webKÁRTYA

A webKÁRTYA egy MasterCard típusú virtuális kártya, amely adatai nem kerülnek plasztikon legyártásra és kizárólag internetes vásárlásra alkalmas a MasterCard logóval jelzett elfogadóhelyeken.

Mire használja?

 • WebKÁRTYÁjával kényelmesen, biztonságosan és díjmentesen vásárolhat interneten keresztül a MasterCard logóval jelzett elfogadóhelyeken.
 • A webKÁRTYA virtuális kártya, adatai nem kerülnek plasztikon legyártásra, ezáltal teljesen kizárt annak lehetősége, hogy kártyája illetéktelen személyek kezébe kerüljön.
 • A webKÁRTYA adatai kizárólag a kártyabirtokos OTPdirekt internetes szolgáltatás Bankszámla/ Betéti kártyák, hitelkártyák/ webKÁRTYA adatok menüpontjában kérdezhetőek le Mobil Aláírás keretén belül megküldött jóváhagyó kód megadásával.
 • A webKÁRTYA csak elkülönített webKÁRTYA számlához kapcsolódhat, ezáltal a kártyával csak a webKÁRTYA számlán rendelkezésre álló összeg erejéig tud interneten vásárolni, így növelve az interneten történő vásárlás biztonságát. Ön dönti el, hogy a webKÁRTYA számláján mekkora összeg álljon rendelkezésre:az OTPdirekt szolgáltatás használatával díjmentesen tud a folyószámlájáról átvezetni, majd az internetes vásárlást követően a webKÁRTYA számláján lévő maradvány összeget díjmentesen tudja visszavezetni folyószámlájára.
 • WebKÁRTYA számla a Prémium Plusz számlacsomaghoz, a Prémium számlacsomaghoz, az Elektronikus számlacsomaghoz, a Net számlacsomaghoz, Jump számlacsomaghoz, Smart számlacsomaghoz, a Bázis számlához, valamint a 2016.12.12-e után nyitott Junior számlákhoz tartozhat, utóbbi esetben kizárólag akkor, ha a Számlatulajdonos betöltötte 14. életévét.
 • Prémium számlacsomaghoz, Elektronikus számlacsomaghoz és Net számlacsomaghoz a webKÁRTYA számla kötelező elemként kapcsolódik, míg Prémium Plusz számlacsomag, Jump számlacsomag Smart számlacsomag, Bázis Számla és Junior számla esetében a webKÁRTYA számla opcionálisan igényelhető.
 • Amennyiben webKÁRTYÁ-t szeretne igényelni és Ön nem az előző két pontban felsorolt számlacsomagok valamelyikével rendelkezik, akkor bankfiókban kezdeményezheti szerződésének módosítását Bázis számlára vagy Smart számlacsomagra, valamint ezzel egyidőben a webKÁRTYA számla megnyitását és a kapcsolódó webKÁRTYA megrendelését.
 • Amennyiben Ön Prémium Plusz -, Jump -, Smart számlacsomaggal, Bázis számlával, vagy 2016.12.12-e után igényelt Junior számlával rendelkezik, azonban számlájához nem kapcsolódik webKÁRTYA számla, akkor a bankfiókban jelezheti a webKÁRTYA alszámla megnyitásának és hozzá kapcsolódó webKÁRTYA rendelésének igényét.

Tippek a biztonságos kártyahasználathoz

Az OTP Bank a pénzügyek intézése során a legmagasabb szintű biztonságot
nyújtja ügyfeleinek. Bankunk minden tőle telhetőt megtesz ügyfelei értékeinek
védelmében, de az Ön közreműködésére is szükség van.

Az alábbiakban szeretnénk néhány tanáccsal szolgálni, hogy miként tudja bankkártyáját biztonsággal használni.

Elveszítette, ellopták?

A mobiltelefon elvesztése, ellopása esetén a kártya mielőbbi letiltása érdekében hívja az OTP HelpDesk munkatársait (+36 1/20/30/70) 3 666 000 számon.
Amennyiben a kártyával együtt okmányait is elveszítette, a mielőbbi pótlás érdekében

 • az Okmányiroda honlapján időpontot foglalhat az Önnek legmegfelelőbb irodába.
 • Külföldi állampolgárként a Külügyminisztérium honlapján juthat bővebb információkhoz.

Ha egy, a számláján már lekönyvelt, bankkártyával végzett tranzakciót nem tart jogosnak, úgy panaszát
bankunknak a bankfiókok vagy az OTPdirekt ügyintézőinél, vagy a honlapunkon elhelyezett
Kártya reklamációs adatlap kitöltésével is jelezheti.


Aktuális hirdetmények és üzletszabályzatok

A megelőzően hatályos hirdetményeket és üzletszabályzatokat a linkekre kattintva tekintheti meg.

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.