Western Union pénzátutalás

Külföldön tartózkodó hozzátartozójának, barátjának kíván gyorsan pénzt küldeni? Vagy otthon maradt családtagjait szeretné segíteni? A Western Union pénzátutalási szolgáltatással feladott pénz perceken belül felvehető a világ bármely, Western Union szolgáltató kifizetőhelyén, a szolgáltató fiók nyitva tartásától függően.

Ki és hogyan veheti igénybe?

A szolgáltatást kizárólag 18. életévét betöltött, személyazonosító okmánnyal rendelkező természetes személy veheti igénybe.

Pénzátutalási és felvételi tranzakció csak személyesen végezhető. A feladást követően a pénz perceken belül felvehető a világ bármely pontján működő Western Union szolgáltató kifizetőhelyén a szolgáltató fiók nyitva tartásától függően.

Sem a pénz feladásához, sem annak kifizetéséhez nem kell a küldőnek vagy a kedvezményezettnek bankszámlával, bankkártyával rendelkeznie.

Az egy napon bonyolított átutalások összege legfeljebb 7.000 USD vagy ennek megfelelő forint összeg lehet.

Hogyan működik a pénzfeladás?

Ha Ön külföldre vagy belföldre kíván pénzt feladni, amerikai dollárban (USD) vagy forintban (HUF) történő átutalást az OTP Bank kijelölt fiókjaiban kezdeményezheti.

Az átutalásról elsősorban Önnek kell a kedvezményezettet értesítenie, de egyes országokban - külön díj felszámítása mellett - címzett telefonon való értesítése igényelhető.

Az átutalás feltételeiről az OTP Bank kijelölt fiókjaiban, az OTPdirekt telefonos szolgáltatás ügyintézőinél, valamint a Western Union honlapján (www.intercash.hu) és központi ügyfélszolgálatánál (06-1-235-8484) tájékozódhat.

Hogyan működik a pénzfelvétel?

Ha Ön külföldről Magyarországra, vagy Magyarországon belül kíván pénzt küldeni, a kedvezményezett a pénzt az OTP Bank kijelölt fiókjaiban az Ön rendelkezésének megfelelően USD-ben vagy forintban, egy összegben veheti fel. A pénz felvételéért külön díj nem kerül felszámításra.