapatok összemérhessék a tudásukat.

Részletek

OTP Bank - Pick Szeged férfi kézilabdacsapat

A kézilabda Magyarország egyik legnépszerűbb sportága, köszönhetően a Pick Szeged játékosainak és más kiváló sportolóknak, egyesületeiknek és persze a lelkes szurkolóknak.

Az OTP Bank évek óta büszkén támogatja a magyar sikereket, közte a Pick Szeged kézilabdacsapatát, akik helytállnak a magyar és nemzetközi megmérettetéseken olyannyira, hogy közülük többen oszlopos tagjai a hazai válogatottnak is.

A hazai kézilabda érdeke, hogy Magyarországon minél több nemzetközi szintű központ alakuljon ki, mely kihat a bajnokság színvonalára, és a válogatott is profitál belőle. Szeged egy ilyen fellegvár, és fontos, hogy az is maradjon, ezért Bankunk örömmel áll a Pick Szeged kézilabda klub mellé, hogy még több tehetséges sportolót neveljen ki.

Részletek

Győri Audi ETO női kézilabdacsapat

A Győri ETO az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar női klubcsapata, mind a hazai bajnokságot, mind a nemzetközi szereplést tekintve.

A klub az elmúlt években mindig a női bajnokság dobogóján végzett. Bankunk évek óta fő támogatóként járul hozzá a csapat sikereihez.

Részletek

Nemzetközi Judo Szövetség

Az OTP Bank 2004-ben került kapcsolatba a judosporttal – azaz a cselgánccsal – és a Nemzetközi Judo Szövetséggel a bukaresti felnőtt Európa Bajnokság főszponzoraként, mely együttműködés eredményességén felbuzdulva a pénzintézet azóta minden évben további versenyek támogatásába kapcsolódott be.

Bankunk különösen fontosnak tartja a fiatalok egészséges életre, a sport szeretetére való nevelését. Ezzel összhangban támogatjuk a szövetség által a junior korosztály számára szervezett judo versenyek megvalósítását, amelyeken a legeredményesebb magyar versenyzőket bankunk pénznyereményben részesíti.

Részletek

Fenntarthatósági tevékenységünk fókuszai

Pénzügyi kultúra

Az OTP Csoport elkötelezett az emberek pénzügyi ismereteinek mélyítése iránt, és hisz abban, hogy a felelős pénzügyi döntések nemcsak egyéni, hanem társadalmi szinten is hozzájárulnak a jóléthez.

Tovább

Közösségi szerepvállalás

Az OTP Csoport elkötelezett a hátrányos helyzetű csoportok és a közösség számára fejlődést jelentő ügyek támogatása iránt, és hisz abban, hogy a gazdasági szereplőknek erejükhöz mérten felelősséget kell vállalni a társadalmi igazságosság előmozdítása érdekében.

Tovább

Zöld bank

Az OTP Csoport elkötelezett a természeti környezet megóvása és a szennyezés csökkentése iránt, és hisz abban, hogy felelős működésével és kézzelfogható tettekkel erejéhez mérten hozzájárul a környezeti szempontból is fenntarthatóbb gazdasághoz.

Tovább

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.