Fontosnak tartjuk, hogy gazdasági erőnkhöz mérten hozzájáruljunk a közösség fejlődéséhez.

Támogatásaink értékvezéreltek, és általuk törekszünk érintettjeink bevonására, mozgósítására. Magyarország egyik legnagyobb, milliárdos nagyságrendű adományozójaként, a pénzbeli támogatás mellett így egyre több olyan projektet indítunk, amelyet a bank kezdeményezésére, civil vagy szakmai partner bevonásával, és az érintettekkel folytatott párbeszéd eredményeképpen valósul meg és fejlődik. Fontosnak tartjuk, hogy a pénzügyi szolgáltatások a sérülékeny és hátrányos helyzetű társadalmi csoportok számára elérhetőek legyenek.


Kiemelt céljaink

  • Esélyegyenlőség megteremtése

  • Kultúra támogatása

  • Sport támogatása

Esélyegyenlőség megteremtése

Piacvezető vállalatként kötelességünknek tartjuk azon társadalmi csoportok segítését, amelyeknek a sikerek eléréséhez valamilyen hátrányt kell leküzdeniük, vagy az ehhez vezető útnak még az elején tartanak.

Részletek


Akadálymentesítés

Alapelvünk, hogy a fogyatékossággal élő emberek a többi ügyféllel azonos minőségű, de speciális igényeikhez igazodó szolgáltatásban részesüljenek. Kiemelt célunk, hogy minél kényelmesebb, egyszerűbb és mindemellett teljes körű hozzáférést biztosítsunk banki szolgáltatásainkhoz mozgáskorlátozott, siket és nagyothalló, valamint vak és gyengénlátó ügyfeleink számára.

Részletek


Szociális segítségnyújtás

Természetesnek tartjuk, hogy hozzájáruljunk a helyi közösségek fejlődéséhez, előrelépéséhez. Elsősorban olyan kezdeményezéseket támogatunk, amelyek a hátrányos helyzetű, beteg gyermekek gyógyulását, a segítséggel élők elfogadását és a fiatalok oktatását tűzték ki célul.


Együttműködéseink

Kultúra támogatása

Bankunk hosszú évek óta a művészet és a kultúra fejlődésének elkötelezett támogatója. Egyaránt fontosnak tartjuk a hagyományőrzést és a jövőbe mutató kortárs kezdeményezések felkarolását.

Különösen fontosnak tartjuk az olyan események, közösségi kezdeményezések, kulturális programok támogatását, melyek hozzájárulnak az emberi kapcsolatok elmélyítéséhez, illetve találkozási pontot jelentenek, közösségteremtő erejük miatt fontosak – legyen szó akár könnyűzenei fesztiválról, gasztronómiai eseményről vagy művészeti kiállításról.

Részletek


Együttműködéseink

Sport támogatása

Bankunk fejlődését a lendületesség jellemzi, ami a sport világában is nélkülözhetetlen érték az eredményességhez.

Számos sikeres sportegyesületet, rangos hazai és nemzetközi sporteseményt, tömegsport rendezvényt és olyan népszerű sportágat támogatunk, melyhez fizikai és szellemi kitartás, magas fokú koncentráció és precíz csapatmunka szükséges.

Részletek


Együttműködéseink

Adományozási program

Bankunk elkötelezett a társadalmi szerepvállalás iránt, felelős vállalatként fontos számunkra, hogy saját jótékonysági programjaink mellett civil szervezetek és kisebb közösségek kezdeményezéseit is támogassuk.

Adományozási programunkkal ügyfeleink is támogathatják a rászorulókat segítő kezdeményezéseket, akár pár száz forinttal is, mindezt egyszerűen, kényelmesen, a mindennapi pénzügyeik intézése közben.

Részletek

Önkéntesség

Önkéntességi kezdeményezéseink középpontjában a segítségnyújtás, az értékteremtés és a közösségépítés áll.

Az önkéntes tevékenységeken keresztül nemcsak a támogatott szervezetekkel és a helyi közösségekkel építünk ki szorosabb kapcsolatot, hanem az is a célunk, hogy ezen keresztül erősítsük a kapcsolatot munkatársaink között, valamint a résztvevők átélhessék az önkéntes munka nyújtotta örömöt. Fontosnak tartjuk, hogy országszerte közvetlenül, helyben reagáljunk az adott igényekre, és a helyi közösségek bevonásával valódi értéket teremtsünk.

Részletek

Fenntarthatósági tevékenységünk további fókuszai

Pénzügyi kultúra

Tovább

Zöld bank

Tovább

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.