Western Union pénzátutalás

Külföldön tartózkodó hozzátartozójának, barátjának kíván gyorsan pénzt küldeni?
Vagy otthon maradt családtagjait szeretné segíteni? A Western Union pénzátutalási
szolgáltatással feladott pénz perceken belül felvehető a világ bármely, Western Union
szolgáltató kifizetőhelyén, a szolgáltató fiók nyitva tartásától függően.

Ki és hogyan veheti igénybe?

A szolgáltatást kizárólag 18. életévét betöltött, személyazonosító okmánnyal rendelkező természetes személy veheti igénybe.

Pénzátutalási és felvételi tranzakció csak személyesen végezhető. A feladást követően a pénz perceken belül felvehető a világ bármely pontján működő Western Union szolgáltató kifizetőhelyén a szolgáltató fiók nyitva tartásától függően.

Sem a pénz feladásához, sem annak kifizetéséhez nem kell a küldőnek vagy a kedvezményezettnek bankszámlával, bankkártyával rendelkeznie.

Az egy napon bonyolított átutalások összege legfeljebb 2.000.000 forint vagy bizonyos esetekben 7.000 USD* összeg lehet.

Hogyan működik a pénzfeladás?

Ha Ön külföldre vagy belföldre kíván pénzt feladni, a forintban (HUF), illetve bizonyos esetekben amerikai dollárban (USD*) történő átutalást az OTP Bank kijelölt fiókjaiban kezdeményezheti.

Az átutalásról elsősorban Önnek kell a kedvezményezettet értesítenie, de egyes országokban - külön díj felszámítása mellett - a címzett telefonon való értesítése igényelhető.

Az átutalás feltételeiről az OTP Bank kijelölt fiókjaiban, az OTPdirekt telefonos szolgáltatás ügyintézőinél, valamint a Western Union honlapján és központi ügyfélszolgálatánál (06-1-235-8484) tájékozódhat.

Hogyan működik a pénzfelvétel?

Ha Ön külföldről Magyarországra, vagy Magyarországon belül kíván pénzt küldeni, a kedvezményezett a pénzt az OTP Bank kijelölt fiókjaiban az Ön rendelkezésének megfelelően USD*-ben vagy forintban, egy összegben veheti fel. A pénz felvételéért külön díj nem kerül felszámításra.

Western Union

* USD pénzfeladás és pénzfelvétel - kizárólag Kína és Vietnám országokba irányuló és az Egyesült Államokból érkező utalások esetén lehetséges.

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.