CSOK + Hitel

Legfeljebb 15 millió Ft, CSOK mellé igényelhető államilag támogatott lakáshitel, a futamidő végéig fix 3%-os kamattal

CSOK mellé fix évi 3 százalékos kamattal legfeljebb 25 évre igényelhető lakáshitel új vagy használt lakás, illetve lakóház vásárlásához vagy építéshez. 3 vagy több gyermek esetén maximum 15 millió Ft, 2 gyermek esetén maximum 10 millió Ft.

A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.
A hirdetésben szereplő többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

OTP Évnyerő Lakáshitelek

Egy lakás vagy ház vásárlása, építése, felújítása, bővítése vagy korszerűsítése a kezdeti időszakban számos többletköltséggel járhat: költözés, párhuzamosan fennálló bérleti díj a költözésig, a vásárolt ingatlan felújítása, átalakítása stb. Erre az időszakra jelenthetnek könnyebbséget az OTP Évnyerő Lakáshitelek türelmi idővel, mert az első 12 hónapban csak a kamatot kell fizetnie, így a türelmi időszakban alacsonyabb a törlesztőrészlet.

Ismerje meg a részleteket és személyre szabott ajánlatért kérjen visszahívást vagy foglaljon időpontot valamelyik bankfiókunkba.

felvehető kölcsönösszeg

Felvehető kölcsönösszeg

500 000 - 15 000 000 Ft

választható futamidő

Választható futamidő

6 - 25 év

teljes hiteldíjmutató

Teljes hiteldíjmutató (THM)

3,2 - 3,3%

Ki igényelheti?

Ön akkor igényelheti a többgyermekes családok részére nyújtható államilag kamattámogatott lakáshitelt, ha legalább 2 gyermek után igénybe veszi a Családok Otthonteremtési Kedvezményt (CSOK) új lakás vásárlására, építésre vagy használt lakás vásárlására.

Hogyan igényelheti?

Kérjen visszahívást!

Kollégánk a kiválasztott időpontban felhívja Önt.

Foglaljon időpontot!

Foglalja le időpontját az Önhöz legközelebbi bankfiókba!

THM információk
 • THM: 3,2 - 3,3%

  A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke a 2023. augusztus 1-től érvényes kondíciók alapján került meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert.

  A kalkulált THM érték - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén - a feltételhez nem kötött akciós díjkedvezmények figyelembevételével került kiszámításra.

  Az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az ügyfél által kiválasztott konstrukcióra az aktuális feltételek mellett adott személyre szabott ajánlatot.

  Az OTP Jelzálogbank Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges a fedezetül felajánlott ingatlanra. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

Hasznos dokumentumok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.