Hitelkártyája hitelkeretéből legalább 100 000 Ft folyósítását kérheti, így gyorsan és egyszerűen juthat készpénzhez, melyet az Ön által választott futamidő alatt, havi egyenlő részletekben kell visszafizetnie.

Ki veheti igénybe?

 • Kizárólag a bank előzetes bírálata és ajánlata alapján a főkártyabirtokos veheti igénybe,

Hogyan működik?

 • A legalább 100 000 forintot elérő hitelösszeg folyósítását belföldi GIRO képes folyószámlára kérheti, amit az Ön által választott futamidő alatt, egyenlő fix havi részletekben kell visszafizetnie a hitelkártyáéval megegyező fizetési határidőre.
 • Az igényelt összeget legfeljebb 2 munkanap alatt folyósítjuk és a hitelszámlája alatt nyíló részletfizetési alszámlán tartjuk nyilván. Az igénylés részleteit (többek között az első esedékesség időpontját) az alszámlanyitást követően levélben küldjük meg, később a hitelkártya-számlakivonaton követheti nyomon.
 • A kamaton kívül folyósítási jutalékkal is számolnia kell a kölcsön igénybevétele esetén.

THM: 38,4%

Megnézem a reprezentatív példát

Hogyan veheti igénybe?

Internetbankban

Ellenőrizze az „Ajánlatok” között a láblécben, vagy a képes ajánlati sorban, hogy kapott-e Instant kölcsönre vonatkozó üzenetet, majd kövesse az utasításokat a szolgáltatás igényléséhez!

Telefonon

Hívja a plusz+36 (1) 366 6666 telefonszámot, szakértő kollégáinktól megtudhatja, jogosult-e a szolgáltatás igénylésére!

OTP Bank fiókban

Keresse meg az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat!

Hogyan juthat Instant kölcsönhöz?

 1. Instant kölcsön igénylése

  Adja meg Internetbankban, OTPdirekt telefonos ügyfélszolgálaton vagy bankfiókban a minimum 100 000 Ft, maximum a bank által Ön részére egyedileg meghatározott, folyósítható összeget!

 2. Futamidő kiválasztása

  Válassza ki, ahány hónap alatt szeretné majd a kért összeget egyenlő havi részletben törleszteni!

 3. Folyószámlaszám megadása

  Adja meg azt a belföldi GIRO képes folyószámlaszámot, melyre a kért összeg folyósítását kéri!

 4. Összeg folyósítása

  A hitelkártya számláján részletfizetésbe helyezett összeg 2 munkanapon belül a megadott folyószámlán elérhető lesz, bármilyen célra szabadon felhasználhatja.

 5. Kiszámítható havi törlesztés

  A részletfizetésbe helyezett összeget a hitelkeretéből különítjük el. Havonta a megfizetett törlesztőrészlet tőkerésze a hitelkártyán újra elérhetővé és felhasználhatóvá válik.

Gyakran ismételt kérdések

Vásárlásai után nem fizet kamatot, ha a fizetési határidőig a teljes visszafizetendő összeget (azaz a felhasznált keretet) megfizeti. A visszafizetendő összeg a Részletfizetési szolgáltatás havi törlesztőrészletét is tartalmazza. A törlesztőrészlet tartalmazhat egy előre meghatározott kamatot a tőkerész mellett.

A hitelkártya felhasználható hitelkerete a részletfizetésbe tett összeggel csökken. Az adott hónapban megfizetett törlesztőrészlet tőkerészével a felhasználható hitelkerete mindig nő.

A havi minimum és a teljes fizetendő összeg is minden esetben tartalmazza a havi törlesztőrészletet, így Önnek kényelmesen, a hitelkártyás költéseivel együtt és egyidőben kell megfizetnie a tartozást.

A futamidő módosítását kezdeményezheti az OTPdirekt telefonos ügyfélszolgálaton keresztül vagy bankfiókjainkban. Módosítás esetén szerződésmódosítási díj kerül felszámításra, a hirdetményben meghatározott mértékben.

Teljes vagy részleges előtörlesztést kezdeményezhet az OTPdirekt telefonos ügyfélszolgálaton keresztül vagy bankfiókjainkban, a hirdetményben meghatározott előtörlesztési díj felszámítása mellett. Az előtörlesztett összeg (teljes előtörlesztés esetén, az addig elhatárolt kamattal együtt) visszavezetésre kerül a hitelszámlára és a visszavezetés napján végzett vásárlás típusú tranzakcióként kerül nyilvántartásra.

Ha a minimum fizetendő összeg sem kerül megfizetésre a türelmi időszak utolsó napjáig, akkor az üzletszabályzatban meghatározottak szerinti késedelmi díj terhelése mellett a lejárt, meg nem fizetett részletfizetési szolgáltatás törlesztőrészlete után, a terhelés napjától számítva ügyleti kamatot, valamint a minimum fizetendő összeg meg nem fizetett része után a hirdetményben meghatározott késedelmi kamatot számítunk fel. Ha két egymást követő hónapban legalább a minimum fizetendő összeget nem fizeti meg, akkor az alszámla automatikusan megszüntetésre kerül és annak teljes tőketartozása, az addig nyilvántartott kamatokkal együtt visszavezetésre kerül a hitelszámlára, a részletfizetési szolgáltatásokra vonatkozó üzletszabályzatban foglaltak szerint.

A Részletfizetési szolgáltatás igénybevételétől az igénylést követő tizennégy napon belül indoklás nélkül elállhat. Ehhez nyilatkozatot kell tennie bármely OTP bankfiókban, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. Elállás esetén a megnyitott alszámla teljes összegét visszavezetjük a hitelszámlára, a visszavezetés napján végzett – az eredeti tranzakciónak megfelelően vásárlás vagy készpénzfelvétel típusú - tranzakcióként.

A tájékoztatás nem teljes körű. A hitelkártya részletfizetési szolgáltatások feltételeit és a hiteldíj mértékét a vonatkozó üzletszabályzat és a hirdetmény tartalmazza.

Hirdetmények és üzletszabályzatok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.