A Société Générale által kibocsátott strukturált note-ok

A Société Générale az egyik legfontosabb és legnagyobb francia bank, és mint pénzintézet, az egyik legaktívabb Európában a strukturált note termékek kibocsátásában.

Jegyezhető termékek

SG Árfolyamsáv 2025 Szeptember Note

A termék Medium Term Note formájában kerül kibocsátásra és a forgalomba hozatal helyének joga szerint értékpapírnak minősül. Ez az értékpapír a Société Générale (SG) strukturált note terméke, amely lehetőséget nyújt a befektetőknek, hogy az EUR/HUF árfolyamának alakulásától függően a kockázatmentes hozamokat meghaladó hozamot érhessenek el, miközben ne kockáztassák a befektetett tőkéjüket.

A strukturált note olyan befektetők érdeklődésére tarthat számot, akik középtávon a meghatározott árfolyamsávokon belül tartózkodó EUR/HUF árfolyamot valószínűsítenek, rendszeres kupon kifizetést igényelnek, miközben nem szeretnék kockáztatni a befektetett tőkéjüket.

 • A termék célja, hogy az EUR/HUF árfolyam alakulásától függően hozamot érjen el a befektetett tőkén.
 • A futamidő: A termék 3 éves futamidővel rendelkezik és lejáratig történő tartása esetén –a kibocsátó fizetési ígérete szerint- a 3. év végén, vagy bizonyos feltételek teljesülése esetén hamarabb, a befektetett tőke 100% -át visszafizeti.
 • Tőkevédelem: 100 százalékos. Azonban ezt csak a note lejáratakor, illetve az előrehozott lejárati napon kapja meg a befektető. A futamidő alatt ugyanis a strukturált note értéke jóval alacsonyabb is lehet a befektetett tőkéhez képest, így a futamidő alatti eladás részleges vagy teljes tőkevesztéssel is járhat.

Már nem jegyezhető termékek

Ez az értékpapír a Société Générale (SG) strukturált note terméke, amely lehetőséget nyújt a befektetőknek, hogy az EUR/HUF árfolyamának alakulásától függően a kockázatmentes hozamokat meghaladó hozamot érhessenek el, miközben ne kockáztassák a befektetett tőkéjüket.

A strukturált note olyan befektetők érdeklődésére tarthat számot, akik középtávon nem várnak jelentős elmozdulásokat az EUR/HUF árfolyamában, rendszeres kupon kifizetést igényelnek, miközben nem szeretnék kockáztatni a befektetett tőkéjüket.

 • A termék célja, hogy az EUR/HUF árfolyam alakulásától függően hozamot érjen el a befektetett tőkén.
 • A futamidő: 4 év, lejáratig történő tartása esetén – a kibocsátó fizetési ígérete szerint – 4. év végén a befektetett tőke 100% -át visszafizeti.
 • Tőkevédelem: 100 százalékos. Azonban ez csak a note lejáratakor értendő. A lejárat előtt ugyanis a strukturált note értéke jóval alacsonyabb is lehet a befektetett tőkéhez képest, így a futamidő alatti eladás részleges vagy teljes tőkevesztéssel is járhat.
Termékdokumentumok

Ez az értékpapír a Société Générale (SG) strukturált note terméke, amely környezeti, társadalmi és vállalatirányítási (ESG) szempontok mentén kínál diverzifikált befektetési lehetőséget mindazok számára, akiknek a környezetvédelem és a fenntarthatóság is fontos.

A termék lehetőséget biztosít a befektetőknek arra, hogy egy diverzifikált ESG indexben szereplő vállalatok részvénypiaci teljesítményéből részesedjenek.

 • A termék célja, hogy az iSTOXX Transatlantic ESG 100 Equal Weight Decrement EUR Price Index teljesítményétől függően hozamot érjen el a befektetett tőkén.
 • A futamidő: maximum 5 év, amely akár jóval rövidebb is lehet, ha bekövetkeznek a visszahívási feltételek.
 • Tőkevédelem: nincs. Ha a note-ot nem hívják vissza a futamidő alatt, a note vásárlója akár a teljes befektetett tőkét elveszítheti a lejáratkori indexértéktől függően.
Termékdokumentumok

Ez az értékpapír a Société Générale (SG) strukturált note terméke, amely befektetési lehetőséget biztosít napjaink egyik legfontosabb megatrendjébe, a mesterséges intelligencia és robotika világába. Iparági szakértők szerint azok a vállalatok, amelyek kihasználják a megatrend által nyújtott üzleti lehetőségeket, példa nélküli növekedés előtt állnak.

A termék lehetőséget biztosít a befektetőknek arra, hogy részesedjenek a robotikához és mesterséges intelligenciához köthető vállalatok részvénypiaci teljesítményéből.

 • A termék célja, hogy az SG Rise of the Robots VT 9 index teljesítményétől függően hozamot érjen el a befektetett tőkén.
 • A futamidő: 5 év.
 • Tőkevédelem: 98,5%, amely kizárólag a termék lejáratig való tartása esetén áll fenn.
Termékdokumentumok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.