OTP Treasury: az Érték Nyerő

OTP Treasury: az Érték NyerőAz OTP Bank Treasury üzletága kilenc országban, kiemelkedő és modern színvonalon szolgálja ki ügyfelei pénzügyi igényeit. A közép-kelet-európai régió jelentős pénzügyi szolgáltatója, mely stabil likviditási helyzetének köszönhetően biztosítja, hogy a folyamatosan változó piaci környezetben is ügyfelei hosszú távú, megbízható partnere lehessen.

Az OTP Treasury szakemberei kiterjedt nemzetközi kapcsolataik révén, számos piacon tevékenykedve, széleskörű információk birtokában garantálják, hogy ügyfeleik mindenkor piac konform, gyors és precíz kiszolgálásban részesüljenek a pénz- és tőkepiaci ügyletek lebonyolításában – erre vonatkozó igény esetén befektetési tanácsadási szolgáltatás keretében – a tervezési-előkészítési szakasztól az ügylet megkötéséig.

Célunk, hogy mind magánszemély, mind vállalati ügyfeleink és intézményi befektetőink érezzék, nálunk a komoly banki szaktudás maximális rugalmassággal és ügyfélközpontúsággal párosul.

 

Ezért az OTP Treasury tapasztalt üzletkötői személyre szabott termékekkel, ugyanakkor transzparens és versenyképes árazással segítik ügyfeleiket a számukra optimális megoldás megtalálásában.

  • Ügyfeleink bátran támaszkodhatnak ránk a számukra hatékony kockázatkezelési stratégia kialakításában, széleskörű termékpalettánkon partnereink kockázatok széles körére kiválaszthatják az üzleti céljaikhoz illeszkedő konstrukciót.
  • Az OTP Treasury-n keresztül ügyfeleink elérhetik a világ számos tőke- és pénzpiacát. Üzletkötőink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére a számukra legmegfelelőbb innovatív befektetési alternatíva megtalálásában, akár tőzsdei, akár tőzsdén kívüli ügyletet szeretnének kötni.

 
Ahhoz, hogy célirányosan, az Ön igényeinek megfelelő információkkal tudjuk ellátni,
kérjük segítsen Treasury termékekkel kapcsolatos elképzelései feltérképezésében. Ön:
 

Magánszemélyként

Vállalati ügyfélként

Intézményi befektetőként

érdeklődik az OTP Treasury szolgáltatásai iránt?


Azonnal üzletet szeretne kötni?

Használja az OTP Tradert!


Tanácsadásra van szüksége?

Hívja az OTP Treasury munkatársait!


Üzletszabályzat és hirdetmények

Egyéb tájékoztatók

PRIIPs

A megelőzően hatályos, illetve később hatályba lépő hirdetményeket és üzletszabályzatokat a linkekre kattintva tekintheti meg.

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.

OTP Treasury

A treasury minden bank kulcsfontosságú területe, amely elsősorban a bank számára végez pénz- és tőkepiaci tranzakciókat a bankközi piacon, azonban azon ügyfelek számára, akik a bankközi piacnak megfelelő volumenű ügyletet szeretnének kötni, az OTP Treasury lehetőséget teremt a közvetlen piaci árfolyamokból adódó előnyök kihasználására.

Az OTP Treasury 3 területből áll:

- A kereskedők bankközi piaci tranzakciók végrehajtásával biztosítják a bank biztonságos   működéséhez elengedhetetlen stabil pénzügyi hátteret (likviditást).

- A termékfejlesztők egyedi igényekre szabott, komplex és innovatív termékek   megalkotásán, valamint folyamatos fejlesztésén dolgoznak.

- Az értékesítésben résztvevő üzletkötők az igények felmérésétől az üzletkötés   lebonyolításáig segítik a bank ügyfeleit a számukra optimális kockázatkezelési,   valamint befektetési stratégia kialakításában.

Az Ön/Önök vállalata milyen típusú Treasury tevékenység iránt érdeklődik?

Piaci kockázatkezelési megoldások

Befektetések

Intézményeknek

Amennyiben Ön intézményi szereplőként érdeklődik az OTP Bank Treasury
szolgáltatásai iránt, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeken!
Tel: 06 1 288 7540, 06 1 288 7550, 06 1 288 7570
DealingCode: OTPH