Az OTP Deviza Megtakarítási Számla vállalkozása részére egy könnyen kezelhető, folyamatos hozzáférést biztosító megtakarítási formát kínál, mely számos előnyt nyújt az egyéb megtakarítási lehetőségekkel szemben.

A számla jellemzői

  • A számlát igényelheti minden olyan mikro- és középvállalkozás, non-profit szervezet, amely rendelkezik az OTP Banknál USD devizaszámlával.
  • Vállalkozása részére USD devizanemben akár több megtakarítási számla is nyitható, és a számla megnyitásához minimum összeg elhelyezésére nincs szükség.
  • A számlán korlátlan összeg tartható, átutalható, jóváírható, befizethető forintban vagy más devizanemben. A Deviza Megtakarítási Számla nulla egyenleg mellett sem szűnik meg automatikusan.
  • A felhasználás az OTP Banknál vezetett devizaszámla javára történő, egyszeri átutalási megbízással történhet.
  • A megtakarítás gyarapítása történhet bármely bankon belüli és bankon kívüli, forint és/vagy deviza számláról történő átutalás jóváírásával, valamint forint készpénzbefizetéssel bármely, valuta befizetéssel pedig az arra kijelölt OTP Bank fiókban.
  • A számlához nem igényelhető hitelkeret és nem kapcsolódhat hozzá lekötött betét.

Futamidő

A Deviza Megtakarítási Számla látra szóló, tehát a rajta elhelyezett összeg - korlátozás és kamatvesztés nélkül - bármikor felhasználható. A megtakarítási lehetőség határozatlan futamidejű.

Kamatozás

Sávos, változó kamatozású, melyen a számla nap végi egyenlege után az adott sávba tartozó, az adott összegsávra meghatározott kamatláb szerinti kamatot téríti az OTP Bank.
A kamatjóváírás közvetlenül a Megtakarítási Számlán történik.

A látra szóló kamat aktuális mértékéről, a kamatozás módjáról, a kamatsávok összeghatáráról és az elszámolás gyakoriságáról a hirdetményben tájékozódhat.

Hogyan veheti igénybe?

A Deviza Megtakarítási számlát az OTP Bank vállalkozói számlavezetéssel foglalkozó fiókjaiban nyithatja meg, azt követően az igényeinek leginkább megfelelő módon férhet hozzá számlájához.

Internetbankban

Intézze vállalkozása pénzügyeit az OTPdirekt internetes szolgátatással!

OTPdirekt Electra Terminálon

Válassza a minden speciális igényt kielégítő OTPdirekt Electra Terminált!

Személyesen

A teljes körű ügyintézéshez keresse fel számlavezető bankfiókját, vagy forintbefizetés esetén bármely, valuta befizetéshez pedig az arra kijelölt OTP Bank fiókot.

Telefonon

Hívja a plusz+36 (1) 366 6666-os telefonszámot és válassza a 3-as menüpontot, ahol munkatársaink készséggel segítségére lesznek.

Költségek, díjak

Számlavezetési díj nem kerül felszámításra.

A vállalkozás USD devizaszámlája javára történő átvezetési megbízások külön díjai, valamint a készpénzbefizetések után felszámításra kerülő díjak a Deviza Megtakarítási Számlát terhelik.

A költségek, díjak és jutalékok aktuális mértékéről, elszámolásuk gyakoriságáról a hirdetményben tájékozódhat.

Hirdetmények és üzletszabályzatok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.