Elnöki köszöntő

dr. Csányi Sándor

Az OTP Bank elnök-vezérigazgatójának köszöntője.

Tovább

 • Számunkra a fenntarthatóság

  Az OTP Banknál akadályok helyett lehetőségekben, személyre szabott, kényelmes megoldásokban gondolkodunk, melyek egyszerűen és biztonságosan, korlátok nélkül, bárhonnan elérhetők.

  Mindenki Karácsonya

  Az OTP Bank idén is főtámogatója volt az NGYSZ „Mindenki Karácsonya” elnevezésű eseményének.

 • Karácsonyi jótékonysági akció

  Jótékonysági akciónkkal 70 család - baranyai, nyírségi és jászsági családok - Karácsonyát tudtuk szebbé tenni 170 zsáknyi ajándékkal.

  Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Verseny és Lovasterápiás Verseny

  2016. szeptember 23-25. között, immáron tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas és Lovasterápiás Versenyt Fóton. A rendezvény fő támogatója idén is az OTP Bank volt.

 • OTP Bank Bozsik-program

  Az OTP Bank Bozsik-program 2010-ben indult. Közel 90 000 gyerek vesz részt rajta.

  Városligeti Gyermeknap

  A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Budapest Főváros Önkormányzatával közösen 1990 óta minden évben megrendezi kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényét a Városligetben.
  A május 28-29-i rendezvény főszponzora idén is az OTP Bank volt.

 • KézenFogva Alapítvány Élménynap

  Ép és sérült gyerekek bevonásával élménynapot és óriás, élő flipperjátékot szervezett a KézenFogva Alapítvány május 12-én a Margitszigeten.

  Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár

  35. alkalommal rendezték meg a legjelentősebb hazai folklórfesztivált a Sportarénában. Idén is a Táncháztalálkozón adtuk át az OTP Bank Táncház Díjat, melyet a Tázló zenekar vehetett át.

 • Felelősségvállalásról

  Az OTP Bank vállalati felelősségvállalásának területei képekben: pénzügyi kultúra fejlesztése, segítségnyújtás, csapatszellem és értékteremtés.

következő