Közelebb a céljaidhoz

Miért jó itt dolgozni?

Megnézem az állásajánlatokat

Mit nyújtunk?

Fejlődési lehetőség

Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy munkatársaink szakmailag és emberileg is többé váljanak. Folyamatos képzésekkel, projekt részvételi lehetőségekkel, tehetség programokkal és tudásmegosztó fórumokkal garantáljuk, hogy munkatársaink szakmai felkészültsége mindig a legjobb legyen.

Versenyképes kompenzációs csomag

A munkabér mellett komplex juttatási csomagot nyújtunk. A rugalmas, egyéni igények szerint alakítható cafeterián felül Önkéntes Nyugdíjpénztári- és Egészségpénztári hozzájárulást biztosítunk, valamint kollégáink bankügyeit dolgozói konstrukciókkal segítjük.

Erkölcsi elismerési rendszer

A kiválóak között is mindig akadnak kiemelkedők. A kimagasló eredményeket elérő munkatársainkat erkölcsileg és anyagilag is elismerjük, rendszeresen díjazzuk, ünnepeljük.

Munka-magánélet egyensúlya

Lehetőséget adunk az otthoni munkavégzésre erősítve a bizalmon és eredményorientáción alapuló munkakultúra megteremtését.

Egészségmegőrző programok

Munkatársaink egészsége és jólléte számunkra is érték. Széleskörű egészségbiztosítási csomagot nyújtunk szűrővizsgálatokkal és járóbeteg-ellátással, melyet a családtagok részére is elérhetővé teszünk.

Tömegsport és rekreáció

Munkatársaink sport kezdeményezéseinek köszönhetően 14 sport szakosztállyal büszkélkedhetünk, ahova várjuk az új csatlakozókat. A bankban aktív a sportélet, az egyéni és csoportos sportolási lehetőségeket többféle kedvezménnyel, támogatással is segítjük.

Üdülési lehetőségek

A feltöltődést üdülési lehetőségek támogatják, bankunk több saját hotellel rendelkezik az ország határain belül és azon túl egyaránt, ahol egész évben kedvezményekkel, akciókkal várják a kollégákat. A legkiválóbb munkatársak jutalomüdülésen vehetnek részt.

Társadalmi felelősségvállalás - OTP Önkéntes Program

Támogatási tevékenységünk kiemelkedő az országban, munkatársainknak is meghatározó szerepe van a rászoruló illetve támogatandó közösségek és kezdeményezések felkutatásában, önkéntes segítésében. Büszkék vagyunk rá, hogy az OTP Bank erős közösségekkel, és a közösségért felelősséget vállaló munkatársakkal rendelkezik.

Közösségi és családi programok

A bankban dolgozók gyermekei számára táborozási lehetőségeket kínálunk a Balaton partján és a fővárosban. A bank Családi Napján, több ezer szülő és a gyerek számára kínálunk izgalmas közös programokat.

Megnézem az állásajánlatokat

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.