Fix futamidő

2 év

Fix kamatozás

Legkisebb befektethető összeg

10 000 Ft

Miért előnyös?

 • Fix kamatozás a teljes futamidő alatt.
 • Magasabb hozamot kínál a normál bankbetéteknél.
 • Kiszámítható befektetés.

Kinek ajánljuk?

Önnek akkor érdemes OTP 2 éves Kötvényt vásárolnia, ha

 • a jelenlegi betéti kamatoknál magasabb, fix hozamot szeretne elérni,
 • közepes kockázatú, kiszámítható befektetést keres,
 • két évre szeretne befektetni.

Ki vásárolhatja meg?

Ön akkor vásárolhat OTP Kötvényt, ha rendelkezik a bankunknál vezetett

Kérjük, befektetési döntése meghozatala előtt tekintse meg az alábbi Tájékoztatót:

Tájékoztató – MREL képes kötvényekről

Hogyan működik?

 1. Vásárlás

  OTP 2 éves Kötvényt bármikor vásárolhat bármelyik befektetési szolgáltatást végző bankfiókunkban vagy az OTPdirekt telefonos szolgáltatáson keresztül, ha Ön már rendelkezik a bankunknál vezetett megfelelő értékpapírszámlával.

  Ha Önnek még nincs a kötvényvásárláshoz szükséges Összevont Értékpapírszámlája vagy Tartós Tartós Befektetési Összevont Értékpapírszámlája vagy Nyugdíj-előtakarékossági Összevont Értékpapírszámlája, akkor bármelyik bankfiókunkban nyithat ilyen számlát, akár a kötvény megvásárlásával egy időben.

 2. Hozzáférés a hozamhoz

  A kamatot évente, a kamatadó levonását követően írjuk jóvá a fizetési számláján, a tőkefizetés pedig a futamidő végén, egy összegben történik. A likviditás elősegítése érdekében a kötvények bevezetésre kerülnek a Budapesti Értéktőzsdére, azonban a Bank nem jegyez tőzsdei vételi árat a kötvényekre. OTC (tőzsdén kívüli)Az OTC piacon olyan termékekkel lehet kereskedni, amelyek kereskedése nem központosított, tehát nem tőzsdén zajlik a kereskedés.Felhívjuk figyelmét, hogy lejárat előtti eladás esetén az aktuális eladási ár a mindenkori piaci helyzet alapján alakul ki, így a hozamkörnyezet változása és egyéb tényezők miatt az eladási ár akár jelentősen is eltérhet a jegyzéskori ártól! eladás a kibocsátás első évében nem lehetséges, a Bank nem jegyez OTC visszavásárlási árat a kötvényekre.

 3. Lejárat előtti visszaváltás

  Az OTP Bank Nyrt. mint Kibocsátó egyoldalú döntése alapján jogosult a Kötvények lejárat előtti visszaváltására a futamidő második évében a Végleges Feltételekben meghatározott bármely visszaváltási napon névérték plusz a visszaváltás napjáig felhalmozott kamat ellenértéken.

Már nem jegyezhető sorozatokhoz kapcsolódó dokumentumok

Gyakran ismételt kérdések

Azokat a kötvényeket, amelyeket bankok bocsátottak ki a 2003. január 1. és 2015. július 2. közötti időszakban, lejáratukig biztosítja az OBA. A 2003. január 1. előtt és a 2015. július 2. után kibocsátott banki kötvényekre nem vonatkozik az OBA biztosítás.

A kamatot évente, a kamatadó levonását követően írjuk jóvá a fizetési számláján, a tőkét pedig a futamidő végén, egy összegben.

A likviditás elősegítése érdekében a kötvények bevezetésre kerülnek a Budapesti Értéktőzsdére. OTC (tőzsdén kívüli)Az OTC piacon olyan termékekkel lehet kereskedni, amelyek kereskedése nem központosított, tehát nem tőzsdén zajlik a kereskedés.Felhívjuk figyelmét, hogy lejárat előtti eladás esetén az aktuális eladási ár a mindenkori piaci helyzet alapján alakul ki, így a hozamkörnyezet változása és egyéb tényezők miatt az eladási ár akár jelentősen is eltérhet a jegyzéskori ártól! eladás a kibocsátás első évében nem lesz lehetséges, a Bank nem jegyez a kötvényre visszavásárlási árat. Az OTP Bank Nyrt. mint Kibocsátó egyoldalú döntése alapján jogosult a Kötvények lejárat előtti visszaváltására a futamidő utolsó évében a Végleges Feltételekben meghatározott bármely visszaváltási napon névérték plusz a visszaváltás napjáig felhalmozott kamat ellenértéken.

Az Aktuálisan jegyezhető és adagolt kibocsátás útján elérhető értékpapírok listája és termékjellemzői című hirdetményünk tartalmazza az OTP Bank által kibocsátott kötvények kockázati besorolását.

Hirdetmények és üzletszabályzatok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.