OTP Etap betét

Élvezze egyszerre a hosszú távú lekötés kínálta magas kamatot és a rövid lejáratú betétlekötés nyújtotta szabadságot cége/önkormányzata likviditásának megőrzéséhez!

Az OTP Bank széles kereskedelmi banki termékkínálatában új forint betétlekötési forma jelent meg, mely elérhető valamennyi közép- és nagyvállalat, önkormányzat és közszolgálati szervezet számára. Az új konstrukció keretein belül 90, 120 és 180 napos futamidőre köthetik le szabad pénzeszközeiket 15, 20 és 30 napos részidőkkel.

Minimum 10.000.000 forint betétlekötés esetén a kamat mértéke oly módon kerül meghatározásra, hogy az a teljes futamidő tekintetében az utolsó részidő kitöltése esetén a mindenkori hirdetményi kamatokat meghaladó érték legyen. Amennyiben a hosszabb időtáv alatt a betét feltörése mégis szükségessé válna, a kitöltött részidőknél meghatározott hozamot az ügyfelek részére az OTP Bank megtéríti.

A szolgáltatás elérhető az OTPdirekt telefonos szolgáltatáson keresztül, valamint a vállalati számlavezetéssel foglalkozó bankfiókokban.

Éljen az OTP Bank hosszú távú, a csökkenő kamatkörnyezetben is fix magas hozamot nyújtó új betétlekötési formájával, mellyel vállalata/önkormányzata likviditása fenntartható anélkül, hogy önnek folyamatosan figyelemmel kellene kísérnie megtakarításai lejáratát!

A tájékoztatás nem teljeskörű, ezért – amennyiben felkeltettük érdeklődését – információért forduljon a Kereskedelmi Banki Centrumainkban dolgozó munkatársainkhoz!

Amire szüksége lehet

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.