Nyiss számlát online!

Találd meg a Neked megfelelő számlacsomagot és igényeld VideóBankon keresztül!

 • Az OTP Banknál teljesen online nyithatsz fizetési számlát: nem kell bemenned bankfiókba, elég videóhívással azonosítanod magad.
 • Most 6 hónapig elengedjük a számlavezetési díjat, ha Bizalom ajánlatunkat választod. Akkor élhetsz a kedvezménnyel, ha az elmúlt 3 hónapban nem volt bankunknál lakossági forint alapú számlád, Bázis számlát nyitsz, a számlára legalább 100 000 Ft jövedelem jóváírás érkezik havonta, és rendelkezel pozitív csoporttagi marketing nyilatkozattal az OTP Bank Nyrt-re vonatkozóan telefonszámod, valamint e-mail címed tekintetében üzletszerzési célra.
 • A számlanyitás után a fizetési számládhoz kapcsolódó kedvezménycsomagokat (pl. készpénzfelvételi, átutalási kedvezmények) igényeid szerint bármikor módosíthatod.
 • A fizetési számládhoz választott betéti kártyáért az első évben nem számítunk fel díjat.* A számlához elsőként igényelt betéti kártya első éves díját akciósan nem számítjuk fel.

Válaszd ki a neked megfelelő fizetési számlát

és később változtasd meg bármikor!

Rendszeres jövedelemmel rendelkezel?

Válassz Aktív vagy Klasszikus számlacsomag ajánlataink közül!

Részletek

Prémium ügyfél vagy?

Elsőbbségi kiszolgálással, diszkrét környezetben, kiemelt odafigyeléssel és szakértelemmel várunk.

Részletek

Hogyan nyithatsz számlát online?

 • Kiválasztás

  Válassz fizetési számlacsomagjaink közül!

 • Igénylés

  Készítsd elő személyi azonosító okmányodat és lakcímkártyádat, majd igényeld a számlacsomagot! Az igénylés 5-10 percig tart.

 • Szerződéskötés

  Kösd meg szerződésed online videóhívással vagy bankfiókban!

 • Betéti kártya átvétele

  Betéti kártyádat postán kapod meg, vagy átveheted személyesen bankfiókunkban is. Ha VideóBankon keresztül kötötted meg szerződésed, akkor a betéti kártyádat kipostázzuk.

Gyakori kérdések és válaszok

Ügyfélszolgálati munkatársunk fog videóhíváson keresztül azonosítani, így nem szükséges bankfiókba menned a számlanyitáshoz.

Amire szükséged lesz: kártyaformátumú személyi igazolványra, vezetői engedélyre vagy útlevélre, lakcímkártyára és a technikai feltételeknek megfelelő okostelefonra, tabletre, asztali számítógépre, vagy laptopra.

A számlanyitási igény befogadásától számított 30 nap áll rendelkezésre a szerződés aláírására.

A bankszámlaszámon a szerződés aláírásáig jóváírás és terhelés nem történhet. A számlaszám leadható a munkahelyen, nyugdíj vagy egyéb szociális ellátásokat folyósító szerveknél, de annak aktiválása a szerződés aláírását követően történik.

A szerződés megkötése céljából bármelyik bankfiók felkereshető a banki nyitvatartási időn belül. A kényelmesebb kiszolgálás érdekében új időpont is egyeztethető a telefonos ügyintézői szolgáltatáson keresztül.

A számlacsomag elemek havonta módosíthatóak korlátlanul az internetbankban, telefonos ügyintézői szolgáltatáson keresztül, vagy bankfiókban. A módosítás érvénybelépéséig a választás tetszőleges alkalommal visszavonható/módosítható. Az utolsó érvényes módosítás a következő naptári hónap első napján lép életbe. Módosításra az adott hónap utolsó munkanapján 17 óráig van lehetőség.

Nem, a számlacsomag elemek igénylése és lemondása díjmentes. Az egyes, kiválasztott és aktív számlacsomag elemek havi díja azonban a tárgyhónap 1. napján terhelésre kerül.

Keresd fel bármely lakossági ügyintézéssel foglalkozó bankfiókunkat, ahol kezdeményezheted a bankszámla szerződésed módosítását és a választott számlacsomag elemeinek rögzítését.