Nehéz helyzetben is számíthat ránk!

Felelős hitelintézetként minden biztonsági intézkedést megteszünk ügyfeleink és kollégáink védelme érdekében és hogy fékezzük a járvány terjedését. Mi támogatjuk abban is, hogy egy mobiltelefon vagy számítógép segítségével bárhonnan gördülékenyen intézhesse vállalkozása pénzügyeinek jelentős részét. Ehhez használhatja az OTPdirekt internetbanki és SmartBank mobilalkalmazási felületeinket, valamint az Electra Terminált is. Sőt, a számlázáshoz hasonló adminisztratív teendőket is intézheti online, az eBIZ by OTP Business szolgáltatáson keresztül.

Biztonságos bankolás az irodából, vagy akár otthonról

Utalás, ami nem várhat?

Az internetbankon vagy az Electra Terminálon, illetve akár SmartBank mobilalkalmazáson keresztül is bármikor kezdeményezhető utalás, amennyiben rendelkezik OTPdirekt szerződéssel. Ha 10 millió forint alatti összegről van szó, akkor az azonnali fizetési szolgáltatással pár másodperc alatt ott lehet a kedvezményezett számláján a nap 24 órájában, a hét minden napján (kivéve kötegelt utalások).


Ellenőrizné cége számláinak egyenlegét?

Számlaegyenlegét bármikor megtekintheti az internetbankon vagy az Electra Terminálon, illetve a SmartBank mobilalkalmazáson keresztül. Utóbbi használatához érdemes beállítania a gyorsegyenleg funkciót a Beállítások menüben, hogy akár belépés nélkül is megnézhesse céges számlaegyenlegét a mobiltelefonjáról.

Tudjon meg többet a SmartBank funkcióiról! (A SmartBankot az internetbankot már használó ügyfeleink vehetik igénybe.)

Ha a postai kézbesítés helyett havi bankszámlakivonatát is inkább elektronikus formában ellenőrizné, igényelje a Hitelesített elektronikus bankszámlakivonatot, így nem kell várnia a több napos postai kézbesítésre, a kivonatokhoz már a kibocsátás másnapján hozzájuthat az Electra Terminálon keresztül.


Munkabéreket utalna vagy csoportos beszedéseket indítana?

Electra Terminálon keresztül erre is lehetősége van, ha rendelkezik a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződéssel. A csoportos fizetésekre (csoportos átutalás/csoportos beszedés) kötött megállapodások esetén az alábbi funkciókkal támogatjuk vállalkozását:

  • a benyújtott adatfájlok/csomagok átvételének visszaigazolása
  • a teljesítésről szóló tájékoztatások (DETSA) letöltése
  • elvégzett műveletek naplószerű megtekintése

Megnézem a részleteket


Új vállalkozói számlát nyitna?

Kezdeményezheti a számlanyitást online a www.otpbusiness.hu oldalon (kivéve Gold és Komfort számlacsomagok), így a személyes ügyintézés során Önnek már csak aktiválnia kell számlacsomagját, ezzel csökkentve a fiókban töltött ügyintézési időt.

Megnézem a részleteket

Elektronikus számlázás

Online intézné számlázási feladatait is?

Az eBIZ by OTP Business használatával könnyedén lehet elektronikus számlákat kiállítani, elküldeni, valamint az eBIZ számlafiókjába befogadni. Az alkalmazásban tárolt adatok a könyvelők számára is könnyen átadhatók. Sőt, a számlázási feladatok mellett az eBIZ számos más hasznos funkcióval is rendelkezik:

  • Eleget tesz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adatszolgáltatási kötelezettségnek is, tehát az adatszolgáltatásra kötelezett számlák adatait automatikusan továbbítja a NAV-nak.
  • OTP-s bankszámla esetén ügyfeleink belföldi forint átutalásokat indíthatnak, akár több tételt is egyetlen aláírással, illetve megtekinthetik a vállalkozásuk bankszámla kivonatát és tranzakció történetét.
  • A vevői számlák és a bankszámlára érkező átutalások automatikusan összepárosításra kerülhetnek (automatikus összepontozás), így a számlák fizetettségi státusza könnyen áttekinthető.

Megnézem a részleteket

Készpénzmentes fizetés az üzletében

Csökkentené cége készpénzhasználatát?

Igényeljen érintéssel is működő kártya terminált, amelyen a bank- és hitelkártyák mellett cafeteria- és SZÉP kártyák széles körével is fizethetnek vásárlói, és természetesen alkalmas a mobilfizetés elfogadására is.

Megnézem a részleteket

További lehetőségekről és termékeinkről az OTP Bank vállalkozások számára kialakított oldalán tájékozódhat, a kifejezetten mezőgazdasági és élelmiszeripari társaságoknak szóló információkat pedig az OTP Agrár honlapon találja.

További fontos információk
 

Részletek a hitelezést érintő rendelkezésekről

Ha vállalkozása is rendelkezik hitellel, olvassa át a fizetési moratóriummal kapcsolatos legfrissebb információkat az oldalunkon.

Részletek


Többet szeretne tudni a koronavírussal kapcsolatos intézkedéseinkről?

Felelős szolgáltatóként mindent megteszünk ügyfeleink zavartalan és folyamatos kiszolgálásáért. Bankfiókjaink többsége a megszokott módon nyitva tart, digitális csatornáinkon keresztül pedig zavartalanul intézheti vállalkozása pénzügyeit. A következő oldalon többet is megtudhat a vírussal kapcsolatos intézkedésekről.

RészletekKérdése van?

Hívjon bennünket a +36 1 3666 666-os telefonszámon, vagy írjon az informacio@otpbank.hu e-mail címre!