Konzervatív befektetési megoldások

A konzervatív befektetési stratégia fókuszában az ügyfelek pénzeszközei értékállóságának megőrzése szerepel. Amennyiben mérsékelt kockázatvállalás mellett szeretne maximális mértékű tőkenövekményt elérni, úgy az OTP Bank  biztos  hátterének  köszönhetően  az  OTP  Treasury  üzletkötői  a

világ számos devizanemében versenyképes kondíciókkal állnak az ügyfelek rendelkezésére a hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok széles választékától kezdve az egyedi betéti termékekig.

Egyedi befektetési konstrukciók - Látra szólónál magasabb kamat

Azon ügyfeleink számára, akik kedvező kamatozás mellett szeretnék befektetni szabad
pénzeszközeiket, az OTP Treasury üzletkötői számos devizanemben kínálnak kedvező
fix, illetve változó kamatozású egyedi betéti megoldásokat, a befektetők igényeihez igazodó futamidővel.

Kétdevizás strukturált befektetés

Amennyiben Ön az innovatív megoldások kedvelője, úgy a befektetési elemet és opciót egyaránt tartalmazó egyedi strukturált ügyletek jelenthetik az Ön számára a legmegfelelőbb befektetési alternatívát.
Az OTP Treasury e prémium kategóriás termékeivel Ön profitálhat a piac jövőbeli alakulásáról alkotott határozott elképzeléséből, és kedvező piaci környezetben egy azonos névértékű betéti ügyletnél magasabb hozamot érhet el.

 
 • Biztonság
 • Egyedi feltételek
 • Prémium kategória

Terméktájékoztató:


Rövid lejáratú állampapírok - Kiszámítható jövedelem

A Diszkont Kincstárjegy dematerizált, nem kamatozó értékpapír, amely az
elsődleges forgalmazókon keresztül (mint például az OTP) kerül forgalomba.

Jellemzően két lejáratra tudnak ügyfeleink értékpapírt vásárolni, 3 hónapra (minden kedden) és 12 hónapra (minden második héten, csütörtökön). A Diszkont Kincstárjegy kamatot a futamidő alatt nem fizet, a névértéknél (100%) alacsonyabb, úgynevezett diszkont árfolyamon kerül forgalomba. Lejáratkor a vevő a névértéket kapja vissza. Az értékpapír hozamát a névérték és a vételár különbsége teszi ki az adott lejáratra vonatkozóan.

Az OTP Treasury nemzetközi kapcsolatai révén a világ számos rövid lejáratú hitelviszonyt megtestesítő értékpapírját teszi elérhetővé ügyfelei számára, elsődleges forgalmazóként pedig egyedülállóan kedvező árjegyzést biztosít a hazai diszkontkincstárjegyek értékesítése folyamán. Az OTP Treasury napi vételi és eladási árfolyamot jegyez az értékpapírok sorozataira, így a papírokat a futamidő alatt az OTP Treasury-nél bármikor el lehet adni illetve meg lehet vásárolni. Ezen kedvező likviditási tulajdonsága miatt a bankbetéteknél sokszor kedvezőbb befektetésnek bizonyul, különösen a mostani kedvezőtlen HUF kamatkörnyezetben.

 

Ha az Ön célja, hogy szabad pénzeszköze lépést tartson az inflációval, úgy a diszkont kincstárjegy jelentheti az Ön számára az egyik hatékony megoldást.

 • Stabilitás
 • Tervezhetőség
 • Értékállóság

Terméktájékoztató:


Kötvény - Kiszámítható jövedelem

E hagyományos hitelviszonyt megtestesítő értékpapír vásárlása előre rögzített
pénzáramot biztosíthat az Ön számára a kötvény lejárati napjáig (a futamidő végéig történő megtartásakor).

Hazai és külföldi állami, önkormányzati, illetve vállalati értékpapírokkal kapcsolatos befektetési döntéseihez gyors és megbízható segítséget kaphat az elemzési központunk által készített rendszeres makrogazdasági elemzéseinkből.

Ha az Ön célja megtakarításai értékének megőrzése, vagy kockázatos eszközökből álló portfoliójának diverzifikálása, úgy a hagyományos kötvény befektetés jelenti az Ön számára a hatékony megoldást. Amennyiben egzotikus átváltható, vagy strukturált kötvényekre lenne szüksége, az OTP Treasury változatos kínálatában minden ügyfelünk megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő konstrukciót.

 
 • Stabilitás
 • Tervezhetőség
 • Kockázatmegosztás

Terméktájékoztató:


Üzletszabályzat és hirdetmények

Egyéb tájékoztatók

PRIIPs

A megelőzően hatályos, illetve később hatályba lépő hirdetményeket és üzletszabályzatokat a linkekre kattintva tekintheti meg.

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.