Multipont Mastercard Prémium OKÉ betéti kártya

A MOL 2022. január 9-én megszünteti a Multipont programját, emiatt a Multipont Mastercard Prémium OKÉ kártyával nem lesz lehetőség Multipont hűségpontok gyűjtésére és beváltására.

Kérjük váltsa be a pontjait a program megszüntetéséig, 2022. január 9-én éjfélig!

Multipont Mastercard Prémium OKÉ betéti kártya 2021. október 1-től nem igényelhető új kártyaként.

Ha már meglévő Multipont Mastercard Prémium OKÉ betéti kártyájának érvényessége 2022. januártól lejár vagy 2021. december 1-jétől pótkártyát igényel, akkor Mastercard Standard OKÉ kártyát bocsátunk az Ön rendelkezésére.

 

A Multipont Mastercard Prémium OKÉ betéti kártyaMI A BETÉTI KÁRTYA?
A betéti kártya egy olyan bankkártya, amelyet bankszámlájához igényelhet. Betéti kártyájával a számláján rendelkezésre álló összeget költheti el.
egy dombornyomottDombornyomott betéti kártyájával azokban az üzletekben is vásárolhat, ahol nincs modern bankkártyás fizetésre alkalmas kártyaelfogadó terminál (POS), csak régebbi típusú bankkártyalehúzó eszköz (imprinter). érintőkártya, amellyel hűségpontokat gyűjthet és válthat be a belföldi MOL töltőállomásokon 2022. január 9-én éjfélig.

A kártyával kényelmesen és díjmentesen vásárolhat belföldön és külföldön. Továbbá bankkártyájával igénybe vehető szolgáltatás a készpénzfelvétel belföldön (ATM, bankfiók, posta) és készpénzfelvétel külföldön (ATM, bankfiók). Kedvezményprogramunkkal partnereinknél történő vásárlásai után pénzvisszatérítést is kaphat.

Termék tulajdonságok

Multipontokat gyűjthet és válthat be
2022. január 9-én éjfélig
A kártya éves díja
8 976 Ft
Biztosítással és asszisztencia-szolgáltatássalEhhez a kártyához beépített balesetbiztosítás és asszisztencia-szolgáltatás jár.

Mire használhatja a betéti kártyáját?

OTP ATM-eknél

 • készpénzfelvétel belföldön, készpénzfelvétel külföldön,
 • havonta az első két alkalommal belföldön forintban díjmentesen vehet fel készpénzt, ha erre vonatkozóan nyilatkozatot tett,Összesen legfeljebb 150 000 forintot a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 36/A. §-a alapján. A készpénzfelvétel akkor díjmentes, ha Ön erre vonatkozóan nyilatkozatot tett számlavezető bankjánál, és magyarországi ATM-ből vesz fel pénzt betéti kártyával, forintban.
 • készpénzbefizetés belföldön,
 • befizetheti egyes szolgáltatói számláit,
 • limitmódosítás keretében megváltoztathatja forint betéti főkártya vásárlási limitjét
 • módosíthatja PIN-kódját és TeleKódját,
 • feltöltheti telefonkártyája egyenlegét,
 • lottózhat.Játszhat Kenót, Jokert, Ötös-, Hatos- és Skandináv lottót.

OTP internetbanki alkalmazásban (OTPdirekt internetes szolgáltatás)

Belépés
 • 7x24 órás azonnali átutalást végezhet OTP forint betéti kártyák között,
 • feltöltheti telefonkártyája egyenlegét,
 • vásárolhat magyarországi autópálya-matricát,
 • aktiválhatja vagy letilthatja lakossági bankkártyáját,
 • Limitmódosítás keretében módosíthatja a kártyája vásárlási, virtuális vásárlási és ATM készpénzfelvételi limitjét, valamint a külföldi használat korlátozás beállítását,
 • beállíthatja az internetes biztonsági kód szolgáltatást és módosíthatja az ehhez beállított mobiltelefonszámot,
 • módosíthatja lakossági bankkártyája Telekódját,
 • az SMS (KártyaKontroll) szolgáltatással beállíthatja, hogy SMS-ben értesüljön a kártyás tranzakcióról.

Fizessen gyorsan és biztonságosan érintéssel!

A Multipont Mastercard Prémium OKÉ betéti kártya egy érintőkártya, így kártyás vásárlásai során is fizethet vele érintéssel világszerte, az érintőkártya elfogadóhelyeken.

023

Egyszerű és gyors, mert

 • a kártyát csak a terminálhoz kell érintenie, és
 • Magyarországon - visszavonásig - 15 000 forintig alapesetben PIN-kód megadása nélkül fizethet.

Biztonságos, mert

 • a kártya a fizetés során végig Önnél marad,
 • csak közvetlen közelről működik, és
 • a kártyán tárolt adatait korszerű adatvédelmi eljárásokkal óvjuk.

Használja bankkártyaként a mobilját!

Ha NFC funkcióvalMit jelent az nfc funkció?
A Near Field Communication (NFC) rövid hatótávú kommunikációt jelent. Ha ilyen chip van az Ön mobiljában, akkor a készülékét könnyedén párosíthatja más, szintén NFC-s eszközökkel, így mobiljával kényelmesen fizethet érintéssel.
rendelkező Androidos készüléke van, akkor a Simple by OTP alkalmazás segítségével; ha pedig iOS mobileszközzel rendelkezik, akkor az Apple Pay segítségével fizethet mobiljával érintéssel!

Megnézem a részleteket a Simple by OTP alkalmazás oldalán
Megnézem a részleteket az otpmindennap.hu/applepay oldalán

  Gyakran ismételt kérdések

  Kártyatípusok

  Dombornyomott kártyával ott is fizethet, ahol nincs modern bankkártyás fizetésre alkalmas (POS) terminál, csak régebbi típusú bankkártyalehúzó eszköz (imprinter).

  A bankkártyák csoportjába tartoznak a betéti kártyák és a hitelkártyák is.
  Betéti kártyáját a bankszámláján lévő összeg vagy a számlához kapcsolódó folyószámlahitel-keret erejéig használhatja. Hitelkártyájával pedig szabadon használhatja a bank pénzét az elérhető hitelkeret erejéig.

  Pótkártya igénylése

  Ellopott vagy elveszett kártyája helyett pótkártyát igényelhet személyesen bármelyik bankfiókunkban, vagy a kártyájának letiltását követően telefonon is:

  Ha Ön rendelkezik érvényes OTPdirekt szerződéssel, akkor igényelhet pótkártyát az OTPdirekt telefonos ügyintézői szolgáltatáson keresztül a +36 (1) 3 666 666 telefonszámon is.

  Mobilszolgáltatójának megfelelően is tárcsázhatja ezeket a telefonszámokat (+36 20, 30 vagy 70), az 1-es körzetszámot elhagyva.

  Kártyahasználat

  Betéti kártyáját többféle módon is aktiválhatja:

  • ATM-en keresztül a "Kártya aktiválás" menüpontban, vagy bármilyen olyan tranzakcióval, amihez meg kell adnia PIN kódját,
  • telefonos banki szolgáltatás keretén belül az OTPdirekt segítségével a + 36 (1) 3666 666 telefonszámon,
  • ha bármilyen üzletben vásárol kártyájával úgy, hogy a vásárláshoz megadja a PIN kódját.

  Ha Ön rendelkezik érvényes OTPdirekt szerződéssel, akkor kártyáját internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás keretén belül is aktiválhatja:

  • az OTPdirekt Internetes szolgáltatáson, vagy
  • az OTP SmartBank alkalmazásban is.

  Mobilszolgáltatójának megfelelően is tárcsázhatja a fenti telefonszámot (+36 20, 30 vagy 70), az 1-es körzetszámot elhagyva.

  Az érintéses vásárlási funkciót nem kell külön aktiválnia. Miután aktiválta kártyáját, már érintéses vásárlásra is tudja használni.

  Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön és betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás külföldön egyaránt díjmentes.

  A Mastercard, Maestro és VISA betéti kártyákkal interneten is vásárolhat a kártyájához beállított virtuális vásárlási limit erejéig, ha a kártyájához már beállította az internetes biztonsági kód szolgáltatást.

  Ha még nem állította be a kártyájához az internetes biztonsági kód szolgáltatást és a virtuális vásárlási limitet, akkor az interneten csak a kártyához rendelt általános vásárlási limit összegéig tud vásárolni, és csak azoknál a kereskedőknél, amelyek az Európai Unión kívüli banktól (vagy más pénzforgalmi szolgáltatótól) vesznek igénybe kártyaelfogadói szolgáltatást, és nem alkalmazzák az internetes biztonsági kód szolgáltatást.

  Ha nem szeretné internetes vásárlásra használni kártyáját, állítsa virtuális vásárlási limitét 0-ra.

  Előfordulhat, hogy egy adott szolgáltatónál nem tud egyik vagy másik kártyatípussal fizetni, ezért a vásárlás előtt mindig tájékozódjon, hogy milyen típusú kártyákat fogad el az adott szolgáltató.

  Az internetes biztonsági kód – más néven 3D Secure Code – egy olyan egyedi kód, melyet az internetes vásárlás során a bank megküld Önnek a mobileszközére. 2021. január 1-től a szolgáltatás használata kötelező

  • az Európai Unión belül, ha az adott kereskedő unión belüli banktól (vagy más pénzforgalmi szolgáltatótól) vesz igénybe kártyaelfogadói szolgáltatást,
  • az Európai Unión kívül, ha az adott kereskedő bár unión kívüli banktól (vagy más pénzforgalmi szolgáltatótól) vesz igénybe kártyaelfogadói szolgáltatást, de alkalmazza az internetes biztonsági kód szolgáltatást.

  Ezeknél a kereskedőknél a fizetési felületen egy megerősítő oldalon kell megadni az internetes biztonsági kódot és az Ön által választott vagy módosított TelekódotA TeleKód a kártyabirtokosok adatainak biztonságát szolgáló 3 számjegyű jelszó. Az alapértelmezett TeleKód a betéti kártya mögött álló bankszámla utolsó három számjegye, amit Önnek az első használat előtt egyedileg kell módosítania a kártyahasználathoz. A TeleKód módosításáról ezen az oldalon részletesen olvashat., melyekkel Ön meg tudja erősíteni, hogy kártyabirtokosként jogosult a kártya használatára, és jóváhagyja a vásárlást.

  Ha az adott kereskedő alkalmazza az internetes biztonsági kód szolgáltatást, a weboldalon az alábbi logó/védjegy jelenik meg:

  • Mastercard és Maestro kártyák esetén Mastercard SecureCode / ID Check logó

  • VISA kártyák esetén Verified by VISA logó / VISA Secure logó

  A Mastercard, Maestro és VISA betéti kártyákat külföldön is használhatja az elfogadóhelyeken, ha a külföldi használat korlátozás beállítása:

  • „Csak Európában (EU és egyes országok) használható”, vagy
  • „Világszerte használható”.

  Nem használhatja kártyáját külföldön készpénzfelvételre vagy a kártya fizikai jelenlétében vásárlásra, ha a beállítás „Csak Magyarországon használható”.

  Kártyabiztonság

  Betéti kártyáját letilthatja:

  • telefonos banki szolgáltatás keretén belül az OTPdirekten keresztül a +36 (1) 3666 666 telefonszámon,
  • az OTP Bankkártya HelpDesk szolgáltatás segítségével a +36 (1) 3666 000 telefonszámon, vagy
  • személyesen bármelyik bankfiókunkban.

  Ha Ön rendelkezik érvényes OTPdirekt szerződéssel, akkor kártyáját letilthatja:

  • az OTPdirekt Internetes szolgáltatáson, vagy
  • az OTP SmartBank alkalmazásban is.

  Mobilszolgáltatójának megfelelően is tárcsázhatja ezeket a telefonszámokat (+36 20, 30 vagy 70), az 1-es körzetszámot elhagyva.

  Multipont program megszűnése

  Ha Ön Multipont funkciós betéti kártyával rendelkezik és hozzájárult adatainak a Multipont Program Zrt. részére történő átadásához, akkor a MOL belföldi töltőállomásain tud pontot gyűjteni a Multipont program megszűnéséig, 2022. január 9-én éjfélig.

  Multipont funkciós betéti kártyák:

  • Multipont Mastercard Online kártya
  • Multipont Mastercard Prémium kártya
  • Multipont Mastercard Prémium OKÉ kártya
  • Mastercard Privát Banki Limited Edition kártya
  • Mastercard Kiemelt Privát Banki Limited Edition kártya

  További részleteket a Multipont program honlapján talál.

  Multipont funkciós betéti kártyájával összegyűjtött pontjait a MOL belföldi töltőállomásain tudja beváltani a Multipont program megszűnéséig, 2022. január 9-én éjfélig.

  További részleteket a Multipont program honlapján talál.

  Az aktuális pontegyenleg az alábbi csatornákon keresztül kérdezhető le:

  • A Multipont program honlapján a Virtuális kártyaszám, azaz Multipont azonosító ismeretében. A Multipont azonosító a Multipont funkciós betéti kártyák hátoldalán található.
  • A MOL belföldi hálózatában történő vásárlás esetén a vásárlást igazoló bizonylaton megjelenik az aktuális pontegyenleg.

  Ugyanahhoz a fizetési számlához kapcsolódó Multipont funkciós betéti kártyákkal gyűjtött pontok közös pontszámlán gyűlnek.

  Hirdetmények és üzletszabályzatok

  Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

  Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

  Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

  Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

  Your browser is not compatible with this site. Read more.