Már nem igényelhető bankszámlák

Alap számlacsomag

Azoknak, akik jövedelem, nyugdíj átutalás miatt, hitelfelvétel céljából, illetve kizárólag értékpapír háttérszámlaként vezetnek folyószámlát és azon minimális számlaforgalmat kívánnak bonyolítani.

Tempó számlacsomag

Optimális megoldás a komplex pénzügyi igények kielégítésére a közüzemi számlák fizetésén és hitelfelvételi lehetőségeken át a megtakarításokkezeléséig.

Net számlacsomag

A hagyományos folyószámla szolgáltatásokat és az elektronikus szolgáltatásokat egyesítve kényelmes és korszerű lehetőséget biztosít Önnek. Mindennapi pénzügyeit az OTP Bank fiókjainak felkeresése nélkül, bankkártyáját, telefonkészülékét, vagy az internetet használva intézheti.

Prémium Plusz számlacsomag

Jelentősebb megtakarítások és magas jövedelem elektronikus kezeléséhez. Díjmentes deviza - és megtakarítási számlavezetéssel, hitelkártyával, további kedvezményekkel, valamint elsőbbségi kiszolgálással bankfiókjainkban.

Jump számlacsomag

Elektronikus ügyintézést preferáló diákoknak, pályakezdőknek OTP banki és csoporttagi kedvezményekkel.

 

Díjmentes készpénzfelvét

A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény módosításának értelmében 2014. február 1-jétől lépett életbe a havi kétszeri – összesen legfeljebb százötvenezer forintig – díjmentes készpénzfelvétel. Részletes tudnivalók Aktuális Hirdetmények és Üzletszabályzatok

A megelőzően hatályos hirdetményeket és üzletszabályzatokat, valamint az OTP Bank
Általános Üzletszabályzatát a linkekre kattintva tekintheti meg.